HjemlighedHavearbejde

Lemon Pavlovsky pleje foto

Citron - et stedsegrønt træ, kendetegnet ved høj modstandsdygtighed over for frost, men kan bære frugt året rundt under gunstige temperaturforhold. Til vedligeholdelse af lejligheden er nok til at vælge den rigtige udvalg af planter og give passende betingelser til at producere en afgrøde. Meget populær citron Pavlovsky, der kom til os fra det tropiske Stillehav.

Historien om kvaliteter

Over 150 år siden en købmand fra Pavlov-on-Oka opkaldt IS Karachistov, besøger Tyrkiet, bragte en gave til en af hans slægtninge et par stiklinger af eksotiske træer. Mode til dyrkning af citroner i lejligheden blev meget hurtigt. Hjem Limonar blevet en meget populær begivenhed i Pavlovsk. I 30-erne i byen oprettet selskabet, som blev undersøgt i detaljer og Pavlov dyrkede citroner. I dag er denne sort kendt i hele Rusland som en af de mest tilpasset til dyrkning i hjemmet.

Beskrivelse af anlæg

Pawlowski citron betegner et lille træ (eller en busk), sjældent overstiger 1,5 m i højden og har 2-4 forgrening fra stammen. Afrundet Kroon når en diameter på op til 1 m. Filialer dækket bark grå-grøn farve, hænge ned. De er torne i 1,5-2 cm lang med skarpe ender og betydeligt udvidet ved basen. Glossy mørkegrønne blade er ret store - op til 15 cm i længden. Særlige kirtler placeret på deres overflade, giver mulighed for at føle lugten af citrus og evaluere de antibakterielle egenskaber af dette træ. Pavlovsky citron blade ændrer ikke oftere end en gang hver 2-3 år. Antallet af blade på et træ er direkte relateret til dens frugtbarhed - de mere sunde blade, jo højere udbytte. Citron - selvbestøvende plante have biseksuelle blomster op til 3 cm Med den rette pleje blomstring varer hele året, derfor er de samtidig i træet og blomster og frugt modning ..

reproduktion

Pavlovs citroner kan formeres ved hjælp af luft lagdeling, stiklinger og frø. Sidstnævnte metode er mere pålidelig og mere populære, t. Til. Frugten modning er ikke nødvendigt at vente meget længe. Frugt træ er allerede begyndt i det tredje år af livet.

Fra sundt frugtsætning træet hugges i en spids vinkel skære størrelse på 10-13 cm i længden og 0,5 cm i diameter. Den nederste del er 2,5 mm fra nyren, og den øverste -. Er nødvendig 2 cm over at håndtaget var 4-5 blade, hvoraf 2 lavere fjernet, så kun den øverste. Før plantning stiklinger, der skal behandles den nedre sektion pulveriseret trækul eller særlig vækstform opløsning (0,1 g "IAA" er 1 liter vand).

Kapacitet til udplantning er forberedt på forhånd. Nederst hældt dræning (småsten, knust tegl eller beton blok), hvorefter blandingen er lagt græstørv og jordlag er 5 cm, hvorefter beholderen er fyldt med en speciel blanding af jord, købt i en butik, eller består af sand og tørv, blandet i lige store dele. Jord grundigt fugte og plantede stiklinger. Efter plantning, bør de udføres sprøjtning i fremtiden at udføre denne procedure med jævne mellemrum. Efter rode planter udplantes i en større potte størrelse.

vækstbetingelser

Særligt krævende af pleje unge citron træer. Pavlovsky klasse er en gæst i det tropiske klima, så det er meget vigtigt for ham god belysning, fugtighed og termiske forhold.

Den optimale sted for træerne - et vindue på den sydøstlige side, hvor der er tilstrækkelig lys og på samme tid i middagstimer planterne beskyttet mod solen, kan virkningen heraf forårsage forbrændinger på bladene af planten.

Lemon Pawlowski - plante termofile mest egnet til ham rumtemperaturen er 20-25⁰S. Og kun i foråret, under dannelsen opløbet, det kan være et par grader lavere. I sommeren anbefales det at sætte anlægget på den glassed-in balkon, hvis det er muligt. Undgå udsættelse for ekstreme temperaturer eller udkast, kan det være til skade for et sådant sydlige beboer.

Vanding udføres i gennemsnit 3 gange om ugen i sommersæsonen og 1 gange om ugen om vinteren. Det er nødvendigt at overvåge jordens fugtighed. Nødvendigvis kræves for at udføre regelmæssig sprøjtning af både planter og luften omkring dem. dens vandindhold bør ikke være mindre end 60%.

top-dressing

Det ser langt mere fordelagtigt og har en masse mere frugt citron Pavlovsky, pleje, der udføres med introduktionen af befrugtende. Gød, som regel, træer, som er mere end tre år. Unge planter behøver ikke yderligere stimuli. Som befrugtende anvende særlige gødning købt i en butik eller blandinger lavet derhjemme. Infusion æggeskal fremmer mere rigelig frugtsætning. Opløsning blev anvendt til at forbedre væksten af ammoniumnitrat (30 g pr 1 liter vand). Med jævne mellemrum anbefales det at hælde citron ekstrakt af hestegødning med en sats på 1:10.

Af gødning kan fraviges, hvis planten udvikler sig normalt og er sundt.

citron transplantation

En gang om året, citron Pavlovsky værelse har brug for en transplantation. Især skal det gøres, hvis rhizom fylder hele rummet i potten. Når omplantning bør forsigtigt fjernes fra resterne af den gamle rødder substrat og fjerne henfaldet syge rødder. I en gryde tilføje dræning og frisk jord næringsstof.

Hvis underlaget, som voksede et træ, er i god stand, kan du bruge metoden til håndtering. Pre-behov en god stald jord. Derefter forsigtigt tage træet til stammen i det område af halsen, er det nødvendigt at dreje potten på hovedet, holde jorden, og lidt rystede, slipper jordovn værelse med rhizom fra puljen. Derefter at fjerne en del af den gamle dræning muld og sat i en anden gryde citron forberedt på forhånd, så for ikke at beskadige rodsystemet.

Skadedyr og sygdomme

Voksende hus citron Pavlovsky, er det nødvendigt at sikre, at det ikke syntes skadedyr. Oftest anlægget påvirke bladlus, spindemider, José skjoldlus. For at skræmme væk disse insekter er normalt anvendes geranium, plante det ved siden af en citron. Det er muligt at sprøjte bladene af likører og særlige spray bouillon af tobak, løg eller hvidløg skallerne, rød chili, laurbærblad.

Nederlag citron skjoldlus kan forårsage sådanne sygdomme som sodet svamp. Det fører til, at forringet fotosyntese og plante "kvælende". Det første skridt er at slippe af med dette skadedyr, plante overbrusning Bordeaux blanding.

Forkert brug af gødning kan forårsage gummosis når en del af barken dør, danner sår kuffert, bladene falder af. I dette tilfælde blev det angrebne område behandlet med 3% Bordeaux-blanding og desinficeres anlægget med sprøjtning med kobbersulfat.

Processen med at pleje for denne plante - det er ganske besværligt, men alt arbejdet vil blive belønnet, når huset vil vokse et træ med lyse saftige frugter, en hårsbredde som en citron Pavlovsky, hvis billeder tilfreds med sin skønhed fra siderne i havearbejde magasiner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.