HjemlighedVærktøj og udstyr

Luftfugter Supra HDS-205: beskrivelse, instruktioner, anmeldelser

Moderne medicin giver tegn på skade på tusindvis af tørre og fugtige luft fordele for kroppen. Det er særligt vigtigt at opretholde det ønskede niveau af fugtighed i gartneriet. Småbørn har en øget varmeoverførsel, og de ikke regere gennem huden og gennem lungerne. Som følge af tør luft tørrer hurtigt nasale slimhinde vises brydning af skorpen vejrtrækning og er en god medium for bakterievækst. увлажнитель воздуха. Reducer risikoen for allergiske reaktioner, udseendet af rhinitis, undgå tør hud vil hjælpe hjem luftfugter.

Befugtningsanlæg er damp og ultralyd. Sidstnævnte, som omfatter apparat og Supra HDS-205, er mere avanceret og har en række ekstra funktioner, herunder luft ionisering. En detaljeret gennemgang af denne model Befugteren er præsenteret i denne artikel.

Mærket Supra

Virksomhedens historie begyndte i 1974 med oprettelsen af Japans mærke Supra. Under dette mærke blev produceret bilradio og derefter tv-apparater og hårde hvidevarer. På trods af den høje kvalitet af produkter, der er mærket ikke særlig udbredt i verden.

I 1991, Supra mærkenavn som producent af husholdningsapparater og elektronik dukkede op i det russiske marked. Indenlandsk køber færdigvare smag. Det kombinerer japanske og høj kvalitet, og rimelig pris.

Til dato, mærket er et japansk kun formelt. Faktisk er produkter af dette mærke lavet udelukkende i Kina, og sælges i Rusland og andre SNG-lande. I alt selskabets portefølje omfatter mere end 10 tusinde navne på produktionsmodeller.

Overblik og beskrivelse af luftfugter model HDS-205 fra Supra

Blandt hele spektret af luftfugter virksomheder Supra en af de mest populære er den model HDS-205. Det er en multifunktionel enhed, der er udstyret med:

 • et hygrometer til måling af luftfugtigheden i rummet;
 • et filter til vandbehandling;
 • en timer;
 • iONIZER;
 • stort reservoir volumen på 5 liter.

Pakken indeholder befugteren manual, en liste over servicecentre og en børste til rengøring af apparatet. Huset er lavet af høj kvalitet plast. I den nederste del af huset er et elektronisk display med knapper, og toppen retning er den regulator af damp. På grund af den lave strøm enheden er helt lydløs i drift, men det hurtigt udfører alle nødvendige funktioner.

Befugteren præsenteres i en række forskellige farver:

 • hvid / blå - klassisk model HDS-205;
 • grey; Grå - Supra HDS-205 grå;
 • Orange - HDS-205 orange.

Uanset farve, alle enheder har de samme tekniske og funktionelle egenskaber.

virkemåde

Enheden HDS-205 vedrører den ultrasoniske luftfugter, den mest populære og perfekt til i dag. De er kendetegnet ved en kompakt størrelse, lavt strømforbrug og høj ydelse, som er deres store fordel.

Princippet for driften af befugteren Supra HDS-205 er baseret på omdannelsen af elektrisk i mekaniske vibrationer. Lydløse ultralydsbølger, der udstråles i vandtanken særlige højfrekvent højttaler, vil øge trykket af vanddamp over væsken, får det til at fordampe hurtigt og lydløst uden opvarmning. Luftstrømmen frembringes af ventilatoren tager partiklen-dispersionen i det rum, hvor de passerer ind i damptilstand. Således befugtningen ikke skyldes opvarmning og fordampning af vand, og på grund af ultralydsvibrationer.

Niveauet af fugtighed

Luften indeholder kontinuerligt en procentdel af vanddamp. Dens niveau er bestemt med hensyn til det maksimalt mulige procentdel af vanddampindholdet. De fleste mennesker føler sig trygge i sommer, da luftfugtigheden er 60-75%. Om vinteren er dette tal meget reduceret. Grunden til dette er brugen af varme- og kører apparater såsom tv, computer, og så videre. D.

luftfugter giver året rundt for at opretholde det krævede niveau af fugtighed i rummet. Til gengæld er det en positiv indvirkning på sundheden for alle familiemedlemmer.

Specifikationer og luftfugter funktioner

Vigtigste tekniske karakteristika enheden:

 • typen - ultralyds luftfugter;
 • magt var 30 W;
 • den maksimale strømningshastighed - 300 ml / time;
 • volumen af vandreservoiret - 5,2 l;
 • den form for kontrol - elektronisk.

Model Supra HDS-205 er udstyret med følgende funktioner:

 1. TIMER-funktionen gør det muligt at indstille den ønskede tid af instrumentet. Det er vigtigt at overveje, at indretningen ydeevne er 300 ml / time, og tankens volumen - 5,2 liter.
 2. Funktion hygrometer - med knapperne humidistat kan programmere et ønsket niveau af fugtighed (40 til 95%), som holdes i rummet.
 3. Funktion luft ionizer ANION - negative ioner, der begynder at blive genereret ved at trykke på de relevante knapper, hjælpe med at rense luften af forurenende stoffer, støv og allergener, neutralisere skadelige virkninger på menneskers tv og computere.
 4. Kontrolleret dampniveau frigivelse fra lav til høj (MIST knap).
 5. Pre FORUDINDSTILLEDE indstillinger. Det betyder, at når enheden er i standby, dvs. når det kun er tilsluttet lysnettet, skal du trykke på denne knap, kan du indstille det tidspunkt, hvor luftfugter starter.
 6. Cutoff funktion enhed i fravær af vand.

Takket være høj kvalitet keramiske filter opstår desinfektion, blødgørende postevand og neutralisere lugte.

Supra HDS-205: brugsanvisning

At beskæftige sig med rækkefølgen af enheden vil arbejde detaljeret betjeningsvejledning. Ifølge manualen for at forberede en fugtighedscreme Supra HDS-205 arbejde som følger:

 1. Tag vandbeholderen fra enheden base.
 2. Dreje tanken og fjern filteret til vandbehandling med en ventil.
 3. Fyld tanken med koldt vand temperatur på højst 40 °. Det anbefales at fylde destilleret eller renset vand. Ellers kan på grund af høj vandhårdhed på møbler og andre genstande i rummet, samt hvidt kiselsten vises på den indvendige overflade af tanken.
 4. Skru filter og installere reservoiret i bunden af befugteren.
 5. Sæt spray hul damp, så dampen kan slippe ud.
 6. Tænd for enheden til netværket. Efter et øjeblik, vil displayet lyse op, er den klar til drift af befugteren.
 7. Tryk på tænd / sluk-knap på skærmen, og derefter efter 15 sekunder den første damp vises. Efter at apparatet er slukket i displayet slukker.

Supra HDS-205: positive anmeldelser

Positiv feedback på befugteren er tilbage 90% af køberne. De bemærker, at enheden Supra HDS-205 (orange og andre farver):

 • støjsvag drift;
 • fugter og ioniserer luften;
 • undemanding vedligeholdelse;
 • Det har en rummelig reservoir til vand;
 • Det har en stor samling af nyttige funktioner;
 • Auto har en funktion i fravær af vand.

Luftfugter præsenterede model er simpelthen uundværlig for familien, hvor børn vokser op. Det hjælper til at reducere sandsynligheden for allergiske reaktioner øger immunitet og forbedrer sundheden, forhindrer tørring af de nasale slimhinder og øjne.

Kunderne kunne ikke lide luftfugter Supra?

Næsten alle brugere nævnes, at i de møbler og spejle i huset begyndte at dukke hvid film, som dog let kan fjernes med en klud. Men for nogle mennesker det giver æstetisk ubehag.

Andre købere siger, at befugteren Supra HDS-205 har en række andre ulemper. For eksempel tilstedeværelsen af en kort ledning, manglende baggrundsbelysning eller den omstændighed, at konstruktionen ikke er meget praktisk at vaske. Også anmeldelser påpege, at hvis du installerer befugteren på et bestemt sted, og systematisk inkludere det i tre dage, møbler og bøger, opdrættet omkring ham begynder at dæmpe.

Vedligeholdelse og rengøring luftfugter

For at forlænge levetiden af enheden er nødvendig for at give ordentlig pleje for dem:

 1. Dagligt rense inverter, grundlægger af befugteren og vandbeholderen.
 2. Stagnerende belægning fjernes fra overfladen ved hjælp af et rensemiddel, som skal efterlades i 5 minutter, og derefter fjerne børsten.
 3. , Anbefales det at anvende destilleret eller renset vand for at undgå dannelse af en stor mængde af plak.
 4. Før installation af tanken på basen tør forsigtigt alle dele med en tør klud.
 5. Lad ikke apparatet fyldt med vand i lang tid uden et job, så væsken ikke stagnerer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.