HjemlighedVærktøj og udstyr

Varmepumpe: gennemgår de reelle ejere, udnytter

Varmepumper - Det udstyr, som er beregnet til rumopvarmning. de er også i stand til at køle de forskellige objekter. Det vigtigste element i ovennævnte indretning er en kompressor. Forskellige modifikationer er tilgængelige til dato. Parametrene for varmepumpen vil utvivlsomt variere.

Hvad er de vigtige egenskaber kan noteres

De vigtigste parametre for pumper omfatter primært termisk kapacitet. Den måler det, som regel, i kW. Endvidere at overveje strømforbrug og omregningsfaktoren. enhed styreenhed har en strømforsyning, og den startstrøm.

Desuden tager hensyn til volumenstrøm i varmesystemet, som påvirker den resterende hoved. I dette foder kan temperaturen være anderledes. Enhed Støjniveauet er målt i dB og afhænger af kraftenheden. Dimensioner hydrauliske forbindelser er også inkluderet og vil bistå med installationen. Den udendørs enhed af varmepumpen har sin spænding. I nogle tilfælde kan installeres to prøver på en gang.

Udtalelse om pumper med stempelkompressorer

Som regel stemplet varmepumpe modtager positive anmeldelser af ejerne på grund af den relativt høje effekt. Det er mere hensigtsmæssigt at sætte dem præcist i store boligblokke, eller blot at opvarme lokalerne. effektiviteten af deres i gennemsnit er omkring 95%. Blandt de mangler bør bemærkes straks det høje tryk, hvormed kompressoren er vanskelig at håndtere.

Indgivelse af netværket udføres uafhængigt. Start af drift uden først at pumpe de kan gøre, og det er en fordel. Generelt er mange af modellerne er meget besværlige. I denne henseende er deres installation er ganske problematisk. Drevet til at bruge high-speed motorer vil ikke fungere. Dette skyldes i høj grad den særlige stangmekanismen.

Hvis vi ser på modellen af "Vailant", den samlede kapacitet på 5,7 kW i gennemsnit. elforbrug, til gengæld er i et område på 1,5 kW. Omregningsfaktoren fra rækken af pumper VWL er 5,2 kW. Den samlede spænding af styreblokke er ved 230 Hz. Generelt startstrømmen strømbegrænser uden ganske høj. Som et resultat, kan volumenstrømmen i varmekredsen være op til 1100 liter i timen.

Fordelene ved at bruge roterende modeller

Bedømmelser af varme- pumper (roterende) er ofte relateret dimensionerne af indretningen. Mange kunder som denne type på grund af sin kompakte størrelse. Desuden skal det bemærkes, at massen er ganske lav. Krumtapmekanisme i denne modifikation er fraværende. Som et resultat, lykkedes producenterne at reducere antallet af bevægelige dele. Alt dette i sidste ende vil påvirke udførelsen af enheden. denne type pumpe er i stand til at tjene til forbrugeren på omkring 10 år.

I service, de er kræsne, og det er et klart plus. De forskellige ventiler i systemet er offline, og fødegassen er ensartet. Ulemper ved denne type pumper, desværre har. For det første kan det nævnes den høje pris for produktet i forhold til andre typer af enheder. Der er også visse problemer med varmelegemet. Generelt modeller er for det meste fås med lav effekt. Således er de bedst egnet til generelle boliger kvadratur ikke mere end 100 m². m.

Skruepumper prototyper

Tilfreds der nogen ejere af varmepumper? Diskussion om dette emne er uendelig, men det er sikkert at sige, at skruetyper er berømte i første omgang med sit enkle design. Masse af dem i de fleste tilfælde, såvel som størrelsen, temmelig beskedne. I drift er de ikke kræsne og særlig opmærksomhed er ikke nødvendig.

I almindelighed er de slidelementer har lidt på grund af manglende friktion i detaljer. De kan bruges på forskellige områder. Derudover er de placeret som lavtemperatur køleanlæg. Pres limit skrue pumper har meget stor. I denne to-fase betyder mulig kompression. Elforbruget dem er 2 kW. Varmekapaciteten af enheden er primært afhængig af parameteren startstrømmen. Styreenhederne fremstilles sædvanligvis med en spænding på højst 230V med frekvens grænse er i området på 50 Hz. i varmesystemet kan nå den maksimale strømningshastighed på 1000 liter i timen. Resttransporthøjde skruepumpen gennemsnit er 500 bar. Omregningsfaktor for mange modeller ikke overstiger 2 COP.

Hvad er fordelene ved de glidende-type pumper

Når du vælger en varmepumpe, for eller imod købet, alt hvad du skal overveje. Denne type anordning afviger fra andre ensartet strøm. Kompressorer pumper installeret på pladen klasse. Til den elektriske enhed kan tilsluttes direkte. I denne modifikation ventiler er helt fraværende. Som et resultat, mange af modellerne er i stand til at prale af en god reversibilitet. Indsendelse af tælleren netværk er stabil. At skabe et vakuum lamelpumper kan anvendes.

Ulemper ved disse enheder er, desværre, også har. Først og fremmest forbrugerne siger den høje følsomhed af aggregater. Dette parameter afhænger af det miljø, hvori enheden bruges. Hvis der er en lang række mekaniske urenheder, kan rotoren deaktiveret. Bær pladekanter sker ret hurtigt, og dette bør tages i betragtning. Generelt betyder effektiviteten af vingen pumpen ved meget lave og ikke overstiger 50%. Grunden til dette kan roligt kaldes en langsom strøm af væske. Denne proces finder sted på særlige porte. Væsken udvider også langs kanterne af pladerne.

Nye Axial-stempel modifikation

Disse varmepumper Brugeranmeldelser er ikke for gode, men de magt udstyr har erklæret store. Design som helhed er meget kompleks og vedligeholdelse af pumper af denne type er problematisk. Direkte forbundet med rotoren unit cylindre. Også aksial-stempel varmepumper har negativ brugerfeedback grund af høj friktionskraft.

I dette tilfælde er alle universelle led i kroppen monteret på skiven. I nogle tilfælde kan de ikke holde ud længe. Som følge heraf kan indretningen lider elektromotor. Link aksialstempelkompressor afhænger af typen af sæt af hængsler. Nogle producenter i denne forbindelse er ikke opmuntrende.

Bedømmelser af radiale stempelpumper

Radial stempel type varmepumpe er et positivt indtryk fra ejerne ofte. Nominel effekt disse enheder i stand nå op til 2 kW. Energieffektivitet modeller på samme tid lader meget tilbage at ønske. Støj mange modifikationer når 50 dB. Dimensioner på pumper af denne type er meget forskellige. Dette skyldes primært massen af kompressoren. dræningshastighed har et gennemsnit på 0,8 liter i timen. Temperatur driftsområde af enheden afhænger af producenten. Mønster med en lille mængde gas opladning er et stort problem. Dette skyldes primært de smalle gader. Typisk betyder diameteren ikke overstige 15 mm.

En afstand mellem boltene bør også være opmærksom på, og betragtes som normal hastighed på 470 mm. I dette tilfælde kan man håbe på en høj strukturel styrke. Til husholdningsbrug, kan denne modifikation anvendes, men i industrien er det nytteløst. Ressource arbejde har stor, men den maksimale temperatur er ganske lav. Vi bør også nævne produkterne af varemærket "Nordis". Det bruger den helt unik teknologi "Daikin". særlige aktive filtre er brugt i mange modeller. Som et resultat heraf kan anordningen reducere hyppigheden grænse op til 165 Hz væsentligt.

Enheder med dynamiske kompressorer

Anmeldelser af varmepumper med dynamiske kompressorer ofte muligt at høre det positive. Mange forbrugere denne type trækker sine multifunktionelle enheder. Kølemiddelkredsløb dem placeret i det indre af indretningen. Maksimale fremløbstemperatur kan nå 60 grader. Fugtighed kan være anderledes. Generelt enheden er nem at bruge og rengøre temmelig komfortabel.

Også anmeldelser af varmepumper med dynamiske kompressorer påvirker opvarmning kontrolelementer. Som regel bliver de installeret indbygget typen. For varmt vand, de passer perfekt. tilslutning til rørledningen kan ske på flere måder, og det er godt. Drives af dynamiske pumper stille og komfort i deres arbejde er ganske høj. Med varmeapparater dog kan kombineres dataenhed meget afhænger af producenten. omregningsfaktor, takket være kompressorerne, er på toppen. Montering af udstyr er meget hurtig. I dag kan mange kompakte modeller samle op på markedet. Blandt de mangler kan noteres kun en kompleks diagnose.

Hvad er fordelene ved lamelpumper

Paddle varmepumpe gennemgår de virkelige ejere er ikke for gode, fordi det er meget afhængig af vejrforholdene. I et fugtigt miljø, det bryder ned temmelig hurtigt, og det er en stor ulempe. Fans er installeret i mange modeller som den indbyggede modulator. Ventiler, denne modifikation giver tre-vejs. Også bladet varmepumpe gennemgår de reelle ejere er negativ for lav effekt, som når kun 4 kW. Emergency Afrimningssystem modeller til rådighed.

Hvis vi betragter de enheder af varemærket "Term", har de en tendens til at bruge den nye teknologi, "Pro E". Sensorer temperatur udeluft de er sat temmelig høj kvalitet. Ekspansionsbeholder i mange modeller har en sikkerhedsventil. For fremløbsledningen er beliggende i et specielt apparat organ bufferkapacitet. Som følge af forbindelsen til vandvarmeren kan udføres uden hindringer.

Centrifugal modifikation: anmeldelser og fordele

For at justere boligopvarmning, varmepumpen er centrifugaltypen passer dårligt. Mere rationelt at bruge det det er i det industrielle område, og på den er der visse grunde. For det første skal vi bemærke en temmelig kompliceret samling tjeneste. Dens design er meget stor, og det har mange elementer, der skal smøres.

Anslået anmeldelser om varme- pumper, centrifugal sige type, deres kompressorer kræver periodisk procleaning støv. Meget i dette tilfælde afhænger af det miljø, hvori enheden bruges. Helt adskille udstyret er meget vanskelig at diagnosticere. Kendetegnene for denne type pumpe er ikke meget forskellig fra de andre prøver. Elforbruget havde et gennemsnit på 2,1 kW.

Anmeldelser af aksiale kompressorer modeller

Axial varmepumpe gennemgår de reelle ejere og har god sidst er meget populært. Udformningen af det er meget simpelt, og vælge en model med kompakte dimensioner - ikke noget problem. Omregningsfaktor fra dem når en maksimal 2 POP. I dette tilfælde ydelsen er ganske god, og sliddele er acceptabel. Som du kan få et godt resultat fra producenten garanti.

Den aksiale varmepumpen gennemgår også de reelle ejere modtager positiv for den højeste startstrøm, som når et maksimum på 16 A. Den tilbageværende tryk, til gengæld er typisk 1000 liter i timen. De fleste modeller fås med to indendørs enheder. Som et resultat, støjniveauet på propelpumper er ganske høj. Dimensioner er også meget store, og indretningen kan veje mere end 150 kg. I dette tilfælde er det i høj grad komplicerer installation af udstyr på anlægget.

Om man skal vælge pumper med turbo

Denne type er beregnet til ekstremt lave temperaturer. Oftest kan modellen findes i de nordiske lande. Livet af pumpen på et højt. "Daikin" selskabet i denne henseende har været meget vellykket. Varmere i kompressorerne til rådighed. Også ejere af en stærk mark paller. Til den bedste ydelse af enheden sæt af kold plasma system. Den repræsenterer et sæt af aktive filtre, som kan rense luften af eventuelle urenheder.

Kølemiddel i mange modeller af "Daikin" bruger en række "410A". Ifølge eksperter, det er helt uskadelig for menneskers sundhed. Mode "Kontrol" venligst holder stand stabil drift ved en lav frekvens. Som et resultat, kan du opnå en betydelig reduktion i elforbruget. Efter volumen pumper af denne type ikke skiller sig ud fra de ovennævnte enheder. I en afstand på 10 meter, de giver et gennemsnit på 55 dB.

Spænding indendørs enhed er i stand til at nå et maksimum på 230 V. Den gennemsnitlige varmekapacitet af denne type enhed er 3 kW. Således kunne koefficient på modellen nå 3 GRA. Som et resultat, kan vi sige, at ovenstående modifikation for opvarmning af huset egner sig godt og jeg er sikker på mange vil kunne lide.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.