HjemlighedVærktøj og udstyr

Installation af højttalere gas: regler, tolerance garantier

Vandvarmere er kendetegnet ved den forbrugte energi. I hverdagen anvende kun gasvandvarmere og elektriske vandvarmere. Hvis vandet varme kommer udskiftning monteret enhed med den samme energikilde som den foregående. Installation af højttalere gas, samt eventuelle enheder med strømkilden, det kræver indgriben fra de relevante tjenester. Driftsomkostningerne er betydeligt billigere, fordi brugen af elektriske apparater dyrere.

vandvarmere

Husstand gas vandvarmeren opbevaring-typen håndterer varme vand godt. Skelne gulv, plan og horisontal enhed. Takket være flere muligheder til rådighed, kan du vælge indstillingen, og passer ind i de indre dimensioner af rummet. I designprocessen af vand varmesystem skal tage hensyn til, hvordan luften strømmer. Tvungen udkast skabes, når enhederne er sluttet til fjernelse røret til gaden. Naturlig udkast med behov for konstant lufttilførsel og oprette forbindelse til en fælles ventilationsafkast.

Flowing vandvarmere

Installation af højttalere gas flyder type er udført oftest i Rusland. Den gennemsnitlige pris på enheder på hjemmemarkedet er 15-20 tusind rubler. Når arbejdet i disse enheder optrådte lidt besvær. Det var nødvendigt at overvåge ilden, for ikke at falme, og regulere den manuelle gasforsyning. Moderne modstykker er meget lettere at håndtere og er mindre farlige.

regler montage

Hver installation af sådant udstyr skal koordineres med de gasleverancer. Til installation af kolonner åbne kammer er der de tekniske betingelser, der skal overholdes. Installer enheden selv vil være meget vanskeligt, hvis det ikke var før. Det skal binde til de vigtigste færdselsårer gas og vand. Af denne grund er installationen af vandvarmeren flow-typen udføres i køkkenet. Men på samme tid, det kan ikke installeres på et gaskomfur. Det vigtigste krav for installationen er tilstedeværelsen af særlige ekstrakter. Tidligere sådan søjle installeret i badeværelser.

udskiftning

Du kan altid ændre den forældede kopi af den nye. Til installation af flow gas vandvarmere i lejligheder og private hjem, er det nødvendigt at observere grundstillingen: en forbindelse til hovedvandledningen og gasledninger, installation af udstødning. Hvis kolonnen allerede er installeret, er alle de ovennævnte regler overholdes før. Det er fortsat let at installere en anden ny enhed.

Løsnes fra gas og vand

Til demontering forældede enhed blokerede adgang til gas og vand ved hjælp af ventiler. Først gasslange møtrik skrues med skruenøglen. metalrør kan installeres i stedet. Derefter skrues slangen fra søjlen. Hvis slangen er fuld, kan du bruge den igen. I dette tilfælde bør på køb af den nye ikke gemme. Dårlig kvalitet rør kan koste meget mere. Når adgang til vand vil blive blokeret, kan søjlen afbrudt fra vandforsyningen.

demontering af skorstenen

Når fjernet rør, som forbinder enheden til skorstenen, kan vandvarmeren fjernes fra holderen. Før du installerer behovet for at sikre egnetheden af den gamle tilknytning til den nye enhed.

hænge enheden

Installation af gas søjler kræver overholdelse af visse proportioner. Rummet loftshøjde skal være større end 2 m lodret rør i skorstenen må ikke være mindre end 50 cm, når loftshøjde - .. 2,7 meter, kan røret være større end 25 cm.

tilslutning

Efter at søjlen var fastgjort ved hjælp af slanger eller PVC rør, kan det være forbundet til vandsystemet. Næste du nødt til at tjekke enheden for lækager. Hvis det er nødvendigt, stramme op på alle de nødder liner. Kolonnen er forbundet til gasledningen kvalitet nye eller gamle slange. Efter krympning hele foringen, der skal behandles en sæbeopløsning, for at detektere boblerne og bestemme pålideligheden af forbindelsen.

Den første installation af kolonne gassen i et privat hus

Hvis installationen ikke blev gennemført tidligere, er vi nødt til at gøre det videre arbejde mere vanskeligt. Bortset fra de normale regler bør tage hensyn til, at muren, som du planlægger at hænge enheden skal være fremstillet af ikke-brændbart materiale. Den minimale vandtryk i rørene - 0,1 atmosfære.

ekstrakt

Regler kræver installation af en søjle vælge et passende mellemrum under hætten. Hvis rummet er installeret skorsten eller pejs, kan du bruge denne plads til ventilation. Ellers kan låget lave et hul at indsætte asbest rør længde på ca. 2 m. Installationen udføres bedst nær den indre væg. Hvis der ikke anvendes kanal vysadnogo Shaft rør for gas vandvarmere.

Fastgøre enheden på væggen

Gas vandvarmer er installeret i lejligheden direkte under røret. Enheden skal installeres i en højde utilgængeligt for børn. På et passende niveau borede huller, hvori fastgørelseselementer indsættes og fastgøres derefter til søjlen væg. Ved hjælp af et fleksibelt bælg er forbundet til skorstenen. Den ene ende af bælgen er fastgjort i en tidligere fremstillet boring og den anden - til søjlen.

Tilslutning af enheder

For at oprette forbindelse til gassen i nedskæringer rør tee. Dette kan opnås ved anvendelse af gas svejsning. Hvis der er en gevindforbindelse, kan en tee skrues. Så er det nødvendigt at knytte en gas skærm. Nu skal det bemærkes, og afstanden mellem røret kolonnen. På det sted, hvor foringen styrtet ind i vægbeslag. Med deres hjælp, vil røret blive afholdt mere pålideligt. Til dette formål en særlig klip med snaps gælder. Røret er forbundet til søjlen ved hjælp omløberen og fittingen.

Forbindelse med VVS

Installation af gassøjler giver lignende Box tee i vandledningen. På samme måde huller boret i væggen til fastgørelse. Majewski kran kan installeres og anvendes til justering af vandtrykket. Magnesium og salt filtre er monteret ved siden af søjlen.

første kørsel

Test operation kan udføres efter installationen af kolonnen gassen blev udført. Pris for opvarmning ved elektricitet er meget højere, så kedlerne anvendes mindre hyppigt. Gassen ventilen åbnes og brændstoffet strømmer ind i kolonnen. Samlinger gasrør nødvendigvis testet med en opløsning af vand og sæbe. Lækage skal fjernes, hvis alle steder vil puste bobler.

Yderligere vand udføres ud, åbnes bløder skruen og luften udledes fra røret. Derefter er kolonnen indsat batterierne, der sætter display og elektronisk tænding. For at teste systemet for det varme vand, du har brug for at åbne den nærmeste vandhane. For det første vil koldflydning tænd derefter opvarmning og tryk vil blive varm. I første omgang vil vandet have en ikke særlig behagelig lugt af olie. Kolonne skal arbejde i nogen tid, fedtet fra rørene skyllet op.

Nødvendigt værktøj og tilbehør

Installation og reparation kolonnerne er altid udført med anvendelse af udstyr til metal og plast, af cylinderen, en rørskærer saltet filter, alle nødvendige ventiler, herunder Majewski enhed skruenøgler, boremaskiner, PVC fittings til vand, en særlig loddemetal til rørledninger, slanger til gas magnetisk filter, korrugeringer, skruer og dyvler.

Hvem må arbejde med gasapparater?

Self-indblanding i driften af systemet er meget uønsket. Reparation af søjler skal altid udføres kun ansat af gassen tjeneste, der har den relevante sikkerhedsgodkendelse. Den eneste måde at være sikker på den normale drift af hele systemet.

Sådan tilsluttes et gaskomfur?

Dette vil kræve en særlig bælg slange. Eyeliner bør ikke strække sig ud over ovnen i et varmt sted. Slangen kan heller ikke trække, at der ikke var risiko for skader. Skrue tætningsmateriale anvendes ofte. For at kontrollere liner til gasudslip, skal du smøre det med sæbevand.

Isolerende forbindelse pænt viklet på tråden, og derefter i slangen indsættes i gummipakningen. Du kan derefter binde til rørledningen liner. Stram tråden er ikke nødvendig. Plade er placeret på stedet af den gamle, benene kan justeres i højden til madlavning overflade er flad.

Teknikken er nødvendigt at fjerne tapet eller sætte metalplade, hvis den trævæg. Dette vil forhindre eventuel brand under ovnens drift. Gasslangen er forbundet til pladen ved en foring. Efter at kontrollere alle forbindelser med sæbevand skum. Hvis du vil vide , hvordan du tilslutter et gaskomfur er bedre at konsultere en erfaren medarbejder i en tilsvarende tjeneste.

Korrekt brug af flydende naturgas

Hvis brændeovnen er tilsluttet flydende gas, skal du sørge for, at de særlige dyser leveres på brænderne. Tilpasninger til naturgas er langt større diameter huller. Ofte når du installerer denne funktion ikke tager højde for, og flammen går ud med jævne mellemrum. Før erhverve slanger skal betragtes som særligt gasdyse udgangsanordning på pladen.

Garantier arbejder enheder

Pålidelighed og kvaliteten af forbindelsen kan kun give gas servicemedarbejdere. Uafhængig installation af søjler og plader er forbudt ved lov. Uberettiget indgreb med driften af gasforsyningssystemerne kan forårsage en eksplosion, brand, skade andre.

konklusion

Teknologi installation af gas kolonner, i virkeligheden, er ikke en big deal. Når udstyr er erstattet af en ny del af det forberedende arbejde kan ikke udføre. Efter opløsningen af den gamle enhed ikke brug for at re-test udføres trykket i rørene, såvel som produktion gas og vand linje til det sted forbindelsen. Hvis den gamle eyeliner bevaret, kan det bruges ved tilslutning af nye enheder. Arbejde med udstyr kan kun have tillid til faglært have relevante godkendelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.