SundhedStomatologi

Sådan bruger talerør for tænderne. Whitening Tandbeskytter. Tandlægevirksomhed - caps

Smuk, sund, hvid tænder - det naturlige ønske om ethvert menneske. Men desværre, dårlig kost, dårlige vaner, en bestemt måde at leve på er ikke den bedste måde påvirker sundheden i mundhulen. Tandemaljen bliver gullig eller mørkere nuance, som kan føre til udvikling af systemer, som vi begynder at skamme sig over deres smil. For at undgå dette, er du nødt til nøje at overvåge renholdelse af mundhulen og i tid til at besøge tandlægen. Hvis problemet er der allerede, og du ønsker at returnere dine tænder hvide, kan de bedste resultater opnås, hvis du bruger talerør for tænderne (også kaldet eylaynery). At gennemføre en sådan procedure kan være i tandlægen kontor og hjemme.

Den forberedende fase

I dag er der mange metoder til kridtning tand emalje, der byder på moderne tandpleje. Capa - er ikke kun effektiv, men også tilgængeligheden af midler. Oftest de er lavet individuelt, denne proces består af flere faser:

 • fjerne tandaftryk;

 • gips model produceres kondensator;

 • anvendelse af et kompositmateriale fungerer depot for lægemidlet;

 • udstanset og skæres mundstykke for tænderne.

Tandlægen vil forklare patienten, som vil forekomme procedure og eventuelle bivirkninger. Også, vil lægen vurdere tilstanden af tænderne og om nødvendigt foretage en røntgenundersøgelse for at udelukke inflammation og andre patologiske forandringer. Efter fremstilling hætterne på hans tænder sætte på og tage hendes patient alene. Men tandlægen bestemmer, hvor meget det vil bære det.

sorter cap

Whitening Tandbeskytter kommer i følgende typer:

 1. Standard. Slip dem kommercielt, kan købes i specialiserede online-butikker og apoteker. Denne type hætte - den billigste. Omkostningerne ved en fuld kursus af blegning vil koste omkring 2000-3000 rubler. Eylaynerov sådan ulempe er, at der ikke er nogen custom fitting, som et resultat, når den anvendes, kan føles ubehag.

 2. Termoplastcheskie. Disse hætter er fremstillet af materialer, som blødgøres ved opvarmning og kan købe en hvilken som helst ønsket form. På grund af dette, kan de let justeres individuelt for hver patient. Til dette formål mundstykket skal være nedsænket i varmt vand og derefter straks sat på tænderne. Sådan eylaynery dyrere end standard hætter til tænder. Deres pris er mellem 4500-6000 rubler.

 3. Individuel. Til fremstilling af en sådan kondensator fjernes fra kæben støbejern, og opretter derefter 3D-model, derefter med hjælp af vakuum udstyr dannes eylayner. Den vigtigste fordel ved en sådan hætte - er, at den blegende gel i kontakt med kun tandemaljen, ikke får på gummerne og uden blanding med spyt. Omkostningerne ved et sådant sæt - 6000-12000 rubler.

blegegel

Hver standard og fuldstændig termoplastisk hætte der er en særlig gel. Det aktive element deri rager carbamidperoxid eller hydrogenperoxid. For at reducere følsomheden af emalje, blev en gel tilsat fluor og kaliumnitrat. Undertiden gelen fyldes i kondensatoren under fremstillingen af kridtning kit. Men hovedsagelig den er placeret i en speciel sprøjte, fra hvilken gelen dispenseres i hver hætte umiddelbart før brug hætter. I individuelle eylaynerah anvendt blegning blanding forberedt tandlæge. Koncentrationen af aktivt stof vælges individuelt, tilsættes til formuleringer desensibiliserende virkning. Det resulterende middel blev fyldt i sprøjten. Prisen for en sådan procedure omkring 1.500 rubler, og nogle klinikker udføre det gratis. Hvis tænderne er meget beskidt (fx storrygere), tandlæger anbefaler købe et kit, der består af stærkt koncentreret blegende gel (35-44% carbamidperoxid) og remineralizatsionnogo gel, som skal anvendes til tænderne umiddelbart efter fjernelse af hætter.

Application Notes

Kapu for tænderne i dag kan købes i ethvert apotek, er recepten ikke påkrævet til denne. Men deri ligger problemet. Mange mennesker køber eylaynery kridtning uden at rådføre sig med din tandlæge. Capa - en slags lægemiddelvirkning bygger stærke kemikalier (hydrogenperoxid og carbamidperoxid). Ved forkert, kan de forårsage betydelig skade på tandemaljen (det kan blive porøs, købe pereotbelenny kedelig farve), udløse skade og mucosal irritation af tandkødet. Capa kridtning tænder bør kun udføres af ekspert tilsyn.

For at undgå sådanne problemer, anbefales det at overholde følgende regler:

 1. Ved valg et blegemiddel bør tage hensyn til mængden af hydrogenperoxid deri. En højere procentdel - mere indflydelse. Sådan kondensator anbefales at bære en kort periode. Eylaynery hvori lavere niveauer af peroxid, kan blive anvendt permanent.

 2. Vær sikker på at følge alle anbefalinger om brugen af dental hætter.

 3. Før du bruger det kræver en professionel tandrensning.

 4. Før du lægger på hvidtekalk eylayner skal børste omhyggeligt dine tænder ved hjælp af tandtråd og tandpasta.

 5. Langvarig iført mundstykke skal fjernes før spisning og tandbørstning.

 6. Efter blegning i et par timer til at afstå fra indtagelse af mad, kaffe, te.

Når du ikke kan bruge kridtning munden vagt for tænderne?

En sådan kridtning tandemaljen er kontraindiceret til personer under 18 år, samt:

 • tilstedeværelsen af alvorlig systemisk sygdom;

 • modtager potente lægemidler;

 • graviditet og amning;

 • Overdreven rygning;

 • sygdomme i tandkød og tænder;

 • overfølsomhed over for komponenterne gel eller mundbeskyttelsen materiale.

Bemærk også, at efter fjernelse af en tandblegning munden vagt kan kun anvendes efter 4 uger efter ekstraktion.

Hvordan til at passe endekapper?

Pleje af endestykkerne er ikke svært. De er tilstrækkeligt godt skyllet i rindende vand i oprensning ved gelrester og godt tørret. Hold eylaynery nødvendige i et særligt tilfælde med huller til ventilation. Capa beskyttes mod høje temperaturer og mekaniske skader. Under en tur til tandlægen bør altid tages med et mundstykke, så lægen var i stand til at vurdere hendes tilstand. Påfyldning mundstykket, bør man cap ikke anvendes i mere end 1 sekund dråbe blegesammensætningen. Sørg for, at værktøjet ikke ramt på tandkødet. Efter installation af alle overskydende gel hætter skal fjernes og skylle munden med rent vand.

Som konklusion

Tandblegning hjælp hætten - en meget effektiv metode. Da kondensatoren er lavet af et transparent polymer, der gør dem næsten usynlige på tandblegning procedure kan udføres på ethvert tidspunkt, selv under arbejde, skole eller andre aktiviteter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.