Nyheder og SamfundØkonomi

Vil krisen i Rusland? Den politiske og økonomiske krise i Rusland

Spørgsmålet om, hvorvidt krisen i Rusland, som for nylig lød meget ofte opbrugt. Han er. Systemet, med alle de egenskaber og negative dynamik indikatorer for økonomisk udvikling. Det næste logiske spørgsmål: "Hvad skal man gøre i en krise, og hvor længe det vil vare?" Eksperters udtalelser om dette emne er forskellige. Som vurdering af situationen. Da alt er tvetydig: den geopolitiske situation og til økonomiens tilstand, og foreslåede veje ud af den kritiske situation.

Derfor vil den legitime nærme når tælles autoritative udtalelser, ikke kun indenlandske eksperter. Mangfoldigheden af oplysninger skal være i stand til at udvikle evnen til hurtigt at filtrere og tage de oplysninger, der er baseret på fakta, logik og sund fornuft. Vi vil forsøge at forstå karakteren af krisen og besvare gamle spørgsmål, der opstår i de nye historiske realiteter.

Oprindelse af udtrykket

Krise (græsk κρίσις - beslutning, vendepunktet), en tilstand karakteriseret ved ulighed af formen og indholdet af en hvilken som helst socialt fænomen, og kræver en øjeblikkelig løsning. Afhængigt af arten af den sociale krise kan være:

 • økonomisk;
 • sociale;
 • finansielle;
 • demografiske.

Krisen kan klassificeres på skalaen, niveau, andre parametre. I artiklen er genstand for analysen er den sociale karakter af fænomenet.

Krisen har historisk udviklet i retspraksis af den gamle periode, og er den faktiske adfærd af forsøget. Indholdsmæssigt, hvilket betyder vandskel tilstand af en proces, som kræver nye former og metoder til videreudvikling. Samfundsøkonomisk krise i Rusland, som i øjeblikket præger samfundets tilstand, ubegrænset omfang et enkelt land. Desuden er den nuværende krise, for eksempel, går langt ud over en bestemt social institution. Ifølge eksperter, det er komplekst og påvirker strukturen af regeringen, økonomien, den finansielle institution er forbundet med den geopolitiske situation i landet. For at vurdere, hvad der sker, vil vi forsøge at afsløre den økonomiske karakter af socialt fænomen.

økonomiske krise

En af de grundlæggende vilkår, hvis vi taler om de økonomiske karakteristika samfund, er produktionen. Rækkefølgen af historiske produktionsformer blev undersøgt økonomisk historie. I den moderne tilgang i produktion, forbrug og fordeling af den sociale produkt kan analyseres i forskellige paradigmer, det vil sige systemer viden med de angivne vektorer. Derfor er det tilrådeligt at tale om en bestemt model for økonomisk produktion og de iboende økonomiske indikatorer, markører tilstand.

For at forstå, hvad der er den økonomiske krise i Rusland, de årsager, der førte til det, du har brug for at vurdere den nuværende økonomiske model. Men det er ganske vanskeligt at gøre. Det kaldes "pleje" af statsregulering model. Det erklærede kun tilstedeværelsen af modellen i fortiden. I øjeblikket er Rusland oftest omtalt som "primærproduktion" og indikerede en direkte sammenhæng økonomiens tilstand på olieprisen på verdensmarkedet. Hvis der ikke er nogen specifik model er afgrænset af nogle indikatorer. De økonomiske markører for moderne Rusland:

 • Fald i BNP;
 • begrænsning af produktionen;
 • Pleje fra statens kontrol model;
 • afhængighed af økonomien på tilstanden af de råvarer (olie) priser;
 • massiv eksport af kapital;
 • betydelig indflydelse af udenlandsk kapital i banksektoren.

For at angive den model af økonomien, skal defineres retningsvektoren: en strategi, base-værdier, det bygger på, og indhold komponenter, herunder nogle modeller af ideologi. I øjeblikket er de ikke. Ruslands økonomi, mærket i 90-erne af det sidste århundrede som en afvisning af den tidligere udviklingsmodel er forblevet væsentlige overgangsperiode. Hvorfor er væk, er det klart - fra staten socialistiske system for regulering. Hvor hun skulle? Det er fortsat et mysterium, selv for de indviede. Karl Marx kaldte denne tilstand af "tab af den gamle verden uden at få nye."

social metamorfose

Økonomi kan ikke skelnes fra andre former for socialt liv. Krisen i Rusland er manifesteret i alle sociale institutioner i samfundet. Dette understøttes af de faktiske forhold på antallet af konkurser storkapitalens og en betydelig reduktion i segmentet for små og mellemstore virksomheder.

På grund af innovationer inden for beskatning for 2013 antallet af individuelle iværksættere er faldet med næsten halvdelen. Den meget iværksætteraktivitet er ikke forsvundet, men har ændret den måde af eksistens. Andelen af den sorte økonomi, som også påvirket statsbudgettet.

Tilbagekaldelse af licenser til bankerne og den finansielle krise i Rusland, manifesteret sig i august 2013 blev starten på den faktiske udførelse af en systemisk krise. På det sociale område - en forøgelse af gælden på udbetaling af løn og stigende arbejdsløshed.

Disse faktorer har endnu ikke fået en masse karakter. Men sociale spændinger manifesteret. Det er derfor, der var vedtagelsen af loven om konkurs af fysiske personer. For syv og et halvt år, han var under overvejelse. Og nu et presserende indført ikke i 2016, som hidtil antaget, men seks måneder tidligere, i sommeren 2015. Som en kritisk masse af den konkursramte befolkning nåede sine grænser, og dette kunne føre til en anden social krise.

Konsekvenserne af et sammenbrud i Ukraine som en af årsagerne til sociale spændinger. Omlægning af midler fra budgettet, midler til genbosættelse programmer og støtte til flygtninge, investering i økonomien i Krim - alt dette er en god ressource udsigt. Dette kræver dog, at brugen af betydelige reserver.

Hver krise har sin egen historiske tal

Hver af urolige perioder har de samme dynamik og betydning, men forskellige historiske karakteristika. Krisen i Rusland i 1998 førte til en teknisk standard. Afvisning af at udføre de forpligtelser i henhold til føderale lån obligationer og statspapirer førte til et tab af tillid hos både eksterne og indenlandske kreditorer. Den nationale valuta for første gang dramatisk mistet sin vægt, mere end tre gange, i forhold til dollaren. Det var den vanskeligste periode med økonomisk afmatning. Konsekvenserne var ganske hårde. Det høje kriminalisering af samfundet og de vilde måder dannelse af startkapitalen har karakteriseret denne periode.

Krisen i Rusland 2008 dukkede op i den finansielle og økonomiske område. Denne fase afslørede graden af afhængighed af det russiske finansielle system af udenlandsk kapital. Der har været en konkurs store banker. markedet kollapsede ejendomsmarkedet, efterfulgt af stagnation i byggemarkedet. Faldet har været knyttet til sammenbruddet i realkredit-system på globalt plan.

Manifesterer sig som bankkrisen i Rusland har fremprovokeret ustabilitet og den efterfølgende recession i alle sociale sfærer. Strømmen af indskud i pengeinstitutter på blot en måned resulterede i en reduktion af midlerne i regnskabet for individer mere end halvtreds milliarder rubler.

Krisen i Rusland og måder

Da, som tidligere afsløret, er det vigtigt at en tilstand, hvor du har brug for til at træffe beslutninger hurtigt og til at lede efter nye former for at opfylde behovene hos virkeligheden, er det stadig at forstå, hvad disse hurtige beslutninger?

En række forslag og nye tilgange til udviklingen af strategien, der er indeholdt i den traditionelle årlige tale til Den Føderale Forsamling, Vladimir Vladimirovich Putin i Den Russiske Føderation præsident. I sin tale, karakteristikken af den økonomiske tilstand i landet, præsenterede teser videreudvikling af strategien. Og med hensyn til, når krisen i Rusland har erklæret sig fuldt ud, kan ydeevnen betragtes som muligheder ud af det. Især foreslås følgende foranstaltninger:

 • udvidelse af den økonomiske rum og den eurasiske del i projektet;
 • substitution af varer eksportprodukter import;
 • produktion af;
 • udviklingen i Fjernøsten regionen;
 • udgang for tre år for den industrielle udvikling, overlegne sredneekonomicheskie indikatorer for verdensmarkedet;
 • skabelse af industriel produktion;
 • Amnesty kapital offshore zoner;
 • finansiel støtte til ikke-udvindingsindustrien.

Tale af formanden og den efterfølgende pressekonference, som drøftet i detaljer de øjeblikke, der forårsagede interesse for offentligheden, viste vilje den russiske regering om koncentrationen af ressourcerne og en radikal gennembrud i økonomien. Gennembruddet til et nyt niveau af organisering af samfundet og søgen efter ressourcer i landet i stedet for i udlandet.

Krim-krisen Khodorkovsky

Den moderne æra kan beskrives som søgen efter sin model for udvikling af samfundet som helhed. Den seneste krise i Rusland Det kræver særlig regulering. Dette skyldes, at den politiske magtbalance på nuværende tidspunkt. Vanskelig situation intensiveret økonomiske sanktioner fra USA og Europa, som ikke er interesseret i økonomisk henseende for nogen af parterne i den økonomiske konfrontation.

Den væsentligste årsag - den globale krise. der lægges vægt på udvikling af Krim i Rusland, og medtagelse af en uafhængig stat i det økonomiske samarbejde med Rusland. Styrkelse af Den Russiske Føderation ikke opfylder interesser en række stater, hvilket er grunden til er let at læse et forsøg på at svække Ruslands indflydelse i det globale økonomiske rum i anvendelsen af sanktioner. Et velkendt oligark Khodorkovskij siger det tåbelige af forfatterne til "fremmedgørelse" af den russiske samfund. Rusland er klar til at forhandle og løse konflikter, fremprovokere en politisk krise. I Rusland, vi er klar til en konstruktiv dialog. Er det Vesten reagere?

Euro kryber, rublen falder, vil Rusland bryde

Fri bevægelser valuta indikatorer orgie af valutakurser, som er observeret i hele verden, viser den reelle situation. Eksperter i økonomi, politik, strategi - alle forsøger at vurdere situationen. Og forskellige former, fra politiske PR astrologer at forudsige. Anerkendelse af, at nogle af lederne af "gætte" i løbet af de sidste måneder af året, ingen bliver lettere. Da det ikke tjener som bevis for den økonomiske kompetence prædiktorer.

Det er klart, at handlinger Det Hvide Hus kan spores ikke blot et forsøg på at svække Rusland økonomisk, men også føre til en tilstand af panik, og den ubalance i samfundet. Den sociale krise i Rusland, som forventes fra den kunstige komplikation af den allerede vanskelige situation i landet, kan efterfølgende have den modsatte resultat. Den økonomiske sammenbrud i Rusland, der venter på "kunderne" vil ikke finde sted, hvis kun af den grund, at potentialet i staten er langt fra udtømt. Russisk ressource ligger i evnen til at finde en løsning er ikke udenfor, men i deres eget land, og foretag et andet gennembrud, hvilket svarer til omfanget af den russiske rum.

et land fyldt med paradokser

Rusland uforudsigelig land. De fleste ressource dets tilstand manifesterer sig i modstanden mod krisen. Den hårdere situationen, jo større output fra det. Dette bekræftes af ordene, og russiske præsident Vladimira Vladimirovicha Putina position under en pressekonference efter henvisningen til Den Føderale Forsamling. Han forventer at overvinde krisen i Rusland i to år, og at der i værste fald.

Forsøg på at vende situationen fremprovokeret af eksterne og interne faktorer til fordel for deres land fortjener respekt. Tale af præsident Putin på et pressemøde den 18. december 2014 viste, at Rusland ikke fokusere på at finde en vej ud af krisen. Denne snævre forståelse af situationen. Landet ændrer sin strategi på en sådan måde, at et kvalitativt spring, og fra sine egne muligheder for at tage på udførelsen af økonomien, der er højere end gennemsnittet verden.

Potentialet i Rusland ressource

En anden krise i Rusland har skabt en situation med økonomisk isolation på den del af det gamle Europa. Under sådanne betingelser, at flygte fra en kritisk situation måtte se uden at vente på støtte udefra. For ikke at belaste sig selv det spørgsmål, om krisen i Rusland igen, er det nødvendigt her og nu for at skabe forudsætningerne for en sund økonomi. Og for det, landet har alle muligheder:

 • agroindustri viste en stigning i indeværende år er 5 procent, tiltrak et rekordstort udbud af korn;
 • Rusland har øget sine ressourcer på grund af Krim;
 • EU-sanktioner dikteret strenge betingelser for at udvikle deres industriproduktion, og dette er den korteste og sikreste måde at stabilisere økonomien;
 • skiftet til "østlige" version af udviklingen i forbindelse med sanktionerne gav den intensive udvikling af den eurasiske industrielle kompleks.

Filosofi krise

─ Krisen er den naturlige tilstand af levende stof. Hver udvikling når en vis grænse i de historiske dynamik fase. Dette er en tilstand, hvor det optimale mål er realiseret i form af virkeligheden. Ekstern øjeblik af velvære er en trussel mod staten. Hvorfor? Fordi der er tale om en vellykket udvikling stopper søgning efter de bedste muligheder og straks kommer ikke ansvarlig udvikling af livsformer - statisk, stagnation, recession, og mange andre former for undertrykkende stat.

Den første krise i Rusland i begyndelsen af århundredet var kun en antydning af uoverensstemmelsen mængder af penge til deres kvalitet. Penge forsyning var ikke en konsekvens af udviklingen i produktionen. Infusion af udenlandsk kapital dannede Ruslands afhængighed af udenlandske investorer. Det er en form for dovne velstand. Hvis kilden er udenfor, så når nogen ændring i situationen er trivsel har ingen chance for at overleve.

Derfor krise i 2008 har været ineffektiv opkald på den russiske økonomi. Ifølge velkendt ekspert på økonomien - minister for økonomisk udvikling Mr. Ulyukayev, Rusland er i øjeblikket i en tilstand af en tredobbelt krise: strukturelle, økonomiske og geopolitiske.

Ganske tilstrækkeligt at vurdere tilstanden af den russiske virkelighed, har Ulyukayev ikke fjerne ansvaret for, hvad der sker med de regerende myndigheder. Men ikke understøtter de pessimistiske forventninger til økonomien sammenbrud.

Der er kun én genial løsning om, hvordan at overvinde krisen - at søge strømkilder inden for landets grænser. Og de viser, og den virkelighed, og historie eksisterer i den russiske stat i overflod.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.