Kunst og underholdningFilm

Kutepova Polina: Filmografi rødhårede skønhed

Denne smukke skuespillerinde er blevet kendt i hele landet som barn, da jeg spillede rollen som søster til Ludwig i børnenes eventyr "Rød, ærlig, kærlighed." År bestået. Hun voksede op, og med den voksede sine karakterer, bliver mere interessant og farverig. Hvem er Kutepova Polina? Filmografi denne rødhåret ung dame er simpelthen fantastisk udvalg af billeder, som hver især er i deres egen interesse.

barndom

Den første August dag i 1971 blev født en pige, ved navn Pauline i Moskva. Med sine søstre, hun voksede ganske livlig, selv lidt af en hooligan. Og på samme tid, det var en genert og indadvendt. Hun kunne ikke komme op med et spørgsmål til en fremmed.

Allerede som barn, tvillinger søstre - Pauline og Xenia - var engageret i det koreografiske cirkel. Det var der, de så og assisterende direktør, tilbød at medvirke i filmen, fortæller historien om livet på landet, "Vasily og Vasilisa". Pigerne spillede døtre af hovedpersonerne. Så var der de film og endda en mini-forestillinger.

"Alle vores liv - teater ..."

I en alder af sytten Kutepova Polina, filmografi, som har kun 4-5 film, blev han elev af den dirigerende afdeling GITIS. De fandt sig Ksjushej "under vingen" Petra Fomenko. Fem år senere, i 1993, har hun et diplom. Samtidig øges teatret Moskva "Pyotr Fomenko Workshop" selskab af én person. De blev Kutepova Polina. Billeder af skuespillerinden, mange magasiner sat på deres covers, og det er smukt overalt.

Drømme og virkelighed

Hun tjener stadig i teatret, ofte gå ud på sin scene. Således Kutepov optaget til journalister, der ikke forstår, hun ønsker at være en skuespiller, eller stadig i hendes liv helt anden måde. Hun mener, at de unge drømmer ind i teaterskole, og uvidende om, hvor hun skulle hen. Det faktum, at folk er kommet op med sig selv om den fungerende erhverv - det er bare en myte, et eventyr, som kun findes i deres hoveder. Med hvad der sker og hvordan sker det har intet at gøre.

Jeg kutepov taknemmelig Petru Fomenko , fordi han tog dem med sin søster under hendes vinge. For dem er det en sand lykke. Piger mente, at et sådant held og lykke videre til ham ved arv fra sine forældre. Efter barndom var søstrene til en vis grad forbundet med den scene. Polina Pavlovna sikker på, om dengang, mange år siden, med deres søster har ikke taget i teatret, ville de aldrig have vovet at gøre endnu et forsøg.

Roller og Awards

I den tid der er gået siden Kutepov krydset grænsen af teatret, hun spillede snesevis af meget forskellige roller. Det vigtigste for hende - Kupavina af "Ulve og får" Ostrovsky, Vera af "Month i landet" Turgenjev, og Columbine maske fra "The Puppet Show" Blok.

Ikke sparet hende og priser. Og ikke hver skuespiller de er i sådanne numre. Til rollen som piger i stykket "Tanya-Tanya" Polina Kutepov, som filmografi i dag har mere end en halv snes film og tv-serier, blev han tildelt prisen som den bedste unge skuespiller på festivalen i Polen i 1996. 8 år senere, i 2004: e, blev hun vinder af "The Seagull" prestigefyldte teater præmie. Efter yderligere seks år for Molli Blum rolle fra stykket "Ulysses" det blev tildelt "gyldne maske". Titlen på hædret kunstner i Rusland Kutepova Polina, filmografi og arbejde i teatret, som gav publikum en hel masse interessante forskellige billeder, som tildeles i 2004.

Start filmkarriere

Hendes debut rolle bankede på hendes liv i 1993. Det er, når Pauline medvirkede i "Anastasia" berømte på alle tidspunkter Georgy Danelia i hans komedie. Hendes karakter var en rolig, venlig, sympatisk og sjov pige Nastya Plotnikova, hvis drøm var at blive en skønhed. Og når det var sket. Billedet blev skudt i ånden kreationer Danelia: nogle gange ked af det, nogle gange - sjovt.

Indtil nu (og har været mere end tyve år) filmen seere fortsætte med at se med uformindsket interesse. I øvrigt er selve ideen om at vende "grimme ælling" i en blændende skønhed ofte bruges i moderne filminstruktører.

Kommer ud af væggene i moderen institution, Kutepova Polina, filmografi, som kunne være meget rigere, fuldt helliget næsten al sin tid til teaterkunst. Men i hendes sparegris en masse interessante værker: Zinaida Prischepkina i "Eagle og Tails" Katerina i "bataljoner" Lisa "Indy" ...

Pelagia eller Polina Lisitsyna?

Starten af 2009 bragte skuespillerinden et nyt og spændende job. En beslutning blev taget om filmatisering af romanen i serien om eventyr af Pelagia (forfatter Boris Akunin) - "Pelagia og det hvide Bulldog" Kutepov Pauline biografi, som interesserede hendes fans, her spillede to roller på samme tid - nonnen Pelagia og sekulære damer Poliny Lisitsynoy. Det skal bemærkes, at forfatteren havde eneret for godkendelse af de ledende aktører. Akunin var overbevist om, at den rolle, det skal spille Pelagia Kutepov. Selv produceret en audio version af bogen, og så igen overbevist om, at Pauline Pavlovna - det er den skuespiller, der vil klare opgaven. Og ja, det var godt i rollen som en nonne, og som et samfund dame.

Først vi beregnet, at den rolle Lisitsyna vil spille sin tvillingesøster - Xenia. Men nu direktør Yuri Moroz udstødte et dekret beslutte, at filmen ville være bedre, hvis de to tegn kun spille Polina Kutepov.

På nuværende tidspunkt er ejeren af et betydeligt antal professionelle udmærkelser er søstre Kutepov - Polina og Ksenia. Filmografi dem ganske betydelig og interessant for seerne. Og hver nyt job, de er søstre venter med et specielt look.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.