Nyheder og SamfundNatur

Sineyazyky skink: indhold, pleje, fodring. Sineyazyky skink derhjemme

Sineyazyky gigant skink - et stort firben med glat krop. Disse smukke dyr ejere terrarier kaldet "huskatte", fordi de er kærlig, venlig og ikke afviger aggressiv karakter, men i nogle tilfælde er det nødvendigt at være forsigtig med dem. Men hvis man tænker over det, og kan skade katten at kradse og bide, hvis det er noget irriterende. I naturen er der omkring otte arter af skinker. Navnet på disse fantastiske skabninger har fået på grund af den lyse blå tunge. Hver af de nævnte arter i overensstemmelse med det område, hvor den lever. Det er ganske normalt liv og udvikler sig i hjemmet sineyazyky skink, pleje og vedligeholdelse i et snuptag. For at opretholde antallet af menneskeskabte firben befolkninger er udbredt avlsarbejde. Køb dette mirakel af naturen med en blå tunge kan være i enhver planteskole, og hvordan man passer det, og hvad det er, kan du læse i denne artikel.

Lizard skink sineyazyky: beskrivelse

Beskrivelse af firben bør starte med sin usædvanlige blå tunge. Til dato har forskerne ikke kunnet fastslå årsagen til farven. Ifølge én version det menes, at kontrasten i lyserøde mund og bluetongue hjælper afskrække fjender. Ifølge en anden version - under parring periode, hanner viser hinanden deres eget sprog, så at sige, måles ved deres værdighed, bevise deres overlegenhed.

Voksen giant skink sineyazyky vokser til en længde på 50 cm, nogle personer har en særlig stor størrelse, deres længde når 70 cm Legs korte med små, tynde fingre, på hver -. 5 fingre. Halen er ikke for stor, den fortykkede, dens længde er ca. 60% af kroppens længde.

Hovedet er bredt trekantet form, det skiller sig ud selv på baggrund af markant stor mængde firben. Kæberne stærke, men tænderne er ikke skarpe, at de kan kaldes dum, snarere, de knuse mad end tygges. Stadig ved skink har en sekundær himmel.

Farve firben - grå eller grå-brun, på bagsiden del af kroppen ses mørkebrune striber.

Afsluttende beskrivelsen af udseendet af sineyazykogo skink, husker den gamle legende, der fortæller, hvordan firben sprog erhvervet en blå farve, og hvorfor det har så stumpet ben. Ifølge legenden, for lang tid siden, at helbrede hans skrantende mester, hans trofaste skink bar ham helbredende blæk i munden. Han kørte meget hurtigt, blækket sprøjtede, brækkede ben på de skarpe sten. Eftersom alle skinker lyse blå tunge og stumpet ben. Her er denne trofaste dyr!

Hvor skink lever i naturen?

Sineyazyky skink lever de admiral Øer, Bismarckarkipelaget, Indonesien, New Btiren i Ny Guinea. Firben foretrækker semi-fugtigt og moderat varme region. De mødes i semi-ørkener og skovområder.

livsstil

Det meste af sit liv sineyazyky skink tilbringer på jorden, selv om, og er i stand til at klatre i træer. Så at denne øgle med rette kan kaldes jorden. På grund af den flade form af kroppens dygtigt dyr gennemsøgning i plante krat under de laveste grene. Skinker er aktivt engageret sig i dagtimerne, men i varme klimaer, de er i problemer, fordi de ikke kan lide varmen og foretrækker at skjule fra varmen i den kølige læ. Dette kan anvendes som en revne i jorden, og fremmede hul, medmindre ejeren har ingen større størrelser og er ikke farligt.

Sagens natur, skinker - de enkelte landmænd, i par, de konvergerer kun i parringstiden. Sensing fare, dyret straks opstår i awesome positur. For at skræmme fjenden, skink hisses, blæser krop, åbnede munden bred, det viser en blå tunge. Kontrast Sprog og en lyserød mund, som tidligere nævnt, er at skræmme fjenden. Det viser sig, selvfølgelig ikke altid.

På grund af hans korte ben sineyazykie væsener bevæger sig langsomt, som om svajende fra side til side. Ser deres skridt, kunne man tro, at de er klodsede, men det er ikke så - når det er nødvendigt, firben er ganske adræt.

Ligesom alle medlemmer af denne slægt, skinker jævne molt. At rive det gamle døde hud, de gnider mod træstammer eller klipper. Så når i hjemmet indhold, du har brug for at tage sig af det i buret var nogle hårde genstande til dette formål.

Sineyazyky skink: indhold

Firben af denne art kan meget vel leve op til 20-25 år med ordentlig pleje. Sineyazyky skink hjemme for meget besvær og vanskeligheden ved at indholdet ikke leverer til sin herre. Dog bør visse regler følges nødvendigvis.

Den allerførste ting - du skal sørge for, at dyrene blev holdt i en passende for hans "hus". Terrarium for sineyazykogo skink volumen må ikke være mindre end 140 liter. For substratet anbefales at bruge avispapir eller kunstgræs. Det er forbudt at anvende til sådanne formål cedertræ, fyr spåner og asp.

At lizard kunne skjule, skal placeres i terrariet et par kasser. Planterne er ønskelig, men ikke i store mængder. Nødvendigvis et toplåg med huller til ventilation. For at opretholde et lille niveau af fugtighed, i en af de kasser kan sættes våde mos. Desuden skal du bruge frisk ferskvand, ændre det hver dag, er det nødvendigt at foretage en grundig vask med underkop.

reproduktion

Parringssæsonen begynder i efteråret i firben, og før parring skal passere ritualet af frieri. Kvindelige trodsigt går foran de udvalgte, viser ham alle hendes skønhed. Klar til at have sex mandlige griber hunnen ved halsen, ligesom befrugtning vil være fint.

Drægtighed varer cirka fire måneder, er antallet af nyfødte kan være fra 5 til 20. Sineyazyky skink - et firben føder levende unger. Under drægtighed den kvindelige æggeblomme moderkagen dannes, når de embryoner modnes, er de født med moderkagen, som straks blev spist.

Skinker er født krupnenkimi og blive uafhængige næsten fra de første minutter af livet. Efter blot et par dage, første gang de molt, og derefter brødføde sig selv, uden hjælp fra sin mor. Inden for seks måneder, de unge firben ændrer tænder, de bliver helt voksen.

Hvordan og hvad man skal fodre sineyazykogo skink?

Sineyazyky skink firben anses altædende, den spiser både vegetabilske fødevarer og dyr. 40% af kost består af grøntsager og nogle frugt, og 60% - en lille mus, insekter, firben foderstoffer eller hundemad.

Derhjemme, skal du omhyggeligt sørge for, at skink, som er helt ulæselig i maden, ikke spise noget skadeligt for hans krop. Det er også nødvendigt at støtte vitamin balance, tilføjer specielle additiver mad til krybdyr. De sælges i enhver veterinær farmaci.

Hvis du passer godt på dit kæledyr, vil det leve side om side med dig i mange år fremover, glæde sin smukke og sundt udseende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.