Mad og drikkevarerOpskrifter

Julien Kylling - enkel forret

Med udviklingen af kulinariske turisme i vores land begyndte at dukke flere og flere nye opskrifter fra forskellige lande. Fransk, for eksempel, har gjort en bemærkelsesværdig bidrag til vores menu ved at tilføje den første og andet kurser, samt mange desserter og salater. Men som du ved, vores folk har tendens til at eksperimentere, og så nogle af de retter, der kom til os fra Frankrig, ikke har en sådan sammensætning og udseende som i deres hjemland. Så julienne af kylling, selv om det er et udenlandsk navn, gør han ikke helt passer. Vi har under dette navn henviser til en varm appetitvækker proppet under mælk sauce og ost, og de har dette forår vegetabilsk udskæring eller grøntsagssuppe.

Zhuleny velegnet til en ferie, og for den sædvanlige fest, fordi de er lette og nærende på samme tid. Forbered dem i særlige forme cocotte eller folie eller wienerbrød. Lad os nu tale om, hvordan man laver Julienne med kylling og svampe i cocotte. Eventuelt kan du sætte svampe i det, eller gøre det bare fordi kød. Så for dette har vi brug: kylling (eller det ene bryst), friske svampe - 0,4 kg, løg - 0,2 kg, lidt sort peber og salt, et par spiseskefulde mel og 0,3 kg creme fraiche eller creme. Kød kogt i saltvand indtil kogt, renset fra knogler og hud og skæres i tynde skiver. Fint skåret svampe og steg dem godt med passager løg, derefter føje til vores færdiglavede kød. Denne blanding og tilsæt salt peber, om nødvendigt, omrøring godt alle.

Gør julienne af kylling (og andre produkter), er det vigtigt at korrekt forberede saucen. Gør det på følgende måde: først på en ren pande (uden olie), stegt mel efter det begynder at blive mørkere, tilsæt creme fraiche og rør det hele godt. Denne masse bringes i kog (passe på, at det ikke overophede), salt, tilsæt peber og slukke ilden. Du kan tilføje muskatnød, vil det give fadet en behagelig smag. Så alle modtagne komponenter blandes og lægges på cocotte. Hvis du ikke kan finde en egnet køkkengrej, kan du bruge en almindelig gryde. Julienne oven på kyllingen liberalt drysset med revet ost på et groft rivejern, og derefter sætte i ovnen og bages til de er gyldenbrune (15-30 minutter). Det anbefales at bruge varmt.

Den julienne Kylling kan tilsættes andre ingredienser såsom kød, mynte, oliven, eller aubergine. Afhængigt af hvad du lægger der, vil ændre smagen af måltider. Så røget med krydderurter og skålen vil være krydret, men med grøntsager og fløde sauce - meget bud. udarbejdelse af retningslinjer for alle de samme fyld. Bedst af alt, skåret i små strimler og steges, og det nye forsøg er det samme.

Faktisk, for at gøre julienne kylling, ville være påkrævet særlig indsats, da det kan håndtere selv den uerfarne elskerinde. Og den tid, det tager væk en lille smule. I det mindste ikke mere end nogen andre skålen. Oven i dette, vil han appellere til både voksne og børn. Så tøv ikke og komme ned til erhvervslivet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.