Mad og drikkevarerOpskrifter

Spansk paella af kylling, rejer og bønner

Kylling - et alsidigt produkt. Kødet af denne fugl er fantastisk til supper, stegning, stewing, griller. Fra det kan du tilberede en masse retter. Især populær med kokke nydt kylling. Den indeholder ikke skind og ben, så arbejde med det nemt og bekvemt. Kød kan stege eller bage. For at få en velsmagende kylling, anbefales det at bruge saucer og marinader. Det kan være indpakket i folie og kogte i egen saft. I dag vil vi fokusere på fadet, hvor en af de vigtigste komponenter er en kylling. Forbered paella.

Spansk paella med rejer, kylling og bønner

Til denne ret skal du bruge:

  • tomater (eller tomat i egen saft) - 1 bank;
  • rejer - et par stykker af stor eller 300 g konventionel;
  • Kylling bouillon - 300 ml;
  • olivenolie;
  • bønner og peberfrugter;
  • paprika og safran;
  • hvidløg og løg;
  • ben og kylling;
  • ris - 300-400, den

Antal produkter, beregnet ud fra antallet af forbrugere. Slået eller tilsatte ingredienser, kan du i henhold til deres smag.

Sådan tilberede en paella

Kog paella let. Men nogle gange, du ønsker at komme op med noget særligt, det er at smage retter erindrede i lang tid, og han ønskede at smage igen og igen. Derfor vi i dag ikke på udkig efter nemme måder, og forbereder paella for kendere og gourmeter. Den første ting værd at nævne - er rejer. For særlige lugt fat nogen almindelig fisk og skaldyr, rejer carabinieri. Fjern skallen og steg det i olie. Han vil give olien et rødligt skær, og ingen uforlignelige smag. Derefter sauteres i olie hakket hvidløg og løg.

vigtigt

Paella er bedst til at lave mad over åben ild. Hvis du har en gas, skal brænderen har et par ringe til jævnt distribuere varmen. Hvis dette ikke er til stede, så stillingen vil spare den tykke støbejern eller kobber gryde og divider.

Paella: Følgende fremstillingstrin

Få den kylling bouillon enkel. Kog det i benene og kroppen af fuglen (hvis man skærer fra en hel kylling fileter). Feet steger løg og hvidløg smør. Tomater (hvis du ikke bruger tomater i deres egen saft) skolde og fjern skind. Skær kødet og tilsæt til kødet. Peber, fjern frø og skillevægge. Hak og svigtet resten af produkterne. Nu skæres strimler af kylling, bønner. Krydr med salt og drys med paprika. Når alle ungerne, tilsæt bouillon. Bare ikke bruge terninger: aldrig lade dem smag kan ikke sammenlignes med den nuværende stærke kylling bouillon! Og hvis du er på madlavning tilsæt gulerod, løg, laurbærblade, et par fed knopper - det kan serveres som en separat skål, uden nogen ekstra ingredienser. Tip: at berige bouillon og kog det i lidt vand. En vigtig detalje er safran. Det skal gnides med salt, hæld kogende vand, lad det brygge og hæld i en paella. Nu er turen kommet til ris. Bemærk, at det bør være mindre end bouillon. Faldt i søvn, jævnet med jorden, de sætter en moderat brand og mere ikke røre ham. 10-15 minutter senere vil blive vist på overfladen.

Når bouillonen begynder at koge, spredt ud på overfladen af rejer ved at skubbe den i deres fig. Et par minutter mere, og paella er klar. Når ris var blød og hævede, pan, fjernes fra varmen og sted i bunden af koldt vand eller en våd klud, foldet i flere lag.

Hvad andet kan være fremstillet af kylling

Opskrifter med billeder - en praktisk ting. Du har mulighed for at se, hvordan fadet skal se ud som et færdigt produkt. Kylling kan bruges til grill hjemme på træspyd. Marinere kødet kan være i creme fraiche, sojasauce og mayonnaise. Bland alle ingredienser, tilsæt krydderier efter smag. Kødet skæres i stykker, sat i marinaden. Mørbrad marineret hurtigt nok 1-2 timer. Efter dette, brikkerne trukket på spyd og plads i panden eller grillen eller på grillen aerogrill. Du kan bruge en simpel gryde - stege hendes stok på alle sider. Serveres med greens, grøntsager og ris.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.