Mad og drikkevarerOpskrifter

Sådan koger sauerkraut med kød, kartofler, en hotdog?

Det er værd at bemærke, at der er få sådanne personer, der ikke kan lide stuvet kål. Fadet er ganske simpelt at forberede, men meget velsmagende. Det er sikkert at tage selv i spisestuen - bare ikke lave en fejl. Og hvordan man kan forberede braiseret kål kan være selv med ekstra ingredienser som kød eller pølser, viser det sig i sidste ende parabol er også meget tilfredsstillende. Generelt og naeshsya og smagsløg integralt poraduesh.

Og så videre, vi vil fortælle dig hvordan man laver stuvet kål. Ligesom det. Med pølser, kød og kartofler. Og selv hvordan man laver braiseret kål multivarka. Nu er du klar.

uddannelse

I princippet alt er meget enkel. Tag kochanchiki spirer, fjerne alle de dårlige blade, skylles under rindende noget vand, derefter skåret i kvarte og fint shinkuete. Stilk, der skal fjernes. Men du kan spise.

Så hvordan man kan gøre braiseret kål kan ikke kun friske råvarer, men også fra surt, sidstnævnte behov for at kontrollere smag for syre. Hvis kål er meget "kraftig", er det ønskeligt at suge det før tilberedning i kogende vand eller selv vaske. Mens alle disse procedurer gennemføres anbefales ikke på grund af, at sammen med syren tilladelse og nyttigt for vores krop stof, især vitamin C.

Derfor er der to muligheder. Eller prøv at tage produktet ikke er meget sur, eller prøv at tilføje under tilberedningen skefuld sukker. Dog vil alt dette kommer med erfaring. Vi, på den anden side, fortsætter med at fortælle dig om, hvordan du forbereder en gryderet af kål på den enkleste måde.

Opskrift for begyndere

Tag kochanchiki kilogrammchika en halv og tilbringe med ham alle de ovennævnte manipulationer (min, klippe, spise eller smide stilkene). Et par store bulblets skæres i ringe. Steg senest den varme olie i dyb (denne tilstand er obligatorisk!) Container, tilsæt derefter tomatpuré (det vil være nok hundrede gram) og kål. Forsigtigt røre. Hæld derefter en halv kop kogende vand. Alt. Simre i fyrre minutter og ikke mere. Mod slutningen af peber-Solim proces.

Denne opskrift kan betragtes som grundlæggende. Den kål er, som nævnt ovenfor, kan du tilføje andre ingredienser. Det er imidlertid ikke kun muligt, men også at gøre. Så at den oprindelige fad (fordi græsset, er det forståeligt, er maven ikke narre) viste sig mere solid.

Kål med pølser

Sådan koger sauerkraut med pølse? I det store og på samme måde som i den simpleste form. Kun som rådgivet kokke, i modsætning til det sammen med løg ønskelige at stege og en revet morkovochku. Pølse skæres i skiver, stegt i en separat gryde og derefter - ti minutter før afslutningen af processen - sættes til kål. Som du kan se, alt er let.

Af den måde, kan hunde blive erstattet elementære pølser. Eller endda salami. Algoritmen i dette tilfælde er den samme.

Sådan koger sauerkraut med kød?

Hvad kunne være bedre end dette fremragende proteinprodukt sammen med en godt kogt surkål? Ja, og processen er meget enkel. Således at enhver værtinde, som allerede har mestret de ovennævnte opskrifter kan nemt tages og for udarbejdelsen af denne parabol. Hvad hun har brug for at tage kochanchiki spirer (gram pr hundrede, ikke mere), og forberede det i overensstemmelse hermed. Og derefter skåret i små tern, fire hundrede gram svinekød. I dette tilfælde bedre at tage en hals del.

Så først steger kødet, derefter tilføje til det to løg, skåret i ringe, og efter - kålen. Gennem tyve minutter og tilsæt en kop tomatpuré, bland, prøv smagen, så smag til med salt, peber. Efter det stadig simre i et stykke tid, men ikke mere end 10 minutter. Vigtigt! Hele processen skal foregå under motorhjelmen! Dette er en forudsætning.

Enkel, tilfredsstillende, udover (som for mange anses for at være en forudsætning), også med kød, denne parabol vil helt sikkert nyde hjemmet. Ja, i princippet, i tilfælde af manglende tid, for at gøre det muligt, og for fremtiden. Kål er helt i stand til at overleve dagen, eller endda to, i køleskabet, og værre, hun vil ikke.

Kål og kartofler

Men ikke alle mennesker spiser kød. Nogen sundhed tillader ikke, og nogen - principper. Nå. Og for dem har vi retseptik. Især for dem, vil vi tale om, hvordan man forbereder braiseret kål og kartofler.

Lille kochanchiki (gram pr hundrede) shinkuem på et groft rivejern. Ligeledes vi videre med en gulerod. Steg to vilkårligt hakkede løg, føje dem til de forberedte grøntsager. Hvis det ønskes, kan du endda tage et par skefulde af ketchup (eller tomatpuré). Efter ti minutter, føje til tanken seks hakkede kartofler. Vi blander, peber, smag til med salt. Og efter at skibet hele i ovnen i tredive minutter. Den optimale temperatur - et hundrede og firs grader, ikke mere.

Fadet er vidunderligt, det er det faktum, at et hundrede gram den kun indeholder 56 kalorier. Så det er perfekt for dem, der kæmper med overvægt. Især hvis grøntsagerne er præ-yngel, og bare sætte nogle vand.

Madlavning braiseret kål multivarka

I dag, mange husmødre er næsten ikke kan forestille sig deres mad uden dette mirakel ovn. Faktisk hjælper det i udarbejdelsen af mange af selv det faktum, at reducerer kokkens tilstedeværelse i processen. Faktisk behøver ikke at stå ved komfuret, konstant wielding en ske, fordi i multivarka spirer ikke vil brænde.

Desuden er det muligt at lave mad med en minimal mængde olie, der er ideel for dem, der altid holder i sight skalaer.

Så tag et lille stykke, omkring tre hundrede gram kød (ved den måde, ikke nødvendigvis, at det var svinekød og kylling er perfekt). Vilkårligt klippe det og steges i skålen af en mirakel-enhed. Derefter tilsættes til det hakkede to løg, en gulerod revet i strimler og tynde skiver rød peberfrugt. Igen steg med låget åbent minutter og ti.

Tilsæt derefter kål (som det fremstilles, nævnt ovenfor), salt, peber, rør, luk dækslet, indstilles en passende tilstand - "quenching" Tilberedningstid kender din multivarka, så enden af den proces, det vil advare dig signalere.

konklusion

Vi talte om, hvordan man laver stuvet kål. Led flere lad de enkle, men meget god, især for travle husmødre opskrifter. Vi håber, at de vil være nyttige og vil blive en base for at udvikle deres egne versioner af denne skål. Nå, vi er nødt til at bidrage lidt til fantasien, afslutningsvis vil vi gerne minde om, at kål sker noget ikke kun kål. At slukke perfekte og blomkål, og rosenkål, og broccoli. Så oprette, fantasere og raduyte hjem nye smagsvarianter enkle, men sunde måltider.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.