Mad og drikkevarerSalater

Hjemmelavet opskrift på "Mimosa" med Makrelgedde

Salat - det er her at starte næsten ethvert måltid. Der er utallige opskrifter, men hver familie har et par af hans favoritter. Deres hun forbereder sig til ferien, eller på dage, hvor du ønsker at lette stemningen. En af de mest kendte opskrift kan betragtes som "Mimosa" med Makrelgedde.

Den nemmeste måde

Siden sovjettiden, en af de bedste fiskekonserves blev betragtet som "Saira i olie." Måske er det derfor den bruges og i værtinde til at forberede forskellige retter. Klassisk opskrift "Mimosa" med Makrelgedde kræver ikke et stort antal komponenter. For det vil være tilstrækkeligt: 200 gram Makrelgedde olie 300 gram kartofler, at gulerødder 200 gram, 4 høne æg, 150 gram løg, mayonnaise og salt smag.

Alt er gjort, som de siger, "på én gang":

 1. Æg, kartofler og gulerødder nødt til at koge. Så giv dem køle lidt og derefter allerede klart.
 2. Forbered løgene. Med henblik herpå skal det finthakket, hæld kogende vand og lad i denne position i 7-10 minutter. Så, dræne, og kun hvis det kan føjes til salat. Dette gøres for at bitre grøntsager bliver blødere og blødere.
 3. Kartofler, æg og hak gulerødderne ved hjælp et rivejern og læg alle på separate plader. Og for at sætte en proteiner adskilt fra æggeblommer.
 4. Fisk får fra olie og mos med en gaffel til mos.
 5. Ved montering salatskålen produkter lagt i lag i følgende rækkefølge: Fish - proteiner - gulerod - onion - kartoffel - æggeblommer. Hvert lag, med undtagelse af den sidste, er det nødvendigt rigeligt fnug mayonnaise

Denne opskrift på "Mimosa" med Makrelgedde vil skabe en reel udsmykning af ethvert bord.

Ny version

I løbet af nytår fest vil ikke blot humør, men også festligt bord svarede til den kommende begivenhed. Derfor bør opskriften på "Mimosa" med den Makrelgedde på en dag også overholde. Forberedelse af en ret fra den sædvanlige sæt af produkter: 1 krukke dåse "Saira" 2 kartofler, 3 æg, 1 gulerod, mayonnaise og 1 løg.

Tilberedningen er heller ikke ændret sig:

 1. Fremstilling af ingredienserne er som sædvanlig. Æg bør hårdt kogt kog, derefter køle under koldt rindende vand og derefter fjerne skallerne. På denne måde er det bedre at halte bagefter, når rengøring.
 2. Løg i tern, til at holde lidt kogende vand til bitterhed venstre.
 3. Kartofler og gulerødder nødt til at koge, køligt og hak på et rivejern.
 4. Som det er kendt, "A" - en salat, som er en lagdelt struktur. Derfor er den næste fase - montage. Prioriterede produkter er som følger: Kartofler - gulerødder - Mayonnaise - Fisk - Løg - Mayonnaise - æggeblommer - proteiner.
 5. Endelig den resulterende pyramide smøre på alle sider med mayonnaise, og dekorere toppen med kviste af fennikel og granatæble frø.

Levende design er sikker på at tilføje til højtidelighed af ferien bordet.

solrig humør

Normalt den mest elegante fad på bordet - en salat af dåse Makrelgedde. "Mimosa" er velkendt for alle siden barndommen. Hendes madlavning er magen til et ritual. Salat Denne uhøjtidelig og kræver et minimum sæt af produkter. Normalt, de er altid tilgængelige på gården. I dette tilfælde indgår i opskriften en lille "highlight" 1 bank dåse Makrelgedde, 4 æg 2 kartofler, gulerod 1, en halv citron, salt, 1 hoved salat rødløg, mayonnaise.

fremstilling:

 1. Gulerødder og kartofler til gavn og glæde koge i et par.
 2. Hakkede løg 5 minutter hælde varmt vand. Så dræne det, og løgene drys med friskpresset citronsaft.
 3. Æg koges 7 minutter efter vandet koger. Ellers blommen bliver en grøn nuance og ødelægge udseendet af maden. Opdel æggeblommer og hvide.
 4. Alle produkter er skiftevis rist ved hjælp af en groft rivejern.
 5. Produkter, der hinanden, promazyvaya lag af mayonnaise, i følgende rækkefølge: Fisk - proteiner - gulerod - løg - kartofler.
 6. Hele pyramide smøre mayonnaise og drys på alle sider æggeblommer.

Klar salat Makrelgedde dåse "Mimosa", kan du dekorere med grønt til din smag.

cremet valgmulighed

Der er en forenklet, men lige så velsmagende alternativ madlavning "Mimoza" salat med ost og Makrelgedde. Han giver en meget blød på ganen, med en dejlig cremet smag. Til denne metode vil produkterne kræver endnu mindre: 6 kogt æg, løg hoved bank dåse "Saira" i olie, 75 g ost faststoffer og så meget smør, salt, mayonnaise, grøn.

Fremstilling af en salat i følgende rækkefølge:

 1. Æggene renses, adskilt i komponenter og gnid dem separat.
 2. Løg skåret i mindre og hæld kogende vand.
 3. Fisk uddrag fra krukken og stræk frit.
 4. Ost, hakket på en fin rivejern, og præ-frosne olie - på en større.
 5. Produkter til at lægge ned på en plade, skiftevis med hinanden i denne rækkefølge: protein - smør - ost - løg - Fisk - mayonnaise.

For at forberede salat til denne opskrift er bedre at bruge wienerbrød ring. Og det kan tilberedes i partier og tjene i briller. Derfor bør alle produkter skæres så meget som muligt små.

Ømhed i hver skeen

Hvis du ændrer en lille liste over ingredienser, kan du få en helt anden salat fra dåse Makrelgedde. "Mimosa" kan være en meget blødere i smagen, hvis du tilføjer den ris i det. Forholdet mellem produkterne er som følger: 4 gulerødder (forkogt), 2 løg, 6 kogt æg, en halv kop ris, dåse bank saury, mayonnaise.

Et måltid vil blive udarbejdet i følgende rækkefølge:

 1. Ris koges og afkøles.
 2. Løg skåret og proces i kogende vand.
 3. Fisk mos med en ske eller gaffel. Olien skal først hælde. I fremtiden er det ikke nødvendigt.
 4. Andre produkter knust med en konventionel fint rivejern.
 5. Samle lagene af produkter: rice - cheese - proteiner - fisk - onion - gulerod - æggeblommer. Hvert lag bortset fra den sidste smøres let med mayonnaise.
 6. Fadet sættes i køleskabet, så det er godt imprægneret, og lagene hænger sammen.

Til at dekorere denne delikate delikatesse passe eventuelle greens. Selve den kendsgerning af sin kombination med æggeblommer visuelt give den ønskede virkning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.