Mad og drikkevarerSalater

Hvordan forbereder en salat med koreansk gulerod og bønner?

For nylig har det østlige køkken blevet ret populært. Under alle købmand kan du finde fremstillet i overensstemmelse med de opskrifter af koreanske mestre. Dybest set er det alle former for snacks og salater.

Retter med koreansk gulerod

Til fremstilling af koreanske salater bruges i næsten alle grøntsager. Der er hundredvis af forskellige opskrifter, som hver især er enestående i sin egen måde. Der er én funktion, der gør dem helt forskellig fra den sædvanlige for os russiske køkken. Hemmeligheden ligger i krydderierne. Alle retter koreanerne rigt aromatiseret med rød peber. Det giver dem en karakteristisk rødlig nuance, og med intet kan sammenlignes med den skarpe smag. Hertil kommer, at koreanske kokke elsker at bruge koriander for at gøre en lang række komplekse fødevarer blandinger. Første kursus af en sådan eksotiske retter, der er lært, vores land var en koreansk gulerod. Det var alt på en anden måde: en måde at skære, smag og udseende. Efterfølgende har produktet af et separat fad blevet et grundlag for udarbejdelsen af en lang række forskellige salater. Den nemmeste løsning - en " salat med koreanske gulerod og bønner." For at gøre det, du har brug for kun 4 produkter: 1 kop dåse røde bønner og koreanske gulerod, en spiseskefuld sojasovs og en flok grønne løg pen.

Forberedelse af en salat til 10 minutter:

 1. Åbent bank dåse bønner og afløb.
 2. Vilkårligt skære løg. Lushe gøre stykkerne mindre.
 3. I en salatskål kombinere det færdige koreanske gulerod, løg, bønner og smag til med sauce blanding.

Denne salat kan umiddelbart tjene. Han behøvede ikke at insistere yderligere. Det er meget simpelt og hurtigt. Men det er - ikke den eneste mulighed. Koreansk salat med gulerødder og bønner smager endnu bedre, hvis i færdigblandet tilføje lidt nogle strimlet kinakål, en kvist koriander og cayenne ærter. Andelene kan ikke observeres. Efter alt, hver person har deres prioriteter i fødevarer. Denne evne vil hjælpe dig med at afgøre den rette balance af produkter.

vegetariske retter

Koreansk salat og gulerødder bønner kan antage denne vegetarisk delikatesse. Især hvis det er grønne bønner. Denne parabol vil helt sikkert appellere til dem, der følger den rigtige kost. Produkter brug for lidt: 3 gulerødder 300 gram grønne bønner, 2 fed hvidløg, 30 gram grøn, 100 gram frosne grønne bønner og færdige koreanske gulerod, 4 friske svampe, 8 sorte bevaret oliven, en fjerdedel tsk sesamfrø, lidt salt og grøntsager olie.

Processen er som følger:

 1. Bønner optøet og Svits i olie på en pande.
 2. Svampe skæres i tynde skiver og steg lidt, også.
 3. Oliven skæres i halve.
 4. Alle produkter blandes i en salatskål, smag til med salt og fyld med olie.

Sådanne koreanske salat og gulerødder bønner skal stå 25-30 minutter, og så var det klar til at blive serveret, ovenfra drysses med sesamfrø.

For elskere af alvorlige snacks

Dem, der elsker at spise grundigt, ikke bliver ombyttet til bagateller, kan forberede ikke mindre velsmagende salat. Bønner, koreansk gulerødder, kylling og løg - de vigtigste komponenter i denne parabol. Mængdeforholdet er meget enkel: 300 gram grønne bønner, 200 gram kylling, 100 g koreanske gulerødder, løg par, smør, mayonnaise og salt.

Madlavning på standard skema:

 1. Bønner har brug for lidt yngel i smør.
 2. Mørbrad skåret i terninger eller strimler (valgfrit).
 3. Løg, skåret ringe, også lidt yngel. Smør ikke tørre det ud og gøre bløde og møre.
 4. Gulerødder kan skæres kortere, således at alle produkter i salat var omtrent den samme størrelse.
 5. Tilberedte produkter forbinde sammen, tilsæt salt, smag til med mayonnaise og bland godt.

Denne salat kan spises med det samme, mens den stadig varm, eller lad det køle lidt. Det hele afhænger af smag og appetit.

Den usædvanlige kombination af enkle produkter

Uden større besvær kan du forberede en interessant salat: Koreansk gulerødder, bønner, croutoner, hvidløg, urter, mayonnaise. Ikke at bruge en masse tid på scenen af tilberedning af produkter kan bruges i dåse formular. Om sammensætningen af produktet forholdet kan være ca. følgende: 1 dåse bønner (hvide eller røde), 150 g gulerødder (koreansk), en pose croutons (hvede eller rug), 2 fed hvidløg. Resten af ingredienserne er bedre at tage din egen smag.

Tilberedning af måltider:

 1. Hvidløg knuses og blandes med hakkede greens.
 2. Tilføj andre produkter til at udfylde og røre.

For at gøre fadet mere imponerende, kan blandingen sættes på salatblade. Den farvespil på bordet fremmer altid god appetit. Om ønsket kan sådan en salat tilsættes 200 gram revet hård ost eller 1 peberfrugt, en stor forskårne strimler. En tankning som mayonnaise kan bruges i stedet for vegetabilsk olie og citronsaft eller sojasovs. Ofte disse salat drysset med solsikkekerner eller sesamfrø.

Velkendte opskrifter på nye måder

Den sædvanlige blanding af produkter nogle gange keder sig og stoppe sjov. I dette tilfælde behøver vi kun lidt til at forbedre opskriften. Forøgelse af udbud af de startende komponenter, kan tilberedes helt frisk salat. Kylling, bønner, gulerødder og mayonnaise koreanske træt? Så skal du prøve den nye mix: 250 gram røget kyllingebryst til at tage 200 gram gulerødder og bønner, 1 lille løg, 100 gram svampe (champignon), 1 friske agurker og tomater, vegetabilsk olie, mayonnaise, et par blade af salat og dild.

Forberedelse som sædvanlig:

 1. Skær kødet i stykker (du kan afbryde sine hænder) og lidt yngel i olie, og derefter lagde sig på håndklædet (for at fjerne fedt).
 2. Løg og steges i en gryde (ikke tørre op).
 3. Gør det samme med svampe, præ-skære dem tilfældigt.
 4. Grøntsager skæres i terninger.
 5. Produktet blev opsamlet i en skål, bland godt, sæson og forsigtigt ud på en plade.

Denne salat vil tage sig godt, hvis spørgsmålet om dets lag. Læg det bedste frem i følgende rækkefølge: bønner - gulerødder - svampe - løg - kylling - agurk - tomat. skal smøres Hvert lag med mayonnaise, og top "pyramide" dekorere salatblade, præ-bryde deres hænder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.