Mad og drikkevarerSalater

Salat med skinke og ost - retter for enhver smag

Salat med skinke og ost - det er mørt, saftigt og smukke fad, der er elsket af voksne og små børn. Denne delikatesse er perfekt til ferien bordet, hvis du tilføjer oliven, druer og andre lækre ingredienser i det. Det kan også blive en favorit af den daglige menu, hvis du bruger produkter til rådighed ved hånden husmor hver dag. Generelt skinke og ost er perfekt kombineret med hinanden, de supplerer og blande i, hvilket giver skålen en unik delikat smag.

Når du vælger produkter, er du nødt til at tage hensyn til de mange forskellige og friskhed af salat bedre egnet mager skinke og ost. I mange opskrifter med ost eksperiment ved at tilføje forskellige sorter - creme, søde eller med blå ost. Nå, her er det nødvendigt at bygge udelukkende på deres egne præferencer. Salat med skinke og ost er ganske stor og kræver ikke meget tid til forberedelse. Nedenfor ser vi på et par opskrifter af retterne.

For den første metode behovet - 150-200 g skinke, 100 g ost solid kvalitet lille peberfrugt, tomat stykker 2 til brændstofpåfyldning mayonnaise og greens til dekoration. Riv ost, skinke skåret i strimler, skåret i halve ringe tomater og peber - skåret i tern. Salat eller gøre mulige blandede lag, den første - skinke, andet - tomater, tredje - fjerde og peber - ost. Hvert lag skal mayonnaise. Men på toppen til at dekorere dine foretrukne urter - persille, dild eller basilikum. Du kan sætte en parabol i køleskab til imprægnering, efter nogen tid salat med skinke og ost klar til indtagelse.

Den anden metode er velegnet til dem, der elsker oliven. Til salat, vi har brug for - 300 gram skinke og ost, 3 stykker af tomater, 200 gram af oliven, oliven olie og citronsaft til dressing, salt, peber og en smule grønt. Skåret i strimler af ost, tomater - halve ringe, oliven - i halvdelen (forrenset af frø) og skinke skæres i terninger. Alle ingredienserne blandes i en skål, tilsæt salt og peber, og bland saften af en halv citron og smør og hæld det over salaten. Forsigtigt blande og tjene. Sådan en salat med skinke og ost kan genfyldes mayonnaise, hvis ikke olie smag oliven.

Den tredje metode indebærer en cocktail salat med skinke og ost sandwich med frisk agurk, æg og sød peber. Vi har brug for - 100 gram skinke og ost på et stykke agurk og peber, 2 æg og mayonnaise og salt. Skåret i strimler alle produkter og ost rist. Denne salat med skinke og ost er lag: den første - skinke og mayonnaise, den anden - den agurk og mayonnaise, den tredje - æg og mayonnaise, den fjerde - peber og mayonnaise. Nå, er det sidste lag af ost lukket. Du kan dekorere med grønt for ekstra skønhed og smag.

Følgende metode er måske den mest usædvanlige, det er mere egnet til den festlige menu. Denne salat champignon Glade skinke. Til fremstilling af de retter vi kræver - 200 gram kogt kyllingefilet, 150 gram skinke og ost hård, kartofler - 3 stykker, jar syltede svampe (eventuelt kan erstattes af andre svampe), grønne løg, salt og mayonnaise. Hak kylling, skinke og løg, revet ost og riv kartoflerne og fortsætte med at gøre salat lag: kartofler, kylling, skinke, æg, ost og løg. Hvert lag har brug mayonnaise og lidt salt. Øverste fødevarer sætte svampe på en sådan måde, at de danner en lysning.

Og den sidste mulighed - det er en cocktail salat med svampe og skinke. Til dette har vi brug for særlige briller til salater. Spredt ud på bunden af sauteed svampe, skinke og æg strimler, så - cut blade kinakål og løg, revet ost på toppen. Salat hæld mayonnaise (du kan med creme fraiche) og pynt med greens. Det ser ikke kun smukke, men meget velsmagende. Antallet af ingredienser, bør være omtrent den samme som angivet i de andre opskrifter.

Vi har overvejet flere muligheder for udarbejdelse af salat med skinke og ost. I verden er der mange forskellige opskrifter, der tilbydes af de kokke og almindelige fans af hjemmelavet mad. Men det vigtigste - det er at investere hele deres kærlighed og fantasi i processen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.