Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

Cafe loft-stil historie, stil

Det er kendt, at det indre af cafeen spiller en væsentlig rolle - originalitet design er direkte proportional med påvirke institutionen fremmøde. Cafe på loftet kunne være lige det sted, hvortil kommer ikke kun på grund af gastronomiske lækkerier, men også på grund af den behagelige, iørefaldende atmosfære.

Hvorfra kom loft stil?

Style loft blev præsenteret verden ved Amerika. Det var i New York, på grund af krisen i landet var i begyndelsen af fødslen af stil. I 40-erne af XX århundrede, er industrivirksomheder blevet tvunget til at forlade deres huse, som var placeret i den centrale del af byen. Men de fandt hurtigt lejere interesseret i den person, der spillede og kreative personlighed.

Som det er kendt, kan en sådan person ikke altid prale af stabil indtjening og industribygninger var værd langt mindre end den fulde lejligheden. Og med den let hånd af kunstneren, blev erhvervsejendomme lokaler transformeret og dekoreret. Ekstraordinær tænkning bidraget til at skabe komfort i de grå murstensvægge. Må ikke blande sig, og industrielle udseende af loftet, gulvet. Som et resultat, den tidligere fabrik blev moderne showrooms, gallerier og endda boliger.

Med udviklingen og væksten i det historiske centrum af New York, og voksede op ejendomspriserne. Kunstnere måtte forlade område af byen, som når den forlod de industrielle virksomheder. Deres pladser blev taget af respektable mennesker, med store økonomiske ressourcer. Dette er, hvad der skete dannelsen af loft stil.

design funktioner

generelt indre af cafe i loft stil er meget attraktiv, men at genskabe det, er det nødvendigt at undersøge de normer og funktioner i denne udformning.

værelse

De generelle regler omfatter et stort rum, ingen partition selv slukket elementer, højt til loftet og imponerende vindue størrelse. Det er dette rum vil blive betragtet som en ideel "base" for skabelsen af en cafe på loftet.

vægge

Opgivelse af maleri og pudsning arbejde er næsten det vigtigste punkt. Ideelt, hvis væggen er beklædt med mursten eller blot beton. Ved brug af murværk, er det vigtigt at tage hensyn til tekstur af materialet. Kanterne af murstenene skal være helt glat. Kun disse vægge afspejler fuldt stil med et loft i det indre af cafe (foto disse lokaler, du kan se i artiklen).

Det er også acceptabelt at anvende træ, glas, en lille mængde jern, gips kolde toner. Men disse materialer behøver ikke at optræde som den vigtigste, deres formål er at fortynde og supplere, men ikke erstatte beton og mursten.

lofter

Traditionelt bør lofterne udstedt kommunikation, rør, hvilket giver en slags ånd af industribygninger, med en mat glans krom højdepunkter. Du kan også bruge og ru bjælker, er de også perfekt understreges af de elegante uagtsomhed institutioner.

træ og metal elementer kan overlappe hinanden, er det endda ønskelig. Denne artikel præsenterer dig billedet cafe i et loft stil, hvor man kan se, hvordan loftet er dekoreret.

Hvis du ikke kan genskabe loftet fuldt ud, kan du bruge en flad bestyrelse til at dække loftet rum eller i ekstreme tilfælde, at male det på et køligt, mat finish.

Paul

Udseendet af gulvet er også vigtig. Der bør lægges særlig vægt på fakturaen. Ideelt, hvis gulvet er ude af brættet med en "touch" af tid. Det er ikke helt ny, men med imiteret hudafskrabninger, revnet områder.

Du kan også bruge gulvbræt og laminat. Velkommen og sten teksturer, skala fliser i beton grå eller brune nuancer store. Gulvet kan være mat eller blank. Enhver af disse materialer supplerer udformningen af cafe på loftet.

møbler

Møbler Cafe loft-stil kan være anderledes. Det eneste krav - er dens monotoni. Møblering kan være af træ eller smedede elementer. På spørgsmålet er også ingen restriktioner. Meget ofte brugt læder og ruskind som polstring, disse to materialer er meget fordelagtige at understrege "opgivet luksus".

En grundregel - møblerne skal være elegant uden tegn på overdreven "alderdom". Det er i dette tilfælde den størst mulige kontrast til baggrunden. Dette er essensen af designet, for at kombinere noget, som i sagens natur er næsten uforenelige.

belysning

Belysning er ikke mindre vigtig del af forundersøgelsen. Til at beskrive det indvendige i hvert fald ikke kan være egnet til lamper i klassisk eller romantisk stil. Tværtimod vil de brutale nuancer af smedning, i en minimalistisk stil være langt mere passende.

yderligere oplysninger

Ideelt, hvis det er hensigtsmæssigt, kan suppleres med caféen i loft-stil pejs. Dette vil give ham en ekstra komfort og bringe en hjemlig atmosfære. Pejs skal oblitsevat dekorative sten eller mursten.

For at gøre lyse accenter kan bruges vævede gulv tæpper, farverige puder. Sidstnævnte kan have forskellige farver, men de mest populære brug ternet mønster eller bruge dyrisk stil.

Det er meget vigtigt at supplere færdige indvendige kunstgenstande. Det kan være alt - fra graffiti på en mur og efterbehandling usædvanlige eksponeringer.

Ikke være galt og greens. Planter passer godt med grå-brun farve og opfriske rummet som helhed.

Windows skal ikke ses i modsætning til væggene. Indhold kan være selvstændige farvet bomuld gardiner lakonisk farve. Til dette formål egnede og træpersienner. Roman Blinds i hvid også rart.

Hvis de bruges til en café kælder, skal du oprette en simulering vinduer. Ellers vil det indvendige er for mørke og ikke hyggelig. Og den vigtigste essensen er at skabe et rum fyldt med lys og rum.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.