Sport og FitnessVægttab

Hvilke frugter kan spises med vægttab og i hvilke mængder?

I jagten på en slank figur, vi ofte begrænser os i kosten. I dette tilfælde, nogle gange giver vi i indflydelse af myter opfundet af vores bedstemødre om ordentlig kost. Som et resultat, vi køber i butikken frugtkurv, overvejer dem helt sikkert og nyttigt. "De har heller ikke nogen fedt!" - sikre sig og entusiastisk absorbere kg lækre frugter foran tv, selv uden at vide det, hvilket ødelægger alle bestræbelser på at kaste overskydende vægt. For at undgå fejl i valg af produkter, slankekure, lad os se hvad frugt du kan spise for vægttab og i hvilke mængder.

Fjerne de myter

Modstandere af at spise frugt i løbet af kosten hævder, at i hvert fald er det umuligt at fylde din kost med søde frugter. Ligesom, de indeholder en masse af fruktose, som er en modificeret sukker. Men denne myte er let at fjerne, som forskere længe har vist sig, at den menneskelige krop omdanner det helt anderledes, end den samme glukose. Det faktum, at fruktose hurtigt og nemt nedbrydes og fordøjes, uden at blive omdannet til fedt ligesom andre kulhydrater.

Mange mennesker ved ikke, hvilken slags frugt at spise for vægttab, og derfor helt opgive dem. Især når de hører den anden myte fructose: det forhindrer lipid forbrændingsprocessen. Og også blokerer dannelsen af hormoner, så kroppen ikke forstå, hvor meget energi han har brugt og lært. Men lægerne modsiger denne påstand. Ifølge dem, i moderate mængder af fruktose er ikke forfærdeligt. Selvfølgelig, hvis man optager hundredvis af frugt om dagen, de ekstra kilo, du kan ikke undgå.

Fordelene ved frugt

I det er der ingen tvivl. For det første, at kassere al tvivl, rådføre sig med en professionel ernæringsekspert. Han forklarede i detaljer, hvad frugt du kan spise for vægttab. Også, vil lægen fortælle dig, at uden dem, kan kroppen ikke gøre: frugter indeholder antioxidanter, den behøver. De renset vores kroppe mod skadelige frie radikaler, der oxiderer celler og provokere udvikling af alvorlige sygdomme.

For det andet, frugter indeholder mange vitaminer og mikronæringsstoffer, uden hvor kroppen ikke er i stand til at fungere ordentligt. Hvis du gik glip af dem, begynder en anden slags fejl i immun, nervøse og andre systemer. Der er problemer med syn, hår falde ud, hudens tilstand bliver værre. Så vær ikke doven til at lære, hvilke frugter kan spises med vægttab og hvordan man kan undgå denne form for problemer. De kan også tilsættes, og en cross-tarmproblemer. Faktisk opgive frugterne, er du berøve sig af muligheden for at opnå en sådan nødvendig for at rense kroppens væv.

citrus

Hvilke frugter kan spises med vægttab natten? Selvfølgelig, citrusfrugter. De vil ikke skade figuren selv senere på dagen, for ikke at tale om morgenen eller frokost. Spise en dag mere frugt appelsin eller mandarin, nyder skiver af grapefrugt eller citron, vil du ikke kun spare et tal, men også slippe af med overskydende vægt. Sagen er, at den naturlige sukker og forskellige mineraler, der er indeholdt i midten af produktet, stimulerer stofskiftet. Og for vægttab er den mest nyttige Grapefrugt: Det toner kroppen og forbrænder ekstra fedt. Enzymer af denne frugt aktivt bearbejdet kalorier. Vær opmærksom på, at en ret, der ikke indeholder mere end 800 kalorier, ikke ødelægge din figur, hvis efter at have spist halvdelen af frugten.

Hertil kommer, hver dag ved at spise citrusfrugter, du giver en tilstrækkelig mængde af ascorbinsyre, der tjener som et skjold for forskellige vira og skadelige bakterier. Tilstedeværelsen af fytokemikalier styrker immunforsvaret, forhindrer udviklingen af inflammation og endog kræft, og aflaster hjertet.

kiwi

En anden eksotisk frugt, som vil gøre dig slankere. Han blev selv døbt vægttab mester. For det første, kiwi lavt kalorieindhold. Et hundrede gram pulp indeholder kun 60 kcal. Der er også en masse nyttige sporstoffer (jern, kalium, magnesium, zink), frugt og organiske syrer. Spise en frugt om dagen, du dække det daglige behov i organismen på C-vitamin, det giver også en tilstrækkelig mængde af folinsyre og vitamin K.

For det andet, en velkendt ernæringsforsker specialist, franskmanden Mishel Montinyak, siger, hvad frugt kan spises med vægttab i første omgang kaldet kiwi. Ifølge ham, der starter med en morgenmad af frugt, du slippe af med ekstra kilo, ikke finder anvendelse på dette af et fysisk anstrengelse. Sagen er, at opløselige vegetabilske fibre af denne frugt dræber følelsen af sult, og output alle de overskydende med din tarm. Carnitin, som er i kødet kiwi, brænder lipidlag i kroppen.

mango

En af de mest populære frugter, der bruges til vægttab. Det er bevist, at ved hjælp af kun én mango om dagen, kan du i en uge for at slippe af med et eller to kilo per måned - fra 5-6 kg. Også fire uger frugt brænder fem centimeter af fedt på taljen. Mennesker, der levede mange århundreder siden, allerede ved, hvad frugt du kan spise for vægttab, så ikke kun var forbeholdt mango til forebyggelse af overvægt, men også behandlede dem til fedme.

Udover, mango også meget nyttig. Det sænker blodsukker og kolesterol i blodet, helbredelse af infektion. Fungerer som et afføringsmiddel, så de behandler patienter, der lider på grund af tarmobstruktion. Mango - en guldgrube af vitaminer og næringsstoffer, sin tilstedeværelse i din menu har en positiv effekt på nyrerne og hjerte-kar-system. Mango anbefale at gøre luft mousser, bruge dem i salater og cocktails. Frugten går godt med yoghurt desserter, og ris i hovedretten. Er kontraindiceret hos diabetikere på grund af sit høje indhold af vegetabilske sukker.

æbler

Hver dag, spise tre eller fire af fosteret - er en sikker måde at tabe sig hurtigt. Plus, mange af de indenlandske frugt, selv i sammenligning med sine eksotiske modparter. Først, det er billigt, og for det andet, ikke forårsager allergiske reaktioner, og for det tredje, dens smag ligesom næsten alle. Ernæringseksperter anbefaler et par gange om måneden for at gøre aflæsning "Apple" dage, hvor kun spiser disse frugter. Det er kun, hvis du har problemer med maven, er det bedst at afstå fra brugen af produktet. Også, hvis du ønsker at vide, hvilke frugter kan spises med vægttab natten, er det bedst at konsultere din læge. For eksempel kan den samme æble forårsage alvorlig halsbrand, så natten det er bedre ikke at spise.

Mellemstore æbler indeholder fra 60 til 100 kalorier. Det høje niveau af fiber kan du hurtigt og permanent tilfredsstille din sult. Frugten er rige på antioxidanter, cholesterol-drab samt folinsyre, og elementer, som er ansvarlige for knogletæthed. Fordelene ved frugten er ubestridelig. I Storbritannien er der endda et ordsprog: "Du ønsker at glemme alt om lægerne - spise et æble om dagen"

ananas

Hvilke frugter kan være for vægttab? Nå, selvfølgelig, ananas - en rigtig "konge" i kampen mod fedme. Fede mennesker er det ikke kun muligt, men også behovet for at medtage i deres menu. Lav kalorie produkt (48 kcal) kan have det i store mængder. Selvfølgelig bør ikke misbruges, men halvdelen af frugt om dagen kun vil gavne. Pulpen indeholder bromelain, som forårsager nedbrydningen af fedtstoffer og proteiner, produktion af mavesaft end forbedrer fordøjelsen proces og samtidigt reducerer antallet på skalaen. Nogle mennesker tror, at kun et gram af stoffet er i stand til at blive fjernet fra siderne af din talje og kg overvægt.

Takket være den ananas kost absorberes hurtigt, den ikke er lipidaflejringer. Det er derfor, det anbefales at spise efter et måltid. Også i denne henseende, nyttige saft fra frugten: det er så godt til at klare den angribende din krop kalorier. Men det mest interessante er, at før du spiser ananas nyttig. Ernæringseksperter siger, at kun et par fed i stand til at reducere din middag del eller middag som frugt slukker sult og skaber en mætning effekt.

Frugt skadedyr

På dem, du også nødt til at vide ikke at købe et produkt på markedet, hvilket vil bidrage ikke falde, men tværtimod til vægtøgning. Hvilke frugter kan spises med vægttab, har vi forstået, nu ser vi på deres modsætninger, hvoraf den første er den drue. I det, ikke blot en masse kalorier og fruktose, men også et højt glykæmisk indeks, så for dem, der er på en kost, er det ikke egnet. druer også ofte vandrer i tarmen, der forårsager ubehag.

Bananer - meget velsmagende, men på samme tid absolut ingen nyttig frugt til at tabe sig. Årsagerne er de samme som i tilfældet med druer. En anden frugt skadedyr - vandmelon. Mange siger, at han klarer med at være overvægtig, men det er en misforståelse. Kæmpe glykæmisk indeks - kun én af ulemperne ved vandmelon. For eksempel kan en stor mængde væske indeholdt i det, afbryde vand og salt balance i kroppen.

, Alle dem, der forsøger at tabe sig, anbefales det også at udelukke fra kosten af tørrede frugter og konserverede frugter. De er meget høj i kalorier og indeholder mange skadelige sukker. Derfor erstatte dem nyttige for figuren frugter: ananas, æble, kiwi, mango og citrus. Vær altid i god form!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.