ForretningLille virksomhed

Hvordan til at åbne en forretning i en garage? Hjem baseret virksomhed i garagen. Små virksomheder i garagen

Hvis du har en garage, hvorfor ikke tænke på, hvordan man gør forretning i det? Ekstra penge til nogen endnu ikke forstyrres, og det er muligt, at det bliver i fremtiden en større. Meget kan være et eksempel til at lede mennesker, der startede deres forretning på denne måde, og senere blive succesfulde iværksættere, der har nogle af deres egne firmaer og virksomheder. Denne artikel vil se på, hvordan at gøre forretninger i garagen af de mest rimelige. Følgende vil blive tilbudt til de tanker og ideer, der allerede er sat i livet en masse mennesker og få en god fortjeneste.

registrering

I starten bør du beslutte, hvordan du registrerer din virksomheds fremtid: IP eller LLC. Det er muligt, at i første omgang vil du være i stand til at gøre uden registrering, mest sandsynligt, vil de første kunder være venner, bekendte, familie og forskellige andre personer, der ikke bliver nødt til at udstede dokumenter.

Derudover er der mange regnskabs formidlende virksomheder, der er glade for at tage sig af alt papirarbejdet. Adskillige uklogt at registrere en lille virksomhed i en garage, der ikke har modtaget fra sit første overskud aktiviteter.

I betragtning af, at rummet pladsen er begrænset, for at skabe en virksomhed, der vil generere store overskud, er det vanskeligt, men det vil være dit første skridt i etableringen af din egen virksomhed. Hvis du planlægger at arbejde hele året rundt, bør garagen skal isoleres, tørt, ventileret og godt belyst. For at starte din egen virksomhed, det er nok.

Glem ikke, at i garagen kooperativer forbudt at udvikle forretningen. Som regel stoppet meget få mennesker, fordi du er nødt til også at fange en hånd. Men selv hvis du bliver fanget, er det stadig en bøde vil være meget lille. Måske vil myndighederne tilbyde dig indstille en personlig elmåler, tvunget til at tage sig af brandsikkerhed regler, og derefter sikkert ladt alene. Tal med folk, der har åbnet deres hjem baseret virksomhed i garagen af din kooperativ. De vil dele deres praksis og kan give nogle nyttige tips. En gode råd vil altid være nyttige og endda hjælpe dig med at undgå mange fejl i fremtiden. Der er sådan orientalsk ordsprog: "En klog mand lærer af andres fejltagelser, klog - på sin egen, ikke forsøger at narre noget at lære og vegetere alt liv, pakket ind i fåreklæder."

forretningsidéer

Nu direkte diskutere spørgsmålet om, hvad er forretningsidéen gennemførlig i garagen. Deres antal er konstant stigende. Det er ingen hemmelighed, at det vigtigste i enhver aktivitet - at finde en måde at tjene flere penge, hvor konkurrencen er lav. Levering af tjenesteydelser til befolkningen, åbningen af sin butik - det har længe været umuligt at overraske nogen. I erhvervslivet, end tanken om originalen, jo højere indkomst.

Mange mennesker i dag ønsker at starte en virksomhed. Og ofte deres problemer er manglen på den nødvendige startkapital, er det nødvendigt at leje lokaler. Det var dengang, og kommer op med en idé - hvorfor ikke starte små virksomheder i garagen. Mens andre mennesker gør beregninger af omkostninger til leje, vil du tænke på beregningen for køb af produktet og hvordan rentabelt at sælge deres varer. Et andet spørgsmål er, hvilken slags virksomhed i garagen organiseret. Allerede opfundet en masse ideer om dette emne, startende med salg af grøntsager, dyrkning af ænder, høns og til at organisere bilvask og endda servicestationer. For at starte en lovende tilbud i detaljer, og den oprindelige idé om, hvilken type virksomhed til at åbne i garagen.

Hvad er det

Som vi ved, kan i en hvilken som helst maling tilføje et pigment, der lyser af sig selv. Efter det kan anvendes på næsten alle overflader: metal, beton, plast, glas, træ, og selv friske blomster. I garagen sker fremstilling blæksammensætningen. Dernæst skal du bruge penge på reklame og information at formidle til offentligheden, at vi kan male alt, hvad hjertet begærer. For eksempel, automobil støbegods.

Lad os sige, vi har fundet den første kunde, der ønskede at skille sig ud af sin bil på en baggrund af grå masse. Vi kører sin bil i vores garage og begynder at arbejde. Den meget maling blandes i andelene, der er nødvendige for en bestemt type af overflade, på hvilken vil blive anvendt. Et kilo pigment blandet med en konventionel maling, er outputtet fra tre til seks kg lysende præparat. Til forarbejdning af en kvadratmeter ved anvendelse af ca. 50-60 g (et lag). Således kan ved hjælp af 1 kg af pigmentet indfarves omkring seks sæt motordrev.

lille regnskab

Antag, at du evaluere deres arbejde (maleri disk sæt) på 200 eller 300 dollars.

 • Færdigblandet maling, baseret på hastigheden af 1 del til 3 dele pigmentere traditionelle malinger.
 • 1 kg af pigmentet vil koste omkring 260 dollars. Tre dele af bilindustrien lak baseret på akryl anslået til ca. 17 grøn.
 • At blande selvlysende maling til et sæt diske, skal du 600 g af en lak og 200 g pigment.
 • Således er prisen for det færdige maling (800 g) er cirka 60-dollar papirer med den amerikanske præsident (60 $).
 • Det viser sig, at din indkomst fra en maskine vil være omkring 140 dollars.

Ikke så dårligt, vel?

Hvis det er godt at tænke, at denne idé er ikke begrænset til at male udelukkende støbning. Du kan vælge den farve, uskadelig for andre, og med held malet alle mulige ting: fra beton og facaden til møbler og mobiltelefoner. Tænk over, hvor mange virksomheder villige til at se originalen i baggrunden af sine konkurrenter. Og alle dem - dine potentielle kunder. Især hvis du bor i en lille by, og den niche af denne form for virksomhed endnu ikke er besat. Så kan du hente en skovl og spade og dristigt gå at grave pengene i denne retning. Men vittigheder til side, men stadig reflektere over denne form for virksomhed.

Senere kan du udvide din virksomhed i garagen og er udstyret med en mini-butik. At sælge det fra en glødende plastemner, træ og så videre. N. Det er muligt, og meget sælge denne maling. Hun ser godt ud i lejlighederne på de parametre, der lyser i mørke. Du kan anvende forskellige etiketter gennem en stencil på T-shirts, denim tøj, og så videre. N. Det vil være yderst populær blandt unge mennesker.

Det vigtigste i denne branche - at udvikle din fantasi. Og så vil du have ingen mangel på kunder.

Hvad erhvervslivet kan organiseres i garagen endnu? Kig på andre interessante måder. Dette emne er så bredt og mangfoldigt, at valgmulighed, så kan du tænke på en stor Skare, og anført nedenfor - hvad et godt eksempel.

butik

Din garage var faktisk oprindeligt tænkt til parkering biler. Så hvorfor ikke bruge det til organisation og levering af serviceydelser til bilreparation? Den spirende iværksætter kan gå i indgreb i et sådant miljø? For eksempel:

 • krop reparation: enhver tjenester rihtovaniyu;
 • motor reparation;
 • Tire tjenester;
 • elektriker tjenester fra installation alarm til den centrale dorn lås og musiksystemet;
 • tjeneste vindue toning;
 • Tjenester mindre reparationer: Ændring og reparation af kofangere, spejle, osv ...

væksthusproduktionen

Nu er en masse selskaber på markedet, der er involveret i denne forretning. Hvis du ikke har nye ideer til at udvikle markedet, er det bedst ikke at gå i denne retning. Din innovation kan være stærk i opfindelsen drivhuse, som vil koste relativt billig.

For at starte en virksomhed i en garage, du har brug for følgende værktøj: bulgarsk, svejsning, valsning maskine, fræser. Hvis du tænker over det, og uden svejsning og rullende kan gøre, når limning metalskelet bolte.

Produktion af stole, borde, senge af træ og metal

En meget interessant billede af indtjeningen. Du kan tænke på en masse forskellige modeller af senge, borde og stole. Ganske omfattende niche for fantasien.

For eksempel er det muligt at fremstille forskellige bundramme til stole og borde af samme firkantede rør med et tværsnit på 25 x 25 mm (hvis svejsemaskinen).

Møbler lavet af spånplader

En masse mennesker er nu i gang i garagen under produktionen af sådanne møbler. I denne branche, de vanskeligheder, er ikke så meget, og det er dyrt udstyr er ikke nødvendig. Du kan bestille alle de nødvendige dele af de store selskaber, der er professionelt involveret i møbelproduktion. De selv vil skære alle de rigtige størrelse, vil du blive overladt til sig selv for at samle detaljerne i designet.

Produktion dreje artikler

Hvis du har erfaring med at arbejde på en drejebænk, kan du deltage i fremstilling af forskellige dele. Det er meget rentable. Skræddersyede dele er i stor efterspørgsel både fra virksomheder og fra almindelige mennesker. Men store og velrenommerede virksomheder sådanne bøder ikke er engageret.

Forskellige andre produktion ideer

Forretning i garagen kan være anderledes. Du kan lave en carport, havemøbler, til landet pavilloner, monumenter. Det er nemt at gøre og opdræt af kylling og vagtelæg. Garage kan omdannes til et opsamlingssted for ikke-jernholdige metaller, skrot, en syning workshop, kontor. For nylig højt udviklet fremstilling, kædelink indhegning, flisebelæning og pavers. Og der er også mange fabrikker i Rusland, som er rettet mod mennesker, der ønsker at gøre små virksomheder. De kan nyde en lang række værktøjer, der spænder fra udstyr til produktion af brandhærgede blokke og efterbehandling maskiner smokehouse til kød, fisk og inkubatorer til dyrkning kyllinger fra æg.

En velgennemtænkt alle detaljer og beregne de potentielle omkostninger og indtægter. Vælg interessant for dig og den rigtige form for indtjening. Starte deres egen virksomhed. Og giver det kraft, når du vågner op en succesfuld iværksætter. Aldrig blive afskrækket og tro på sig selv. Succes i dine bestræbelser!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.