FormationGymnasier og universiteter

Moskva Institute of Law: liste, ratings, fakulteter og studerende anmeldelser. Først Moskva Law Institute

Denne artikel angiver de mest populære Moskva Institute of Law, for at hjælpe potentielle studerende vælger at studere uddannelse. Alle universiteter har en liste over "lov", men også, og mange andre områder af den sociale beskyttelse og rettigheder.

MNYUI

Moskva New Law Institute blev skabt over tyve år siden, i 1993. Denne ikke-statslige institutioner. Profiler og de måder, hvorpå læring finder sted, er som følger: jura, økonomi, ledelse. Kun speciale kvalifikation og bachelor, mestre nej. Kandidater får en tilstand diplom. Alle lærere er højt kvalificerede, blandt dem 85% har videnskabelige grader og titler. Unge mænd i militær alder afhængig pusterum fra hæren. Undervisning fleksibel tidsplan, en individuel tilgang til læring. Der er en fjern uddannelse af studerende.

Moskva New Law Institute har fem regionale afdelinger (Jubilee, Bryansk, Sochi, Sovjet, Tuchkovo). Den pædagogiske proces udføres også højt kvalificerede specialister i filialer. For eksempel, på ingen måde ringere end de største universitet gren af Moskva New Law Institute i landsbyen Tuchkovo, selv om det er den yngste. Mest sandsynligt, dette skyldes den korte afstand til Moskva.

Overvågning Resultat MNYUI

Desværre har denne institution ikke vist gode resultater, indekset - to point ud af syv. Den gennemsnitlige beståelsesprocent til eksamen - 48,32, hvilket ikke er sagt om højden indikatorer. Budget placerer Moskva ny juridisk institut ikke giver.

I 2534, mens han studerede MNYUI studerende, fuld tid dem - kun seks mennesker, på grund af de høje studieafgifter. Deltid form af betalt et mindre beløb, så dette afdeling 51 elever, hvilket også er, selvfølgelig, er ikke nok. Resten af den undersøgelse, som korrespondance, er det endnu billigere. Blandt det enorme antal af universiteter, undervisning af fremtidige jurister, og du kan vælge mere prestigefyldte end MNYUI. Moskva New Law Institute er ikke en af de bedste i Moskva universiteter.

PMYUI

Ministeriet for uddannelse og videnskab blev afholdt overvågning, baseret på resultaterne, som vi kan sige, at dette er et anstændigt universitet. Han er helt unge, der blev grundlagt i 1992, og små - kun 331 studerende deltager Første Moskva Institute of Law. Resultatet er den rating - seks point ud af syv, ikke dårligt. CSE gennemsnit passerer score for optagelse er også højere - 64.01. Budget og uddannelse på dette institut er ikke givet. Først Moskva Law Institute - en ikke-statslig institution og til ganske dyre uddannelse.

Ikke desto mindre er de studerende vælger at studere på fuld tid på dette kontor deres 183, resten næsten ligeligt til korrespondance og internt-korrespondance afdelinger. Desuden er det ikke alle studerende på universitetet - russerne, institutionen villig til at acceptere for at studere de besøgende fra udlandet. Først her er undersøgt humaniora og socioøkonomiske og på de følgende kurser - generelle faglige discipliner og højt specialiseret. Efter eksamen fra high school-dimittender nemt at finde job i retten organer Indre Anliggender, anklagemyndighed, i notaren og sikkerhedstjenester, jurister og i mange andre organisationer, uanset deres tilhørsforhold eller ikke staten. Det giver mening at overveje ansøgere og vælg Moskvas Institut for lov.

studerende fortæller

Generelt indtryk efter at have læst anmeldelser er skabt sådan, at de studerende elsker deres universitet, og kandidater i hans varme minder. Mange skriver om kvaliteten af fjernundervisning, som viste sig at lejligheden: en passende form for voksenuddannelse og travle mennesker. Lærere giver detaljerede råd, hvis du har spørgsmål eller problemer, er fiasko ikke ske.

Skriv og at lærebøger og håndbøger omfatter materialet fastlagt en klar og tilgængeligt sprog. Obligatoriske screeningstest er bekvemt. Der er en høj grad af viden på bekostning af veldesignede programmer. Sådan en masse konstruktiv feedback, men de fleste af lærerne indeholder taknemmelighed for, at kandidater ikke har fortrudt sit valg - Første Moskva Institute of Law kandidater gav billetter til det virkelige liv.

FinUniversitet

Finansiel Universitet har en juridiske fakultet i sin sammensætning, som forbereder advokater som af højeste kvalitet, samt bank fagfolk, der har modtaget eksamensbeviset fra universitetet. Universitetet fakultet fireogtyve, de tolv underordnet den generelle opbygning af institutioner, to gymnasier og fire laboratorier. Uddannelse er givet for innovative teknologier, der fremmer vedvarende uddannelsessystem, herunder kost og pre-universitet uddannelse og omskoling, og den anden VO.

Rating af denne institution er meget høj - klasse "B" (husk, at klassen "A", hvilket betyder, at niveauet af ekstremt høj, kun modtaget MSU). Fra Undervisningsministeriet FinUniversitet fik seks point ud af syv, som også er meget høj score. Det er værd at bemærke, at ikke alle institution i dem, der repræsenterer Moskvas Institut for lov, vil komme ind på listen over de bedste universiteter i BRICS. Denne gymnasiet har indtastet. Den gennemsnitlige beståelsesprocent for eksamen er meget høj på 79,2. Ikke alle af Moskvas retlige institutioner så omhyggeligt udvalgte studerende. Af den måde, er de samtidig indskrevet på universitetet i 24208 mennesker. Der er en militær afdeling. Forudsat sovesale.

MFYUA

Denne finansielle og jurastudiet, tidligere Academy, University er nu. Det blev grundlagt i 1990, men i den korte tid, det blev klart, at andre Moskva juridiske institutioner gør dette universitet en meget alvorlig konkurrent: rating af Undervisningsministeriet af de to punkter i syv - er ikke nok. Det er heller ikke meget høj, og den gennemsnitlige passerer score: 54,92. Men Moskvas finansielle og lov Universitet blandt de akkrediterede, private universiteter betragtet som den bedste. Dette skyldes, at institutionen giver de studerende med otteogtredive specialiteter plus tolv postgraduate specialiteter.

Har en bachelorgrad, speciale, Mester. Bachelorstuderende modtager praksis i IT og Økonomi og lov Universitetshospital, hvor gratis rådgivning til alle deltagere. Der er pusterum fra hæren. Samtidig indskrevet 11616 studerende, mere end noget andet i korrespondance afdeling - 9032. Universitetet har ti afdelinger i forskellige byer i landet. For eksempel er det Vladimir gren af Moskvas Law Institute (University), som blev oprettet i 2002, arbejder på at opnå verdensklasse kvaliteten af uddannelse, som, ja, og andre grene.

Raanu

Russisk Akademi forbereder højt kvalificerede specialister - advokater og notarer. studerende modtager en tilstand diplom derfor altid hævder at være godt kørende karriere i loven. Her opererer bachelor- og kandidatuddannelse i "International Commercial Arbitration", "notarer" og mange andre.

Der er også en postgraduat kursus. Hertil kommer, her forbereder oversættere af advokater og notarer faglærte arbejdere. Rating fra Undervisningsministeriet - fem point ud af syv, det er et godt resultat. Den gennemsnitlige beståelsesprocent er ganske høj - 63,58. Studerende i alle 281 og eksterne elever blandt dem er ikke meget mere end en almindelig tilmelding.

IIEL

Negosudarsvenny universitet, men det er akkrediteret af staten. Det dannede i 1992. Det anses blandt en af de førende uddannelsesinstitutioner, som yder juridisk og økonomisk uddannelse. Mange af Moskvas Institut for loven giver ikke studerende med sådanne muligheder, som giver Institut for Økonomi og Jura. Denne uddannelse og praktikophold i udlandet, og internationale programmer. Udstyr af tekniske anlæg er også på højde.

Kvalifikationer - Bachelor og kandidatuddannelse, andet givet VO har både fuld tid og korrespondance kurser, fjernundervisning. Minobnauki tilfredshed med det arbejde og udstyr for universitetet i fire point ud af syv. Den gennemsnitlige beståelsesprocent - 56,72, regelmæssig indskrivning - herunder. Det indskrevet 993 studerende, af dem in absentia - 795 afdelinger på tværs af Rusland meget - treogtredive.

Moscow State Law Academy

Moskva Institute of Law opkaldt Kutafin - en tilstand akademi, der blev grundlagt i 1931. Profil Academy rent juridisk. Dette er leder af alle lov skoler i landet, trods det faktum, at Undervisningsministeriet udbudt kun fire point ud af syv. En masse af budgettet steder - sidste år var det 450, med den højeste beståelsesprocent - 81,75 og på budget - 89,87.

Det betyder, at for at gøre her selv på en betalt form for uddannelse kan kun meget målrettet ansøger. Universitetet har en fremragende teknisk base. Derfor ud retsmedicinere af højeste kvalifikation. Der er en postgraduate, bachelor, kandidat, faglig udvikling kurser, forberedende kurser. Samlet antal elever - 7241, hvoraf regelmæssig indskrivning - 4098, der er en masse. God hostel i Moskva, og i de fire afdelinger - Vologda, Kirov, Magadan, Orenburg.

MU det russiske indenrigsministerium

Moskva Institute of Law indenrigsministeriet - er et universitet, grundlagt i 1975. Her i den ene retning og en kandidatgrad i bachelor- og speciale fokuserer på syv områder. Tretten afdelinger forberede fagfolk af høj kvalitet til Indenrigsministeriet.

Specificiteten og fokus indebærer en vis nærhed af institutionen. I placeringerne, betyder det ikke deltager, der af Kommissionen. MU indenrigsministerium giver mulighed for erhvervsfaglig uddannelse. Det trænede 323 elever. Vandrerhjemmet er godt. Universitetet har to grene - i Ryazan og Staroteryaeve (Ruza).

Mugu

Dette universitet har fokus på uddannelse af den offentlige forvaltning personale og juridiske afdeling i dette universitet, henholdsvis stærk. Ud over loven og regeringsførelse, arbejdes der her og i ledelsen. Elleve bachelor retninger, ti - graduate og postgraduate fem specialer er beregnet til undervisning.

Traditionel klassisk uddannelse her dygtigt kombineret med innovative tilgange, så universitetet trygt foregår i de fem øverste ledere i non-profit institutioner. Forretning og jura - en af de mest populære områder i undersøgelsen. Undervisningsministeriet alligevel vurderede hastigheden af effektiviteten af universitetets fire point ud af syv. Den gennemsnitlige beståelsesprocent - 53.62. Universitetet er ved at undersøge 2151 elever, mest af alt den korrespondance - 1248.

RAP

Russisk Academy of Justice forbereder en meget høj klasse specialister, at imødekomme behovet for dem er landets retssystem. Diplomer tilstand. Her syv afdelinger, retsmedicinske laboratorium, juridisk klinik. Undervist i high school kendte advokater, embedsmænd og dommere. Academy har elleve afdelinger, en af dem uden for Rusland. RAP arbejder tæt sammen med de europæiske institutioner og organisationer, udgiver et stort antal henvisning, videnskab, undervisning litteratur, magasinet og studerende avis. Det kører også en udgivelse og butik på internettet.

Undervisningsministeriet snarere værdsat aktiviteter og udstyr af universitetet, at sætte fem point ud af syv. Den gennemsnitlige beståelsesprocent til eksamen er meget høj: på et budget - 90,44. RAP uddanner 2994 studerende, omtrent svarende til fuld tid og korrespondance kurser. Deltid - 146 mennesker. Der er en militær afdeling. Vandrerhjem, at dømme efter de anmeldelser, god. Filialer også opført meget høj, har de elleve Academy.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.