Kunst og underholdningLitteratur

Ostrovsky, "Snow Maiden": resumé af kapitel

Folkeeventyr besætte en ganske alvorlig sted i den russiske ethnos. De udtrykte deres forhåbninger, håb, frygt, eller simpelthen umulige drømme af mennesker. De fleste af russiske eventyr gennemsyret med venlighed og tro på retfærdighed. Nogle gange er vi konfronteret med det faktum, at forfatteren tager udgangspunkt historien om en folkemusik legende, og udvikler sin egen måde. Som et eksempel, et produkt af en forfatter Nikolai Ostrovsky. "Snow Maiden", en oversigt over, som vi alle kender fra barndommen, fra pennen af forfatteren fik en ny og oplysende runde.

Elsker Frost og forår

Lad os betragte nærmere, hvad skriver Ostrovsky. "Snow Maiden", hvoraf et sammendrag kan overføres i et par sætninger, fyldt med en masse af instruktiv sender læsere. Forestil dig en gammel mytisk land Berendeys. Så en dag gik det op hidtil uhørt begivenhed. På den røde bakke i nærheden Berendeeva lejlighedskomplekser (den kongelige kapital) kommer foråret. Ja, ikke én, men med al sin storslåede Følge. Dannelse hendes noble - kraner og svaner. Men for at landet Berendeys uvenlig mødes fjederen (som det synes at være årsagen til det - deres forhold til den gamle Claus). Efter alt, far til hendes datter ved navn Maiden - Frost.

Ikke kun i det land Berendeys utilfreds med dette forløb. Solen, også klager, truer ikke længere varmer jorden. Derfor foråret til at en eller anden måde hjælpe varme dyr, opfordrer dem til at synge og danse. Men så snart de begynder at bevæge sig, så løftede en ond kold snestorm. Foråret samler alle fuglene og skjuler dem i buskene i håb om, at den næste dag vil bringe en velkommen varme.

faderlig advarsel

Alt andet, fra skoven ser gamle Frost, Spring minde om at tage sig af den generelle barn. Det tilbyder husly Snehvide dybt inde i skoven, hvor den varme tårn. Mor Spring også i sine egne bekymringer - hun vil have sit barn til at leve blandt mennesker glædede sig med dem livet. Mødet bliver til et skænderi. Frost ved, at solguden, varm Yarilo ønsker at dræbe Snehvide, gjorde det så, at når der hjerte vil tænde ild af kærlighed, hun bare smeltet. Alt dette, siger han foråret. Men hun mener ikke argumenterne Claus.

Helt fra starten, kan vi se forskellen i fagene folkeeventyr og en, der skrev Ostrovsky. "Snow Maiden", en oversigt over de kapitler, som vi overvejer at gå på det. Efter en lang tvist besluttet forældre til at sende en pige til at hæve barnløse Bobylev. De siger, at der ikke er nogen fyre, hvilket betyder, at hjertet af Snow Maiden vil være sikker. Pigen indrømmer, at i lang tid ønsker at leve med mennesker, sang sange og sjove danse til at køre. Desuden fremgår det, at Snow Maiden er ikke helt ligeglad med den unge hyrde Lelia. Dette er især alarmeret Claus. Han advarer datter med al sin fars strenghed, som hun holde sig væk fra Hyrden, kommunikation, hvormed det kan ødelægge.

adoptivforældre

Synopsis "The Snow Maiden" historie (Ostrovsky perfekt beskriver ser Fastelavn) vil fortsætte i at Berendei fryde ankomsten af foråret, møde hendes sang og dans. Bobyl mødes i døve ofte smukke, rigt klædt pige der beder om adoptiv datter. Svært bor Snow Maiden. Sagen er, at, at være for genert, hun ifølge jordløse bønder, at skræmme væk eventuelle bejlere. Men han var så ivrig efter at blive rig på bekostning af familien, som vil tage pige til at gifte sig.

Pludselig vente med at komme jordløse hyrde Lel. Handsome og charmerende fyr ingen ønskede at tage ind i sit hus, frygtede, at værtinden datter ikke vil stå foran ham. Hvad at tage fra de fattige hyrde? Meget uheldigt part. Derfor landsbyboere indsamle penge og give dem Lelia, at det et eller andet sted, men ikke har dem, kigge efter et krisecenter. Fristet af penge, Bobyli tillod drengen til huset.

uerfarenhed Maiden

Som præcist og dybt afslører sine karakterer Ostrovsky! "Snow Maiden" - et skuespil, hvoraf et sammendrag ikke kan formidle hele paletten af tegn. Lad os undersøge forholdet af den smukke hyrde og uskyldige, beskedne Maiden. På trods af at de sange af Lel, og desuden den fyr hun kan lide, medfødte beskedenhed pige naturligvis forhindrer unge komme tæt.

Og hyrden var ikke helt uinteresseret. Bare fordi han ikke ønsker at synge for glæde for hørelse. Han beder om mere end materielle gaver. For eksempel, kys. Men Snow Maiden ikke forstår forhåbninger Lola. Hun gav helhjertet drengen en blomst bag sangen. Shepherd bare træt af at forklare det indlysende, kastede det og gik til de andre piger, som efter hans mening, er bedre i stand til at sætte pris på talent og skønhed.

Skønhed - misundelse og vrede

Hvad andet fremhæver Ostrovsky? "Snow Maiden" (et resumé af fortællingen kan ikke stå uden nogle af delene) er skrevet i lang tid, men vi i dag finde mange lærerige øjeblikke. Således Snow Maiden, på trods af sin popularitet blandt unge, ude af stand til at finde sine venner. Efter alle de fyre stirre på hende, og pigen ikke ønsker at kommunikere med sin datter foråret.

Det viste kun for Sne Maiden venlighed var Kupava, datter af en rig bonde. Hun er så ærlig med en pige, der deler hendes lykke - for hende at bejle en rig købmand Mizgir af den kongelige kvartal. Snart at være et bryllup. Efter et stykke tid der, og selv den nette. Han kommer med mange gaver, som ønsker at skænke Kupava slægtninge og nære folk til ære for hans ægteskab.

Kupava introducerer Snehvide med sin elskede og inviterer hende til en polterabend, arrangeret i anledning af den forestående ægteskab. Men Mizgir forelsker sig i Snehvide et overblik, helt glemmer Kupava. Han erklærede officielt pigen til at afslutte engagement og hævder, at hans uventede kærlighed Snow Maiden. Kupava så bedøvet, at beslutter at afslutte sit liv ved at drukne i floden, men hyrden Lel tid til at redde hende. Selvfølgelig Kupava, ligesom alle de andre piger i landsbyen, der har en nag.

Guds gunst Yarily

Vi fortsætter med at studere resumé. Eventyret "The Snow Maiden" (Ostrovsky bygget det baseret på gamle folkemusik overbevisninger) tager os til de dage, hvor folk tilbad naturlige, de naturlige guder. Så kongen Berend lader til, at sidst guden Jari ondt mod hans rige. Lidt varmt, ikke tillader at modnes afgrøder, og der er sjældent.

Om dette siger han til sin omtrentlige Bermyata. Kong sikker på, at Jari bliver vred på sin cast for den manglende varme i deres hjerter kærlighed. Som lys og varm den guddom, det er ubehageligt.

Berendey plan: resumé

N. Ostrovsky, "Snow Maiden", som "lægger nøgne" alle menneskelige lidenskaber, fører til de kongelige gemakker den vrede Kupava. Hun anmoder om at straffe forræder. Defensivt Mizgir forklarede kongen at han ikke længere betragter Kupava sin brud, og gifte sig uden ægte kærlighed ikke vil. Efter at have lyttet til den handlende, som havde været tavs op til denne Bermyata han tilbød kongen at tvinge ham til at gifte sig Kupava. Men der modstod pigen selv, at sige, at sådan en forræder og hendes gave er ikke nødvendig. Mizgir svarede, at nu finder sin brud Snehvide.

Alt dette hindrer Berendey plan, hvorved hans undersåtter skal vedlægge det maksimale antal ægteskaber. Og jo før, jo bedre. Dette skulle berolige Yarila har fået attributter. Bermyata skeptiske af kongens hensigter, med henvisning til, at der i de seneste år mere og mere forstæder kvinder skændes med deres kærester. De, erobret af skønheden i Snow Maiden.

konge af fortrolighed med Snow Maiden

Rasende Berendey købmand dømt til forvisning fra landet. Mizgir enig med straf, men tilbyder en konge til at se på den skønhed, fordi der så meget snak. Snart Bobyli med steddatter indbringes for kongen.

Berendey undrede på skønhed kyskhed og Snow Maiden, straks efter at have vurderet, at hvis spørgsmålet om hendes vellykket ægteskab, Jari præcis tilfreds. Men her igen opstod spørgsmålet om den nette. Heart Maiden kold, og hun ønsker ikke at gifte sig. Forvirrede Berendey beder om råd fra sin kone - Helen. Dronningen, forstå situationen, forklarede hendes mand, at pigens hjerte kun kan smelte hyrde Lel.

Magic gave Spring

Det ser ud til, at isolation er ikke langt væk. Men lidenskab alene varmer op. Det var tænkt som Ostrovsky. Sne Maiden (sammenfatning af aktiviteterne i dette eventyr præcist formidler librettoen til operaen ved Rimsky-Korsakov) er ikke interesseret i Lola. Han er meget passioneret omkring Kupava, så meget, at han ønskede at synge mine sange bare for hende. Indbydende Snehvide om natten fest, er en hyrde ikke vil give sit hjerte til hende, hentyder til det faktum, at pigen var en tid ikke værdsætter hans forhåbninger. Hun forstår ikke de følelser af kødet, og afvise Lel pige.

Mizgir heller ikke miste tid og søger at vinde sin elskede. Men Snehvide er ikke interesseret og købmand rigdom. Rasende Mizgir forsøger at tage pigen med magt, men de magiske skovboere beskytte Frost gamle datter. Som skrev Ostrovsky, The Snow Maiden (meget kort resumé tillader ikke fuldt afsløre alle nuancerne i plottet) hele tiden er under pleje af nissen.

I desperation, spørger hun Spring at lære hende menneskelig kærlighed. Mor på den sidste dag i hans styre (efter morgenen stiger Yarilo) kan ikke benægte min datter. Men hun stadig mindet om, at disse følelser er "ligesom døden". Maiden er enige om at noget bare for at opleve kærligheden. Foråret lægger på pigens hoved krans magi: den første mand, der mødte min datter, vil det blive valgt.

Destruktive stråler fra solen

Maiden møder Mizgir der giver og kærligheden. Købmanden er glad og mener ikke Snow Maiden bekymringer om de første stråler fra solen. Han fører højtideligt Yarilin pige på bjerget, som samlede alle Berendei, og kongen velsigner alle par, der bliver gift.

Desværre, tragisk ender fortælling Ostrovsky. Sne Maiden (resumé indeholder ikke i sig selv alle de erfaringer, som kvinder) dør med de første stråler fra solen. Merchant så chokeret over, at fanger direkte fra bjerget i puljen, hvor drukning. Men deres død gjorde ingen indtryk på kongen Berendey. Han mener, at Jari var en stor offer, og nu bor de vil blive justeret i riget.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.