Kunst og underholdningLitteratur

Resume. "Kirsebærhaven" af Tjekhov: drejninger, de tegn, plottet

Den centrale linje af stykket AP Tjekhovs "Kirsebærhaven" er konflikten af adelen og borgerskabet, og det første må give plads til den anden. Parallelt hermed udvikle en anden konflikt - social og romantisk. Forfatteren forsøger at sige, at Rusland - en smuk have, som skal bevares for eftertiden.

Godsejer Lyubov Andreevna Ranevskayas, ejeren af ejendommen og Kirsebærhaven, har længe været konkurs, men hun var vant til at lede en ledig, overdådige livsstil og derfor ændre deres vaner ikke kan. Hun er ude af stand til at forstå, at i moderne tid er det nødvendigt at gøre en indsats for at overleve og ikke sulte ihjel, det er hvad det beskriver vores resumé. "Kirsebærhaven" af Tjekhovs eneste komplette læsning kan afsløre alle de erfaringer Ranevskayas.

Ranevskayas altid tænker om fortiden, dens forvirring og resignation kombineret med udtryksfuldhed. Kvinder foretrækker ikke at tænke over dette, fordi det er bange for at døden. Dog kan det forstås, da hun blev alvorligt ødelagt vane at gå gennem livet uden at tænke på noget. Dens modsatte er Guys, bror, overdreven selvtillid som overskygget hans øjne, og han er ikke i stand til at foretage nogen meningsfulde handlinger. For at forstå hvad Guys - en typisk parasit, er nok til at læse indholdet af en kort Tjekhovs "Kirsebærhaven".

Konflikten mellem den gamle og de nye ejere besluttede sig for Lopakhin der i produktet er det modsatte af de gamle ejere af Kirsebærhaven. Hero målrettet og ved hvad han vil fra livet. Han er en efterkommer af livegne, som arbejdede i flere generationer Ranevskayas udlejere. Detaljeret beskrivelse Lopakhin familie af objektive grunde ikke kan komme ind i resumé. "Kirsebærhaven" af Tjekhov fuldt afslører en konflikt, der er opstået mellem tegnene.

Forfatter Lopakhin eksemplet viser den sande natur af kapital. Evnen til at tilegne sig noget kan lamme enhver mand og blive hans anden "I". På trods af at Lopakhin delikat og følsom sjæl, det i sidste ende vil blive grov, som en erhvervsdrivende det vil vinde. Kan ikke kombineres i en enkelt enhed finanser og følelser, og Chekhov skuespil "Kirsebærhaven" er gentagne gange understreger.

På trods af at tårerne Ranevskayas Lopakhin ondt, og han ved, at ikke alt kan købes og sælges, funktionalitet hersker. Det er dog muligt at bygge et helt nyt liv til resterne af Kirsebærhaven? Plot af jord blev givet til opførelsen af hytter, ødelagt. Væk er den skønhed og liv, når brændende i Kirsebærhaven med en klar flamme for at forstå det nok at læse resumé. "Kirsebærhaven" af Tjekhov er et levende udtryk for den ånd af en svunden tid, er det denne leg interessant.

Forfatteren var i stand til at vise en total degeneration af adelen i alle dens sømme, og derefter destruere det som en social klasse. Samtidig, Tjekhov viser, at kapitalismen ikke er evig, fordi det uundgåeligt fører til ødelæggelse. Peter mener, at LOPAKHIN ikke ville være værd for meget at håbe, at vacationers vil være i stand til at blive de perfekte værter.

Heroes arbejder i en helt anderledes udseende til fremtiden. Ifølge Ranevskayas, kom hendes liv til ophør, og Anya og Trofimov, tværtimod, til en vis grad, er glade for, at haven vil blive solgt, fordi nu kan de begynde at leve et nyt liv. Kirsebærhaven i produktet fungerer som et symbol på den æra levede, og han var nødt til at gå sammen med Firs og Ranevskayas. "Kirsebærhaven" viser Rusland ved en skillevej af tid, der ikke kan beslutte, hvor gå, kan det forstås ved at læse hans sammenfatning. "Kirsebærhaven" af Tjekhov tillader læseren ikke blot at stifte bekendtskab med virkeligheden i de seneste år, men også afspejler livets principper i den moderne verden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.