FormationUngdomsuddannelse og skoler

Den klareste helten, "Kirsebærhaven" AP Chekhov. helte Feature: "Kirsebærhaven"

Da vi er interesseret i at spille AP Chekhov systemimages repræsenteret af tre hovedgrupper. Lad os kort gennemgå hver af dem, og derefter uddybe billedet Lopakhin Ermolai Alekseevicha. Denne helten i "Kirsebærhaven" kan kaldes den mest geniale skuespiller i stykket.

Nedenfor er et foto Antona Pavlovicha Chehova, den store russiske dramatiker, skaberen af værker af interesse for os. Leveår det - 1860-1904. I de sidste mere end hundrede år, forskellige af hans skuespil, især "Kirsebærhaven", "Three Sisters" og "The Seagull", sat i mange teatre rundt omkring i verden.

Folk aristokratiske æra

Den første gruppe af karakterer er folk aristokratiske æra, der går tilbage til fortiden. Det Ranevskayas Lyubov Andreevnas og Gaev Leonid Andreevich, hendes bror. Disse mennesker ejer Kirsebærhaven. Efter alder er de ikke gamle. Gaev kun 51 år gammel, og hans søster, formentlig i 10 år yngre. Vi kan også antage, at billedet Vari tilhører denne gruppe. Det vedtog datter Ranevskayas. Det grænser op også billedet Firs, den gamle kammertjener, der er som en del af huset og alle de udgående liv. En sådan, i generelle vendinger, den første gruppe af tegn. Selvfølgelig er dette kun en kort beskrivelse af de tegn. "Kirsebærhaven" - et arbejde, hvor hver af disse figurer har en rolle, og hver af dem i deres egen interesse.

Bedste skuespiller

Meget forskellig fra disse helte Lopahin Ermolay Alekseevich, den nye ejer af Kirsebærhaven og hele ejendom. Det kan kaldes bedste spiller i det arbejde, han er energisk, aktiv, bevæger sig støt til målet, som er at købe en have.

den yngre generation

Den tredje gruppe er den unge generation i skikkelse af Anna, datter af Lyubovi Andreevny og Petya Trofimov, som er en tidligere lærer Ranevskayas søn, der døde for nylig. Uden at nævne dem ville være ufuldstændig karakterisering af tegnene. "Kirsebærhaven" - et spil, hvor personerne er forelsket. Men det forener dem bortset fra følelsen af kærlighed og aspiration væk fra det forfaldne ejendom og alle de gamle liv til den vidunderlige fremtid, risuyuschemusya taler Trofimova æterisk, selvom skinner.

Forholdet mellem de tre grupper af tegn

I stykket, er de tre grupper ikke imod hinanden, selvom de har forskellige opfattelser af værdi. Hovedpersonerne i stykket "Kirsebærhaven" for alle de forskelle i verdenssyn af hinandens kærlighed, empati, fortryder svigt i andre, er selv klar til at hjælpe. Den vigtigste funktion, der adskiller dem, og forme fremtidens liv - relateret til Kirsebærhaven. I dette tilfælde er det ikke bare en del af boet. Denne form for værdi, næsten animere ansigtet. Under den vigtigste del af handlingen fat på spørgsmålet om hans skæbne. Derfor kan vi sige, at der er en anden helten i "Kirsebærhaven", de lidelser og den mest positive. Denne Kirsebærhaven selv.

Den rolle, som de sekundære karakterer af stykket "Kirsebærhaven"

Hovedpersonerne blev præsenteret i generelle vendinger. Lad os sige et par ord om andre medlemmer af, hvad der sker i stykket handling. De er ikke blot mindre personer, der har brug plottet. Denne satellitbilleder af hovedpersonerne i værket. Hver af dem bærer en vis funktion i hovedpersonen, men kun i overdrevet.

undfanget tegn

I øjet fanger en forskellig grad af modenhed af personerne i et værk af "Kirsebærhaven". Hovedpersonerne: Leonid Guys, og især kærlighed Ranevskayas - givet til os i kompleksiteten af deres erfaring, kombineret synder og åndelige dyder, Letfærdighed og venlighed. Petya Trofimov og Anya er mere planlagt end afbildet.

LOPAKHIN - den klareste helten i "Kirsebærhaven"

Lad os dvæle nærmere på den lyse karakter af leg, der står alene. Denne helten i "Kirsebærhaven" - Ermolay Alekseevich Lopahin. Ifølge karakteristisk for Tjekhov, er det en købmand. Skrevet i breve til Stanislavski og Knipper forklarede, at LOPAKHIN central rolle. Han bemærker, at denne karakter - blid mand, en anstændig i enhver forstand. Han bør holde intelligent, anstændigt, ikke overfladisk, uden nogen tricks.

Hvorfor har forfatteren mente, at rollen som Lopakhin i en ressource? Tjekkerne understregede, at han ikke ligner en typisk købmand. Lad os se, hvad der er de motiver denne karakter, som kan kaldes en killer Kirsebærhaven. Efter alt, bankede han ham ud.

bonde fortid

Ermolai LOPAKHIN ikke glemme, at han er en mand. Én sætning smækket ind i hans hukommelse. Hun sagde Ranevskayas, trøstende ham, mens den stadig en dreng, efter Lopakhin slå far. Lubov sagde: "Du skal ikke græde, lille mand, helbrede før brylluppet." LOPAKHIN disse ord kan ikke glemme.

Vi er interesseret i helten plagede, på den ene side, realiseringen af sin fortid, men på den anden - han er stolt over, at han var i stand til at bryde ud i mennesker. For de tidligere ejere udover han er en mand, der kan blive en velgører for at hjælpe dem udrede de uløselige problemer.

Lopakhin forhold til Ranevskaia og Gaev

Nu og da LOPAKHIN tilbyder Ranevskayas og Gaev diverse redningsplaner. Han taler om muligheden for at give deres jord i grunde til villaer og haven skåret ned, fordi det er helt ubrugelig. LOPAKHIN virkelig ophidset, når han indser, at hans fornuftige ord ikke opfatter disse helte stykket "Kirsebærhaven". Han passede ikke ind i mit hoved, hvordan kan du være så afslappet på kanten af sin egen ødelæggelse. LOPAKHIN udtrykkeligt siger, at det ikke ses som useriøst, bizar, ikke-forretningsmæssige mennesker som Ranevskayas og Guys (heltene fra "Kirsebærhaven" Tjekhov). I sin søgen efter at hjælpe dem ingen spor af svig. LOPAKHIN yderst oprigtig. Hvorfor vil han hjælpe deres tidligere ejere?

Måske fordi hun husker, hvad hun havde gjort for ham Ranevskayas. Han fortæller hende, at han elsker hende som sin egen. Desværre uden for spillet er en velsignelse af heltinde. Men du kan gætte på, at i kraft af generøsitet, blide natur Ranevskayas respekteret Lopakhin ondt af ham. Kort sagt, hun opførte sig som en rigtig aristokrat - en ædel, dyrkes, venlig, generøse. Måske var realiseringen af dette ideal for menneskeheden, dens utilgængelighed og gør denne karakter begå en sådan modstridende adfærd.

Ranevskayas og LOPAKHIN er to centre i arbejdet i "Kirsebærhaven". Billeder af de tegn, der er beskrevet af forfatteren, er meget interessant. Handlingen udvikler sig på en måde, interpersonelle relationer mellem dem stadig ikke er det vigtigste. På det første sted er der det faktum, at LOPAKHIN udfører som om ufrivilligt, gad vide for sig selv.

Som omtalt Lopakhin personlighed i det endelige produkt?

Den nervøse spændinger går tredje akt. Alle forventer, at snart byde Guys komme og bringe nyheder om fremtiden for haven. Godsejerne kan ikke håbe på det bedste, kan kun håbe på et mirakel ...

Endelig fatale nyheder rapporteret: have solgt! Ranevskayas som torden slående reaktion på den aldeles meningsløst og hjælpeløs spørgsmål: "Hvem købte den?" LOPAKHIN udånder: "Jeg købte det!" Denne handling Ermolai Alekseevicha afgøre fremtiden for heltene fra "Kirsebærhaven". Det ser ud til , at en sådan smålighed ikke Raevskaya forventet fra ham. Men det viser sig, at boet og haven - en livslang drøm Ermolai Alekseevicha. LOPAKHIN gøre andet ikke kunne. Det købmand hævnet manden og vandt intellektuel. LOPAKHIN hvis han var i hysteri. Egen lykke, tror han ikke, at han ikke mærke til Ranevskayas, sønderknust.

Alt sker i henhold til hans ønske, men mod sin vilje, fordi der i et øjeblik, at bemærke den uheldige Ranevskayas, købmanden pludselig udstøder ord, der er i modstrid med hans glæde et minut tidligere: "Min stakkels, godt, kan ikke gå tilbage nu ..." Men i næste øjeblik tidligere bonde og købmand i LOPAKHIN løftede hovedet og råbte: "! Music, spille tydeligt"

Peti Trofimova forhold til LOPAKHIN

Petya Trofimov siger LOPAKHIN at han havde brug for "Med hensyn til stofskiftet," som et rovdyr, spise noget, der kommer i vejen for ham. Men pludselig Trofimov, der drømmer om et retfærdigt samfund, og spiller rollen som udbytteren Ermolai Alekseevichu siger i fjerde akt, han elsker sin "fine, blide sjæl." Kendetegn Lopakhin - en kombination uhvatok rovdyr med en blid sjæl.

Den modstridende karakter Ermolai Alekseevicha

Han higer renhed, skønhed, strækker sig til kulturen. I produktet LOPAKHIN er den eneste skuespiller optræder med en bog i hånden. Mens du læser det, falder det helt i søvn, er de andre karakterer i hele stykket ikke holde i deres hænder bøger. Men der er mere købmand beregning, sund fornuft, begyndelsen af jorden. At indse, at en have er smuk følelse om besiddelse af stolthed LOPAKHIN travlt, mens det skåret ned og arrangere alt i henhold til deres egen forståelse af lykke.

Ermolai A. hævder, at husmand formere sig i 20 år til fremmedhed. Mens han drikker kun te på en balkon. Men det kunne en dag ske, at han vil dyrke på deres tiende. Så Kirsebærhaven Ranevskayas og Gaeva bliver luksuriøse, rige, lykkelige. LOPAKHIN men dette er forkert. Husmand er ikke en mand, der vil bevare og formere skønheden han arvede. Hans sind rent praktisk, aggressiv. Det udelukker fra værdisystem alle upraktiske ting, herunder kultur. Derfor LOPAKHIN og beslutter sig for at skære ned i haven. Denne købmand har "fine sjæl" ikke klar over det vigtigste: det er umuligt pererubat rødder kultur, hukommelse, skønhed.

Værdien af stykket AP Tjekhovs "Kirsebærhaven"

Intellektuelle fra jorden, ydmyge, underkuede tjener skabt af talentfulde, fri, kreativt aktiv person. , Hun selv var imidlertid at dø, og dets oprettelse - med hende som en person uden rødder kan ikke eksistere. "Kirsebærhaven" - et drama, fortæller historien om tabet af de åndelige rødder. Dette sikrer dets relevans til enhver tid.

En leg Antona Pavlovicha Chehova viser folks holdning til, hvad der sker ved en skillevej af epoker begivenheder. Det var en tid, hvor der var kapitaliseringen af det russiske samfund og ødelæggelse af feudalismen. Sådanne overgange fra en socioøkonomisk formation til en anden er altid ledsaget af et tab af de svage, intensivering af kampen for overlevelse af forskellige grupper. LOPAKHIN i stykket er en repræsentant for folk i en ny type. Ranevskayas og Guys - tegn døende æra, der ikke længere er i stand til at overholde de skiftende tider, så det passer ind i dem. Derfor er de dømt til nederlag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.