ComputereFiltyper

Sådan åbnes EXE-fil på "Android": to enkle løsninger

Selv om, som vi nu tænker på operativsystemet "Android" er en af de mest populære mobile enheder og tilbyder at installere en masse spil og programmer, mange mennesker er ikke tilfredse med sådan en sort, og de forsøger at bruge Windows-baserede programmer på deres gadgets. Selvfølgelig undervejs, er det spørgsmålet, hvordan man åbner den EXE-fil på "Android", da det var ham, der i de fleste tilfælde er nøglen.

Hvad er EXE format

Hvis nogen ikke kender, EXE-filer, der oprindeligt er udviklet til Windows og DOS, er væsentlige elementer i programmer og applikationer, der indeholder eksekverbar maskinkode. I dag den sædvanlige "eksekverbare" kan åbnes for at udføre selv i Symbian OS miljø.

Må ikke køre EXE-filer på "Android" af den simple grund, at systemet ikke genkender den interne kode, derved at udføre det for starten af programmet ikke kan. Men så nogle gange du vil forkæle dig selv med sådan en indfødt Windows-program eller spil under den gamle DOS ...

Her er der, hvor problemet opstår, hvordan man åbner den EXE-fil på "Android". Men bare rolig. Der er en måde, og det er meget simpelt.

Sådan åbner "Android» EXE-fil: En simpel metode

Som i dag, for at løse problemet køre den eksekverbare fil i EXE format kan være mindst to måder:

  • bruge en software emulator;
  • lave en køre gennem fjernadgang til en computer med Windows.

Begge metoder er enkle nok. Men den første udførelsesform er mere fordelagtig i den forstand, at emulatoren starter direkte med de mobile enheder og til fjernforbindelse kan afbrydes med kommunikation, lydtransmission forsinkelse eller video og så videre. G., fordi i de fleste tilfælde ejeren af telefonen eller tablet anvender en trådløs forbindelse wi-Fi. Ved en høj belastning på netværksproblemer kan ikke undgås. Men for fuldstændighedens forståelse af problemet, mener vi begge muligheder.

Den emulator program til EXE-filer,

Brug emulering software er ikke nyheder, blev dette boom observeret, når du forsøger at køre Sony Playstation spillekonsol i Windows-miljøet. Her er situationen den samme.

Blandt de mest kendte værktøjer er følgende:

  • Bochs;
  • QEMU;
  • DosBox.

Den mest kraftfulde, ifølge mange eksperter, er Bochs nytte, selvom det ikke er i stand til at køre moderne Windows-systemer og er god kun for den lite version af Windows XP og senere.

Hent installationsfilen Bochs 2_5_1.apk (i "Play Butik" dette program ikke har), og angiv indstillingerne devaysa tilladelse til at installere fra ukendte kilder.

Dernæst downloade arkivet SDL_for_BOCHS.zip, ved roden af hukommelseskortet mappen, og skabe SDL at pakke indholdet af arkivet (BIOS firmware og grafikkort drivere). Dernæst svinge Windows billedet i IMG-format (mange anbefaler at bruge versionen 95 eller 98). Fra billedet, vi har brug for C.img fil, du ønsker at sætte i SDL (Vinduer Billedet skal være på samme sted).

Nu skal du bare køre hjælpeprogrammet, og spørgsmålet om, hvordan man åbner den EXE-fil på "Android" er ikke længere relevant. Arbejde med markøren på mobile enheder er lavet på samme måde som på en almindelig bærbar touchpad.

fjernadgang

En anden løsning - installation RDP-klient. For at starte fra EXE-filer på mobile enheder er perfekt til Chrome Fjernskrivebord nytte.

Præ-programmet er installeret på den forælder maskine med den obligatoriske montering af Google Chrome-browseren, og derefter installere en klient af samme navn i den mobile gadget (det kan downloades i "Play Butik"). I hovedprogrammet på den computer, du har brug for at indstille de oprindelige indstillinger, og derefter køre den fjernadgang klient og terminalen, og på din telefon (tablet). Med de rigtige parametre, der vises på en enhed, der er i øjeblikket synlig på computer eller en bærbar skærm. Ledelsen er nøjagtig den samme som på den bærbare computer.

Dog bruger smartphones med små skærme ikke anbefales, da billedet altid bliver nødt til at strække at stige. Men på tabletter med en skærmdiagonal på omkring 7-10 inches vil være muligt at arbejde uden megen ubehag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.