ComputereFiltyper

Sådan åbnes en udvidelse ISZ

Nu, hvor internetforbindelsen er der i næsten alle bolig lejlighed eller kontor, hente oplysningerne var let. En sådan metode til filoverførsel kræver et minimum af omkostninger, og hvis der er en god forbindelse - og tager lidt tid. Men før eller senere, enhver bruger fanger øjet af en ukendt udvidelse, der ikke kan åbnes på den sædvanlige måde.

Meget ofte en slags anstødssten er de filer, disk images. I dette format er fordelt på tværs af netværket spil og nogle programmer. De kan have en forlængelse ISZ, MDS, NRG eller iso. Der er også mange andre udvidelser, men mindre almindelige på internettet. I de fleste tilfælde brugere er skuffede: de har brugt tid og båndbredde til at downloade spillet, og til sidst fik nogle mærkelige fil, med hvem intet kan gøres.

Nogle fortvivlelse, og billedligt talt, skubbes i spillet på ubestemt tid. Andre gør det rigtige, forsøger at finde de samme oplysninger på nettet om den usædvanlige ekspansion. Som et resultat, den person får en stor mængde data om opførelsen og driften af den ønskede fil forlængelse. Det viser sig, at bare downloade spillet fra torrent eller fildeling er ikke nok, det skal stadig korrekt monteret. Et særligt program er nødvendigt emulator til at udføre denne handling.

Hvad gør ekspansion ISZ

Denne udvidelse er en standard billedfil, som udsættes for arkivering. Denne procedure gør det muligt at reducere størrelsen af den oprindelige fil, således at den ene billede er placeret flere spil eller programmer. Derudover ekspansion ISZ understøtter kryptering af fortrolige oplysninger. Så hvis du ikke ønsker at åbne adgang til en bestemt fil, at problemet vil blive løst. Den filformatet iso dette ikke er muligt, på trods af, at der i virkeligheden er de en forlængelse af den samme ISZ, lige før komprimering.

Den eneste forskel fra de sædvanlige ISZ arkiverede fil er et snævert fokus. Der kan kun være diskbilleder. En sådan metode til lagring af oplysninger er især nyttigt for folk, der er på samme tid holde på din harddisk en masse spil eller film. Det skal bemærkes, at ISZ-ekspansion optrådte ikke så længe siden og har endnu ikke vundet bred popularitet. Men alt kommer til at sikre, at snart vil erstatte de mere voluminøse versioner af filen opbevaring i tankerne dens bekvemmelighed og betydelige pladsbesparelse.

Du åbner en fil ISZ

Det skabte en masse programmer til at arbejde med de udvidelser af billederne. Den mest populære af dem genkender ikke kun en bestemt type fil, men flere. Dette gøres, så brugerne ikke behøver at downloade hver gang et nyt hjælpeprogram, og de gav udtryk for deres præference for en enkelt, men universel. Mange af de programmer-emulatorer er kompatible med ISZ. Blandt dem er de Alkohol, UltraISO og Daemon Tools. Sidstnævnte fås i to udgaver - en fuldstændig og lite.

Det er meget lettere i dette tilfælde for at bruge Daemon Tools Lite-versionen. Især fordi de fleste mennesker ikke kan lide at beskæftige sig med mange indstillinger, der tilbydes i den udvidede version af emulatoren.

Sådan arbejder du med Daemon Tools

Hent den bedste på den officielle hjemmeside samt den lite version er gratis. Dobbelt-klikke på setup ikonfil, venter på åbningen af vinduet. Intet kompliceret i installationsprocessen er ikke, du kan trygt overlade stien og standardindstillingerne. Glem ikke at lukke disse unødvendige programmer, holde alle vigtige oplysninger, så som umiddelbart efter genstart af computeren er påkrævet.

Efter afslutning af den del af flytbare medier vist én kørsel. Ikon af den virtuelle drev er ikke anderledes end de sædvanlige, og princippet om handling, de er meget ens. Bemærk, at det nye drev i nogle tilfælde har at skabe deres egen. For at gøre dette, skal du åbne programmer, og find sektionen værktøjer, skal du klikke på "Tilføj drive". Så i bunden af vinduet vil du se SCSI-disk-drev, med hvem vi arbejder.

Åbent ISZ-ekspansion er nu ingen problemer. Du skal blot trække den downloadede etiket billedet i de aktive vindue Daemon Tools (højre på billedet optrådte virtuelle drev). Normalt efter at aktivere funktionen Autorun. Så bliver du nødt til at udføre den samme operation som sædvanligt efter lanceringen af spillet fra disken.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.