Kunst og underholdningMusik

Hvordan du hurtigt lære at spille guitar

Mange unge mennesker er interesseret i, hvordan du hurtigt lære at spille guitar. Dette er ikke overraskende. En af de mest populære tidsfordriv i en stor og munter selskab bliver musik, sange. Og dem, der ved hvordan man spiller guitar, er ikke blot sjælen i et selskab, de opnår status som popstjernen på noget komsammen. Hvor undvære dem? Men ikke altid og ikke alle har mulighed for at deltage i kurser. Og endnu mindre næste er en følsom og engageret lærer, der kan transmittere mindst det grundlæggende i håndværk. Så du er nødt til at undre sig, hvis det overhovedet er muligt, og hvis ja, hvordan man lærer at spille guitar bare for at være musik. Det viser sig, er ikke bare muligt, det er ikke noget kompliceret!

Før du hurtigt lære at spille guitar, selvfølgelig, har brug for at løse problemet med tilstedeværelsen af selve instrumentet. Hvis du ikke gør det, og du kommer til at købe, skal du sørge for at bringe en mere erfaren person, der kan hjælpe dig med et valg. I ekstreme tilfælde, bede om råd fra kyndige folk.

Hvordan du hurtigt lære at spille guitar

Næste. Nu har du to muligheder. Du kan starte med musikalsk notation. Det gør dog ikke få ret kedeligt. De fleste mennesker lærer noterne først senere. Derfor dvæle ved det faktum, at du går til den slagne vej. Efter alt, du er nu interesseret i præcis, hvordan du hurtigt lære at spille guitar. Den første ting du skal lære akkorder. Til at begynde, studere den mest populære og anvendes i følgende guitarmusik akkorder: Em, E, C, A, Am, D, G, F, B. Hvis du pludselig får ikke at tage dem alle på én gang, så fortvivl ikke, bare holde øve. Blandt de akkorder der er ganske komplekse, såsom F, hvilket ikke altid er let for begyndere. Du skal først til at mestre den teknik, der kaldes baren. For at gøre dette, er du nødt til at lære alle seks strenge fastspændt på et bestemt bånd på et tidspunkt, hvor resten af fingrene er at klemme andre strenge, afhængig af akkord. Fingre skal ligge i forhold til halsen vinkelret. Tommelfingeren skal være imod og bør tjene som en støtte for andre. Alt du nu har brug for er konstant praksis og gentagelse af computersimulering. Efter at have lært nogle få akkorder kan du spille et ganske stort antal af enkle, men gode sange. Det er bedst at starte med en lys i forhold til guitaren og de berømte sange af russisk rockgruppe "Biograf", "Alice" eller "CHajf". Vi bemærker, at disse er de mest populære sange blandt spirende musikere? Dette er den rigtige måde at få hånden og samtidig er til at begynde at glæde venner interessant musik.

Et vigtigt tip! Før eller senere, hvis du stadig ønsker at gøre godt lære at spille guitar, er du nødt til at henvise til noter. For den enkleste af melodier dig, selvfølgelig, nok til de ovenfor beskrevne metoder, men du vil være enig, er det svært at forestille sig en god musiker, uvant med musikalsk notation. I processen med at forbedre deres færdigheder så meget som muligt, forsøge at kommunikere med flere erfarne guitarister at lære af deres erfaring og viden. Egne kegler, selvfølgelig, kan ikke undgås, men hvorfor den ekstra ting?

Hvis du allerede spiller en akustisk guitar eller en elektrisk guitar og spørger , hvordan man lærer at spille basguitar i at mestre dette værktøj endnu mere vigtigt at kende score. Så - studiet noter. Vær opmærksom på sange, hvor bassen linje skiller sig ud godt, og forsøge at gentage rytmen. Dette er en vigtig funktion af bas. Over tid, hvis du allerede har en færdighed spil på en normal guitar og hørelse, vil du være sikker på at modtage.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.