SundhedPræparater

Benzocain - hvad er det? Anvendelsen og virkningen af benzocain

Benzocain - hvad er det? Svaret på dette vanskelige spørgsmål, kan du finde nedenfor. Også i denne artikel, de materialer, vi giver oplysninger om, hvad de egenskaber af nævnte stof, hvordan det virker, hvor narkotika er inkluderet, og så videre. D.

generelle oplysninger

Benzocain - hvad er det, og hvilke funktioner der er indbygget i stoffet? De nævnte organer er et lokalanæstetikum med en bredt virkningsspektrum. Typisk anvendes det som en aktiv bestanddel til frembringelse af en flerhed af forskellige præparater bestemt til intern og ekstern applikation.

Benzocain - hvad er det? Det er den aktive ingrediens, som har en lokalanæstetisk virkning, og også forhindrer forekomsten af smerte.

Ifølge den kunst, til udvortes brug og anvendelse af midlet på slimhinden i hans handling udvikler næsten øjeblikkeligt og fortsætter i 20-25 minutter.

Bedøvelsesmiddel benzocain er et hvidt krystallinsk pulver. Det har ingen lugt, men har en let bitter smag. Efter forbruget pulver på sproget i en følelse af svag følelsesløshed, der passerer hurtigt nok.

Dette stof er opløseligt i vand, ethere, visse fede olier, ethanol og chloroform.

Liste over narkotika

Benzocain - hvad er det, og hvilke forberedelser omfatter stoffet? Betragtet agent indeholdt i forskellige lægemidler. Overvej de mest populære:

  • pastiller "Septolete Plus";
  • alkoholisk opløsning beregnet til udendørs brug "Menovazin";
  • salver til ekstern anvendelse "Relief Advance" Heparin salve og "Proctosedyl";
  • absorberbar tablet "Geksoral Tubbs", "2A Stopangin Forte";
  • suspension til oral administration "Almagel A";
  • rektale kapsler "Anestezol", "Proctosedyl M", "Olestezin" og "Genferon";
  • tabletter "Anestezin", "Bellastezin", "Bellalgin";
  • aerosol (spray), beregnet til udendørs brug "olazol".

virkemåde

Handling benzocain begynder at udvikle sig meget hurtigt. Dette stof er i stand til at reducere permeabiliteten af membraner til passage af natriumioner fortrænge calcium, samt forekomst af blokerende nerveimpulser og deres gennemførelse.

Til topisk og oral administration, dets absorption ubetydelig. Med hensyn til carcinogenicitet benzocain, er blevet udført, at sådanne kliniske studier. Der var også noget bevis for dens indvirkning på fertilitet.

Hvis det pågældende stof kombineret med cholinesteraseinhibitorer, vil dens metabolisme være noget hæmmet. bør tages Dette faktum i betragtning, mens du tager de nævnte stoffer.

Indikationer

Til hvilke formål kan anvendes på en sådan et lægemiddel med det aktive stof er benzocain? Instruktion siger, at vidnesbyrd om dette værktøj afhænger af om, i hvilken medicin den indeholder.

Dosisformer såsom kapsler og tabletter omfattende Benzocain, taget oralt i sygdomme, såsom esophagitis og gastralgi. Også disse midler er yderst effektive i mavesår sygdom.

Tabletter "Anestezin" ofte ordineret som del af en kombinationsbehandling til oral administration til smerte slimhinder for smerte og kramper i maven eller overfølsomhed af spiserøret.

Topisk anvendelse benzocain vist i følgende tilfælde: ubehag og smerter i øregangen, og akut betændelse i mellemøret. Desuden er disse midler er meget effektive i bistader og hudsygdomme, herunder dem, der er ledsaget af en smertefuld og svær kløe.

Hvilke sygdomme ved hjælp af cremer og geler med det aktive stof som benzocain? Salve, baseret på dette værktøj, ofte ordineret til betændelse af hæmorider, samt tilstedeværelsen af endetarmsåbning sprækker.

Vi bør også bemærke, at ud over de ovennævnte betingelser for patienten, benzocain lægemidler ofte anvendes til diagnostiske procedurer på slimhinderne (for eksempel under gastroskopi, forskellige gynækologiske procedurer rektoskopi, ureteroscopy og otoskopi).

Det skal også siges, at det lokalbedøvende middel er nummer 1 i tandlægepraksis. Læger bruger ofte produkter med benzocain til overfladen anæstesi før tandbehandling.

Før anvendelse af sådanne lægemidler bør være forpligtet til at rådføre sig med en læge, da de kan have en lang liste af bivirkninger og kontraindikationer.

Kontraindikationer benzocain

Præparater på basis af den ovenstående blev bør ikke anvendes i tilfælde af overfølsomhed over for denne komponent.

Der er også andre begrænsninger i brugen af sådanne lægemidler. For eksempel er de ikke administreres til børn i alderen op til to år, samt under graviditet. Med ekstrem forsigtighed benzocain præparater anbefales under amning.

dosering

Eksterne midler (opløsninger, salver, pulvere og lignende. D.) påføres direkte på de berørte del og tritureret forsigtigt.

Topiske præparater (fx dråber) anvender forskellige (afhængigt af lægemiddel). Når betændelse af høreapparatet medikament indføres i den ydre øregang i en mængde på fem dråber. Efter fremgangsmåden i tampon brug af gaze eller vat. En sådan applikation udføres om nødvendigt (hver to timer).

Før du bruger produktet, skal du sørge for at rådføre sig med otorhinolaryngologi.

Som for kapsler og tabletter, de er inde. Doseringen, er hyppigheden af indgivelse og varigheden af behandlingen bestemmes individuelt (afhængigt af typen af medikamenter og indikationer).

I tandlægepraksis benzocain anvendes topisk. Til dette formål, 5-20% opløsning eller en speciel pasta. Disse midler påføres mundslimhinden. Efter en kort periode bør være en smertestillende effekt.

bivirkninger

Som med alle lægemidler, lægemidler baseret på benzocain har også bivirkninger.

Ved topisk anvendelse kan patienten udvikle overfølsomhedsreaktioner, kontaktdermatitis, brændende fornemmelse og snurren, hævelse, kløe, erytem, nældefeber og udslæt.

Til topisk anvendelse kan medikamentet permanent fald i følsomheden af anvendelsesområde.

Langvarig brug af midler hos små børn udvikler methæmoglobinæmi.

Som for tabletter og kapsler, på baggrund af deres modtagelse kan opleve en allergisk reaktion.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.