SundhedPræparater

'Zma' kompleks. Anmeldelser, ansøgning

Allerede ingen ene årsag spørgsmål behovet for specialdesignede kosttilskud i atleter. Dette skyldes det faktum, at i en situation med fysisk anstrengelse af kroppen begynder at kraftigt viste sporstoffer, der er nødvendige for en effektiv drift og vækst af muskler. Endvidere forøger behovet for disse elementer i atleter næsten fordoblet.

Selvfølgelig, ingen har aflyst en afbalanceret kost. Imidlertid er det vist, at nogle sporstoffer kan absorberes godt i kroppen som en balanceret tandem med andre. Dette er grunden til oprettelsen af tilskud med høj biotilgængelighed. Den mest letfordøjelige form for sporstoffer - aspartat kompleks. En af dem er et lægemiddel «zma». Svar om ham vidner om dets høje effektivitet.

Betyder «zma» - dette er et ikke-steroid medicin. Sin positive virkning på grund af synergien af magnesium, zink og vitamin B6. Kroppen er vigtigt ikke kun tilstedeværelsen af disse elementer, men også for at opretholde deres rigtige forhold. Sammensætning «zma» kompleks indeholder disse mineraler i forholdet, er det nødvendigt for sportsfolk. Det betyder ikke at være af natur hormonal lægemiddel, ikke desto mindre stimulerer produktionen af testosteron.

Hans mild anabolske virkning af vitamin B6 og er forårsaget af en asparaginsyre. De stimulerer produktionen af hormonet er under søvn. I tilfælde af overbelastning ofte er en afbrydelse, og atleter anbefale modtagelse «zma» stof. Anmeldelser af sportsfolk tager stoffet, viser en betydelig forbedring af søvn og en god affjedring. En del af midlerne «zma» Magnesium forbedrer også søvn parametre. Han udvider den såkaldte langsom fase. Det er også nødvendigt i nærvær af magnesium processer, effektlagersystem, og at det er vigtigt i proteinsyntese. Dens meningsfuld deltagelse i processen med muskel biokemi forklarer effekten af kraften i den komplekse «zma» (svar fremhæve en betydelig stigning i muskelstyrke karakteristika) og hobby atleter dette stof. Fraværet af regelmæssig magnesium kilde fører til sin mangel. Ifølge statistikker, findes den i næsten fyrre procent af atleter repræsenterer forskellige sportsgrene.

Med andre ord betyder «zma» påvirker de hormoner gennem to mekanismer. Handler synergistisk, dens komponenter øger testosteronniveauet og forbedre magt ydeevne. At dette er den væsentligste forskel mellem dette sæt af mindre dyre lægemidler, som omfatter kun aspartat metaller.

Zink - en anden «zma» forstås en komponent. Anmeldelser til stabil vækst af muskelmasse skylder deres eksistens til netop denne interaktion element og magnesium. Zink er uundværlig i alle faser af cellevækst. det giver også et stort antal enzymer. Dens mangel på atleter nogle gange så højt som 60%.

Og endelig asparaginsyre. Uden det, er det ikke muligt den normale fordøjelse af kulhydrater. Den er ansvarlig for den normale ophobning af glykogen i musklerne. Stor betydning for atleter har asparaginsyre ejendom raise immunitet, forbedre modstandsdygtighed over for træthed og øge udholdenhed. Det bemærkes og dens positive effekt på væksthormon, men ikke så stærk som for zink og magnesium.

Der er to varianter af modtagelse «zma» stof. Den første - en time før sengetid. Den anden - den daglige dosis er opdelt i to dele. Den ene del er taget umiddelbart efter træning, og den anden - før de går i seng. Anbefalede daglige dosis: Zink - 30 mg magnesium - 450 mg vitamin B6 - 10, 5 mg. Disse værdier kan variere. De bestemmer vægten og arten af belastningen af en atlet. Vigtigst er det, mellem dem trofast observere andel. Det er derfor, det anbefales kraftigt at købe den komplekse «zma», produceret af velkendte og tillid til virksomheder.

Disse omfatter narkotika «SAN zma Pro». Amerikanske producent SAN frigiver lægemidlet i en pakke med 90 kapsler. Den anbefalede dosis til anvendelse - 3 kapsler per dag ifølge de ovenfor beskrevne fremgangsmåder. I overensstemmelse med den anbefalede dosis, er den pakke, designet til 30 receptioner. En anden gennemprøvet analog - kompleks «zma optimal». Producent - Optimum Nutrition er. Producerer pakker af 90 (30 doser) og 180 (60 doser) kapsler. Den anbefalede dosis - det samme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.