ModeTøj

Moncler dunjakke - stilfuld, varm, prestigefyldte

I nitten tooghalvtredsindstyvende år af Rene Ramiyon planlagt til at åbne sin egen produktion, hvilket gør behageligt tøj til aktive mennesker, der elsker bevægelse og sport. Firma navn Moncler er en forkortelse for Monestier de Clermont, et bynavn, beliggende nær Grenoble. I øjeblikket er hovedkvarteret for brandet beliggende i Milano.

Den første Moncler dunjakke dukkede op i nitten tooghalvtredsindstyvende år. Det var en vinterjakke for fabriksarbejdere. Fra de dengang eksisterende modstykker, det adskiller sig i, at der var en meget varm og overraskende lys.

Fatal for virksomheden begyndte i 1954, da de blev udgivet eksklusivt soveposer Moncler Terrey og dynejakker. Disse produkter bestilt berømt bjergbestiger fra Canada Lionel Terran. Med udgivelsen af dette fashionable linje af virksomheden fået et stort antal fans.

Et år senere, er virksomheden blevet en af verdens førende, der producerer tøj til sport. I de 60 år af det tyvende århundrede, er virksomheden blevet ansigtet af uforlignelige Bridzhit Bardo. Hertil kommer, at i 1968 ved OL i Grenoble, Frankrig landshold spillede i tøj fra firmaet Moncler. Denne begivenhed i høj grad forbedret troværdigheden af det mærke i modeverdenen.

I 1962 har Moncler selskab patenteret fyldstof fnug. I dag er det nemt at genkendelige og meget elsket tøj. Det bruges til daglig brug og sport.

Hver Moncler dunjakke er udstyret med en sikkerhedskode. På det er muligt at identificere produktet og for at sikre, om det er ægte. Moncler produkter er nu kendt og populær i hele verden. Dette stilfulde, smukke, og vigtigst - varme produkter.

Moncler dunjakke er ikke som de sædvanlige oppustede jakker til os. Dette elegante, udsøgte frakker og jakker med pels streng silhuet. Generelt, vinterjakke Moncler pritalen, indsatsen er forsynet med et bælte eller elastik. Han syntes strammer silhuet kombinerer perfekt med alle former for tøj.

I dag er mange verdensstjerner af showbusiness, sport forlade os ros. Moncler ned jakker fit og unge atleter, og der var en business dame. Virksomheden er ikke bange for eksperimenter og er altid på udkig efter nye, originale modeller. Det er derfor, det producerer en samling med disse giganter i verden af mode som Comme des Garsons.

Mandlige jakke Moncler lavet af særlige stoffer, fibre med vand- og vindtæt fugtegenskaber. En gåsedun isolering, der holder dig varm selv i alvorlige frost. I dag er det ikke bare tøj, der beskytter mod frost, denne artikel i tøj, der symboliserer den raffinerede stil, luksus og endda glamour. I de nyeste kollektioner i selskabet er at eksperimentere med design, farve og materiale. Innovative Mænds Jakker Moncker lavet i form af jakker.

Berømte mærke fremstiller jakker for folk i alle aldre. Derfor kan den enkelte kunde afhente en model for byen, til sport, til rejser eller turisme. Hertil kommer, at nye retning for selskabet er produktion af børnetøj. I dag er OEM reklamekampagner deltager Sarah Dzhesika Parker, Viktoriya Bekhem og Madonna.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.