HjemlighedKonstruktion

Sådan tilsluttes en lyskontakt? ordning

En lyskontakt kan være en simpel elektrisk indretning, samt kompliceret omskifterindretning. De er designet til forskellige belysning enheder styrekredse. Når ledninger er det vigtigt at forbinde lyskontakten. Ledninger i den klassiske version - er brugen af simple enheder med en enkelt tast.

Hans kontakter åbnes, når slukket lyset og lukker, når den tændes. I denne fase passerer gennem omskifteren, er et nul tilsluttet lampen. Forvirret hvordan du tilslutter kan ikke være, ellers lampen vil altid være spænding.

Tilslutning one-knap omskifter

Enheder udføres for indersiden og åbne indstillinger. Scheme forbinde skifte lys fra en lampe giver skifte knap eller gruppe.

Hvis lampen er mere grundlæggende forbindelser fremstilles også via en samledåse.

Funktioner af anvendelsen af et par taster

Scheme dobbelt lyskontakt gør det muligt at styre det samme antal lamper. Det producerer separat omkobling lampe gennem en omskiftningsindretning, afhængigt af hvilket af de to taster er trykket. Fremgangsmåden er almindeligt at omfatte lysekroner. Mindre almindeligt anvendt tre-key model.

Vanskelighed ved at erstatte indretningen med et stort antal omskiftere er behovet for æglæggende yderligere faseledninger til lys og afbrydere. Ledningsdiagrammer markeret på sin bagside (tre for dvuhklavishnogo outputenhed).

Væsentlige, kontakten præsenterer to simpel anordning forenet i et enkelt hus. Når fasen af en af nøglerne er afgivet til en respektiv lampe. Spænding tilføres til en indgangsterminal (terminal). Til hendes to kontaktgrupper er tilsluttet, som hver især er dens nøgle. Forbundet til udgangsterminalerne på lampen.

Tilsvarende de tre-key driver en lyskontakt. Funktionsprincippet er at skifte ledninger forbundet med de individuelle lamper eller grupper.

Tilslutning af belysning system i en lejlighed eller et hus

I huse og lejligheder strømforsyning og belysning adskilt fra hinanden og er beskyttet af separate maskiner. Ved svigt af den første af dem, lyset stadig tændt, hvilket gør det nemmere at finde og eliminere fejl. Hvis det andet kredsløb slukker, kan den repareres ved at forbinde bærbarhed ethvert af udløbene.

Kortslutning og over-tilladte kontinuerlig strøm belysningssystem er beskyttet af en afbryder med en nominel værdi bestemt af den samlede kapacitet af alle lamper.

tænder enheden

Produceret følgende typer lyskontakt:

  • indre;
  • udendørs;
  • beskyttet mod fugt;
  • moduler.

Når den er installeret i væggen af den model, der anvendes til flush. Først boret i betonen reces i hvilken der er indsat podrozetnik og dirigeres ledninger. Som et resultat, indsættes indretningen ind i væggen og er placeret ved dens overflade plan.

Skift og skyl sælges separat. De bør nærme sig hinanden, samt betingelserne for indbygning i en væg eller i en tynd væg.

Eksterne omskiftere bruges til åbne ledninger, som løber gennem rørene eller kabelkanaler. Under disse sæt af træ eller plastic pude fastgjort til væggen med skruer eller dyvler.

Modulerne er monteret på specielle kabelrør og anvendes i kontorer eller fabrikker.

Enheder med beskyttelse mod fugt er sat i badeværelser, saunaer, i andre fugtige omgivelser eller på steder, hvor de kan komme ind vanddråberne.

Sådan tilsluttes en lyskontakt: ordningen

Hvilke elementer der forbinder ledninger terminaler er - med mekanismerne i selvlåsende ben. At forbinde kernens ende trimmet og indsættes i hullet, hvor den fastklemmes af fjederbelastede kontakter.

I stedet terminaler kontakten kan monteres skrueklemmer. De er indsat i enden af den afisolerede leder og er lavet ved at skrue bolten stramning.

Omskiftermekanismen omfatter en bevægelig kontakt, som optager to faste positioner: "on" og "off". Afhængigt af hvilken af dem er en nøgle, et elektrisk kredsløb lukkes eller åbnes.

Valg af switch

Enheden er købt i en special-forretning, hvor du kan vælge den mest hensigtsmæssige udseende og parametre. Kontakten skal matche magt armaturerne. Heraf afhænger af prisen. For eksempel kontakter fremstillet af cermet indeholdende sølv, beregnet på den elektriske strøm af 4 A.

Med en mangfoldighed af designs afbrydere skal af hensyn til et bestemt formål. De kan være tastaturer, tastaturer, væg, loft, svingning, overgangen, bøsning etc. D. Særlig opmærksomhed henledes ud til ydersiden eller inde ledningsføring er en lyskontakt. Kørsel hans forbindelse er det også vigtigt, idet det udfører en specifik funktion.

Det er vigtigt at kontrollere kvaliteten af enheden samling og tasterne klart skiftet.

Tryk lyskontakter

Det ydre panel er en glasplade med dekorative markeringer. Under det er en sensor, der reagerer på en let berøring eller tilgangen af fingrene. I dette tilfælde et signal, som omdannes til et elektrisk halvlederchip, den opfattede skifte del. Afhængigt af placering eller varigheden af kontakten sker tæt på eller åbne det elektriske kredsløb samt glat styring af lysstyrken af lamper.

For ekstra bekvemmelighed, anvendes en fjernbetjening forbundet med flere af de samme type switches.

Antallet af funktioner i forskellige modeller er forskellige og afhænger af prisen. Anordningerne er udstyret med bevægelsessensorer, temperatur, belysning og så videre. D. De kan være forbundet til elektriske varmelegeme, aircondition, lys og sikkerhed belysningssystem på omkredsen af huset.

Den opererer princip i touch skifte

Der er mange elektroniske kredsløb. Her er et simpelt diagram over den touch skifte af lys, der kan indsamles ved håndkraft.

Når en person rører sensorelementet E1 anvendes et lille potentiale af kroppen overføres gennem to-trins forstærker kondensator C1. Til udgangstransistoren VT2 tilsluttet relæ K1 udløses til eller fra, næste gang du rører. Sin magt kontakterne er forbundet til lampen strømforsyningskredsløb (ikke vist i diagrammet). Kondensatoren C2 er et filter, en udglattende spænding pulsationer diode VD1 og transistor VT2 beskytter mod overspændinger.

Dette lys omskifterkredsløb omfatter en relæ, en aktuel pickup, som er 15-20 mA. For at konfigurere det forbinder den variable modstand R1 og modstanden ændres, indtil kontakterne ikke pålideligt vil skiftet. Så valgte en egnet betegnelse.

Berøringspladen er fremstillet af kobberfolie eller textolite plade lakeret korrosion. Ledning skjold.

Elementet kan være batteriet er 9 V eller batterioplader fra telefonen.

kommunikere switche

Enhederne er designet til nem belysning regulering i lange korridorer, trapper, værelser eller bøsning på pisterne i kælderen. Flere kontakter i forskellige steder, er det praktisk at bruge til en enkelt lampe. lysstyring samtidig bliver det mere behageligt og økonomisk.

Diagrammer-through lyskontakter

Indretninger indeholder 3 kontakter hver af dem (1 fælles input og output overgangen 2). Af de to afbrydere placeret i en afstand fra hinanden, er det muligt at samle den mest enkle og mest almindelige lampe styrekredsløb.

Ved at trykke på tasten en af skiftekontakter åbner en kæde under lukning den anden (eller omvendt). I den første omskifter indgangsterminalen 1 er forbundet til fasen, mens den anden - til en lampe. Udgangsterminaler 2 og 3 i en enhed forbundet til den respektive anden.

Ved korrekt tilsluttet, skal lampen sekventielt tænde og slukke, når en af kontakterne er tændt. Ved brud af en enkelt kæde begge linjer forberedt til den efterfølgende optagelse. Her har hver tast ingen fast stilling "on" og "off".

I det følgende viser, hvordan lyset tændes med to kontakter. Ordning indsamles hovedsageligt gennem samledåsen. Det gjorde alle de basiske forbindelser. Ikke at forveksle med tilslutningerne, skal ledningerne være mærket.

Dvuhklavishnye kommunikerer switche

Tilslutning Scheme lys to kontakter til at styre en eller en gruppe af lampen er meget enkel. Hvis du tager mere kompleks - dvuhklavishnye kan selvstændigt betjene to lamper. Ved første øjekast synes ordningen vanskelig, men i virkeligheden er det en 2 sammenhængende et par one-knap-through switche. Antallet af ind- og udgange er fordoblet.

Når kredsløbet er samlet, er det tilrådeligt at tjekke med et multimeter. Til dette formål bør det ping prober input og output afbryderkontakter. Skifte nøgler bør følge indikationerne af testeren. Hvis kredsløbet er lukket og åbnet som det skal være, kan du oprette forbindelse til netværket ordninger.

konklusion

For specifikke betingelser for lysstyring switch anvender en bestemt lys. Scheme dens forbindelser er direkte relateret til strukturelle træk. De mest almindelige er simple modeller, der tilvejebringer åbning eller lukning af et elektrisk kredsløb. Ordningen kompliceres af brugen af to eller tre taster, hvormed er muligt at skifte det samme antal inventar eller lysekroner lysstyrkekontrolfunktioner. Ud over disse, der var checkpoints switches at regulere belysning af forskellige steder. Så begyndte at producere og remote touch-styresystem, ved hvilket i høj grad øget funktionalitet belysningsanlægget. På trods af høje priser, er disse kontakter bliver mere udbredte, takket være oprettelsen af komfortable forhold og spare energi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.