HjemlighedKonstruktion

Block-hus - en efterligning af træ logs, plast. vender materialer

I de seneste år, som træ og plast materialer anvendes til dekorative finish. I det første tilfælde er det forbundet med dekorative egenskaber skyldes som konstruktionen bliver en raffineret og unikt udseende. Blandt andet træ produkt karakteriseret holdbarhed og pålidelighed, samt det tillader væggen at ånde uden at udsende giftige stoffer. En af de mest populære af moderne materialer til indvendig og udvendig fungerer som en blok-hus, en efterligning af en log i hans præstation ser præsentabel. Boards er produkter, forsiden af hvilket er konveks, og omvendt - flad. For en sikker pasform og nem installation tilslutter elementer på hver side: rillerne og spikes.

Fordele ved blokken hus lavet af træ

Træstammer efterligning har visse fordele i forhold til andre materialer, blandt dem er de lave omkostninger, overlegen ydelse, nem installation, samt miljøvenlighed. Den lave pris er forbundet med de særlige forhold i processen. Under fremstillingen af savet træ og dets indre er fjernet og går på træproduktionen. Den ydre komponent anvendes til fremstilling af en blok hus. På grund af denne producenterne kan opnå nul affald, som fordelagtigt påvirke prisen på materialet.

Imitation logs af træ har fremragende ydeevne egenskaber. Materialet ikke revner, ikke undergår deformation og har gode isolerende egenskaber. Under indflydelse af eksterne faktorer, ændrer den ikke de oprindelige lineære dimensioner og perfekt bærer virkningerne af nedbør og sollys. På trods af, at træet er en brandfare materiale i processen af log efterligning fremstilling behandles med særlige forbindelser og imprægnering, som er i stand efterbehandling brandmodstandsdygtighed.

Som praksis viser, at etablere en beklædning er ganske enkel, det behøver ikke at søge hjælp fra fagfolk, som gør det muligt at reducere udgifterne til drift. For husejere, der værdsætter sundhed kære, perfekt efterligning af en log af træ, som naturlige materialer, der anvendes til fremstilling. Under drift vil materialet producere flygtige, hvilket bidrager til at forbedre menneskers sundhed. Hvis den er baseret på blødt træ, udvælgelse af harpikser forøger vandtætte egenskaber af artiklerne.

Dimensionerne af blokken-house

Dimensionerne af materialet vil afhænge af størrelsen af log, som dannede grundlag. Længden kan være lig med den grænse på 2 til 6 meter. Med hensyn til tykkelse, det varierer fra 2 til 4 centimeter. Bredden kan varieres: 14, 17, 19 eller 20 centimeter.

De vigtigste ulemper ved den træklods hus

Trods det faktum, at efterligning af træ har mange fordele, den har også nogle ulemper, nemlig at tendensen danner ridser. Dette indikerer, at transport og lastning og losning kan være problematisk. Dette gælder for operationen, fordi overfladen bliver nødt til at blive brugt så omhyggeligt som muligt. Blandt de mangler, kan identificeres tendens til at blive mørkere og snavs. For produkter bør opretholdes, og som kræves for at behandle malinger eller andre beskyttende midler.

Indstilling af blok hus

Ganske ofte herrer over deres egen hjemmelavede dekoration, efterligning logfiler sat på kassen, og elementerne selv er fastgjort sammen med et værktøj joint. Det er vigtigt at vente, indtil materialet er tørt, skal du bruge en våd bar afvises. Tørring op, vil træet naturligt skrumpe, så når det våde materiale beklædning kan forårsage revner og huller i tjeneste.

I første omgang, skal du installere kassen, som er lavet af stænger af små tværsnit. Dette giver dig mulighed for at gøre overfladen glat som muligt. Lægning kan udføres lodret eller vandret, alle vil afhænge af huset ejer præferencer. Produkterne skal være installeret ved at udvide rygsøjlen opad. Denne teknologi eliminerer akkumulering af fugt i spalterne, hvilket kan føre til forrådnelse af materialet og yderligere spredning af svampen. Ofte er disse operationer udføres parallelt med installationen af vandkraft, termiske og akustiske isoleringsmaterialer. De er anbragt i et rum, der er dannet mellem de facadeplader og lægterne. Foruden værktøjsforbindelsen produktet yderligere fastgjort til kassen. Fremgangsmåden vil afhænge af materialetykkelsen. Således er de dækkende produkter fikseret med skruer, mens mere subtile - hæfteklammer overtrukket med zink, som forhindrer korrosion.

Karakteristik af vinyl blok hus

Vinyl sidespor - efterligning logfiler - at skabe en facade i form af hakkede en log hjem. I dette tilfælde vil væggene beskyttes mod nedbør. Hvis du beslutter at vælge denne slut, er det værd at se nærmere på dens funktioner. Vinyl paneler fremragende stykke arbejde med mekaniske virkninger, ikke rådner og ikke antændes. At anvende en sådan trim kan være i driftsområde, der varierer fra -50 til +60 grader. Hvis du vælger denne billigt materiale, kan du oprette en facade, der fuldt ud vil simulere farve og tekstur af naturtræ. Under drift vil materialet være stabilt til at klare indflydelse af solstråling, overfladen vil således ikke brænde ud. Masters bemærkes, at panelerne er nemme at installere, i modsætning til den træklods hus, behøver ikke yderligere behandling.

Installation vinylbeklædning

Imitation bjælker til facade i dag præsenteres til salg, ikke kun i form af træ, men også vinyl paneler, de er fastsat på grundlag af konventionelle blok-hus. Dog skal det overholde visse regler, der er dikteret af materialeegenskaber. Installationsmateriel skal udføres således, at kompressionen og udvidelsen af materiale hindrer ikke, vil dette ske, når temperatursvingninger. Fasteners skal være korrosionsbestandige, anodiseret eller galvaniseret. Dette kan være skruer eller søm med tilstrækkelig længde.

Når fastsættelse temperatur er nødvendig for at efterlade et hul. Hvis i processen du beslutter at bruge selvskærende skruer, så efter et vrid de skal henvende sig til en tur. Ved installation sidespor (efterligning logs) under anvendelse af søm, mellem hatten og fladen der skal efterlade et hul på 1 mm.

Tips fra eksperten

Vinyl sidespor paneler er installeret efter bestemte regler, de leverer til installation af skruer, der er fastsat i perforeringen rum. Hvis der ikke findes sådanne åbninger, deres forhullet. Fasteners skal placeres vinkelret på huden. Mellem fastgørelsespunkterne skal forblive en afstand, der ikke overstiger 40 centimeter.

konklusion

Efter indstilling tremme installeret damp-, varme og forrude. Sidespor elementer selv sæt, bevæger sig opad.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.