HjemlighedKonstruktion

Hvordan til at bygge en veranda til huset med sine egne hænder: tips

Hvad er det verandaen? Dette er en del af et hus på landet, der udfører mange funktioner. For det første hjælper det at løse problemet med rumfartsorganisation, hvilket er vigtigt for små bygninger. Og for det andet, i bilaget kan udstyres med ekstra værelser, som sæde i huset ikke var for eksempel drivhus, sommer køkken, stue og bibliotek. Atmosfæren i dette rum er det bedst fremmer afslapning og en person hvile, her kan han føle sig alene, samtidig føler beskyttelse af indfødte vægge. Men hvordan man opbygger en veranda? Huset med dine egne hænder, kan du oprette mursten eller træ ekstra struktur, og gør det ikke så svært, som det ser ud ved første øjekast. Desuden eksperter anbefaler at konstruere en veranda i en bygning af samme materiale, hvorfra byggede huset selv.

Desuden skal en udvidelse til et hus fundament har samme dybde som hovedbygningen. Så hun lægger sig og klipning, og vil vare lang tid. Som korrekt udført fane vil give en stabil tilknytning til væggene i en ny konstruktion hjem.

Reflektere over, hvordan man opbygger en veranda til huset med sine egne hænder, bør betragtes som et nyt råd af fagfolk. De anbefaler at gøre tag udvidelse fladere end de vigtigste tag og den indestængte ønskelig. Og det er bedre at bruge igen det materiale tilovers fra bygningen af de vigtigste dekoration.

Hvis du beslutter, at dit hus på landet nødvendigvis skal være dækket veranda - glas eller træ, skal du nøje overveje ventilationssystemet i rummet. For at gøre dette, skal du indstille til vinduet tværstivere med åbning eller lille vindue. Derudover kan du foretage et par lufthuller i loftet. Hvis du planlægger at være på verandaen, ikke kun i de dage af sommeren, men om vinteren, er det nødvendigt at reflektere over varmeapparat. Eftersom forlængelsen, som regel har en beskeden størrelse, som varmekilde er det muligt at anvende en elektrisk ovn eller pejs.

Før du bygger en veranda til huset med dine egne hænder, skal du oprette et projekt af de fremtidige bygninger. At komme i gang er at afgøre, hvordan man korrekt position i forhold til dele af verden. Dette er et meget vigtigt skridt for den videre planlægning er rum til forskellige formål. For eksempel, hvis du placerer verandaen på den østlige side af bygningen, vil der være rart at tilbringe morgenen og før middag kan gemme sig i skyggen. Orangeriet eller udestue kræver sydlige placering. Hvis du sætter en veranda på den vestlige side af bygningen, her kan du se skønheden i aften solnedgange. Men en udvidelse fra nord skal bygge kun i områder med varmt klima.

Når du har fundet ud af, hvordan man opbygger en veranda til huset med sine egne hænder, bygget en udvidelse og overholdt alle interne afsluttende arbejde, kan du tænke på en hyggelig indretning af de nye lokaler. Det er bedst at bruge her en let kurvemøbler, og alle besætningsartikler og boligudstyr til at vælge i en enkelt farve.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.