HjemlighedKonstruktion

Bade Projekt 3 på 3. Egenskaber bad layout af bygninger

Bath i moderne hjem haver er en af de vigtigste strukturer. Man kan ikke bare slappe af og tage en pause fra alle de økonomiske og gartneri sager, men også forbedre dit helbred på samme tid. Men for at bade bygningen til at fungere ordentligt, er det nødvendigt at tage hensyn til i sin konstruktion af en række specifikke nuancer.

En traditionel russisk sauna i sig selv indeholder en række mødelokaler, men på grund af pladsbegrænsninger, mange hjem haver mestre søge at reducere den maksimale størrelse af konstruktionen.

Et af de meget populære projekter betragtes bad 3 af 3 meter logfiler. Det kombinerer lille størrelse og godt materiale, hvilket er vigtigt for små områder. Miniature bade med veludført layout og fremragende kvalitet af byggeriet er absolut ingen måde ringere end tilsvarende store bygninger.

Funktioner bad layout af bygninger

Traditionel russisk bad lavet af træ. Bath bygning bør ideelt have følgende faciliteter:

 • Omklædningsrum. Han er en almindelig entre eller omklædningsrummet, som er beliggende i garderoben af besøgende og det sted, hvor brændstoffet er gemt.
 • Opholdsrum, som normalt er det største rum i badet. Her er tabellen for te parter og tale med venner.
 • Vask, hvor afkølingsproceduren til modtagelse er en beholder med vand.
 • Man. Dette er det vigtigste sted i badet, hvor en ovn-komfur, som opvarmer luften i dampbad.

Desværre, på grund pladsbesparende komplet sæt af disse værelser er der ikke i alle bade.

I øjeblikket er et lille dampbad bygget af flere grunde:

 • På grund af pladsmangel.
 • Lave omkostninger, da de små og mellemstore byggeomkostninger vil være meget mindre.
 • Af praktiske grunde. Jo mindre rum, så det er lettere, takket være det, der sker på fundamentet af et lavere tryk, og følgelig i sin rette form omfatter lettere. Eller bad er designet til en lille familie eller en enkelt person, og derfor til at modtage de bad procedurer bare at bygge en stor tårn er ikke nødvendig.

Bade logfiler

Loggen henviser til de indfødte slaviske materialer, der anvendes til opførelse af huse, avlsbygninger og bade. Det er en overkommelig, pålidelig og sikker byggemateriale. Badekar, bygget af en sådan et træ, ser altid tiltrækkende og er et ornament af sitet. Ved opførelsen af fagfolk er sådan struktur ikke svært, fordi det virker rart og nemt med sådant materiale. Hertil kommer, at bade rejst på alle gængse regler, tjener i mange år.

3 badeværelser 3: fotos, projekter, interiør

Hvis konstruktionen er planlagt til lille bad med hænderne, så for at spare plads, anbefales det at lytte til følgende råd:

1. toilet og påklædningsværelse kan kombineres til ét stort rum. Selvfølgelig, hvis driften af bad flere personer på samme tid ikke er planlagt, så afslapningslokalet du kan lave et lille rum, sætte et bord og stole der.

Brug kun anbefalede træmøbler. Montering af polstrede møbler, betrukket med læder eller stof, de data rum er ikke egnet, da den konstant fugtighed vil have en meget negativ effekt på udseendet af en trim. Også lave en log over bade Projekter 3 3 skulle beslutte at indlæse brændstof ind i ovnen, hvorfra det lokaler. Ofte ovn belastning holdes ud i rummet af hvile, for her er det mere praktisk at opbevare brænde. Disposition af lokalerne på samme tid kan være et venligt miljø som følger:

 • Mod en væg er et rum til opbevaring brændeovn klap og døren til dampbad.
 • På den modsatte væg at sætte et bord med stole og et klædeskab.

Interiør i opholdsrum skal være så enkel som muligt. Før du dekorere det i forskellige fag bør overveje, om de er egnede til sådanne faciliteter. Udstoppede dyr og skind - ikke helt et godt valg.

2. Hvis du har planer om at bad design 3 af 3 meter, derefter fra resten af rummet og kan frafaldes helt. I dette tilfælde, kan du gøre følgende:

 • Ved indgangen er en lille hal, hvor at installere skabet og finder sted for brændstof.
 • Brændstof lastning gennemføre i et dampbad.
 • I badet har tre rum: et indgang, en vask og et dampbad.

Beregning af rummet under bath room

Making bade projicere 3 3 eller anden lille dampbad, er det meget vigtigt ikke at overdrive det, fordi den pladsbesparende ikke bør gå forud for funktionaliteten af rummet.

følgende erklæring kan bruges til at beregne acceptabel størrelse af rummet:

 • lounges størrelse tæller, i betragtning af at en besøgende skal tegne sig for 2-3 kvadratmeter område.
 • Forskydning vask beregne tilsvarende.
 • Damp kan gøres nærmere. Her vil hver person være nok 1,5-2 kvadratmeter.

Det er ønskeligt at etablere sig i hvert af værelserne er en lille vindue. Dette vil spare på elregningen ved receptionen i løbet af dagen bad behandling.

Vinduer anbefales placeret i en højde over humant vækstmedium (i en afstand fra gulvet omkring 185-190 cm).

Uanset hvilken projekt blev valgt bade 3 den 3., bør man være særlig opmærksom på sin ultimative rationalitet og kompakthed.

konklusion

Disposition bade 3 3 - temmelig vigtig etape i byggeriet, som det var fra udviklingsplanen afhænger af yderligere komfort for at bruge lokalerne. Derfor gør et projekt bade 3 til 3, for at få de mest funktionelle strukturer bør være muligt at afveje fordele og ulemper.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.