HjemlighedKonstruktion

En række størrelser af fliser giver en flyvning af fancy, og muligheden for et stort udvalg

Sidewalk fliser - holdbart materiale, let at bruge og erstatte. Hvori arbejdet flise pakning er billigere end på asfalten.

Fordelen ved den første - nem reparation

Skade på belægningen let afhjælpes lokalt, mens det forbliver den samme, selv hvordan det var før skaden, hvilket er vanskeligt at opnå på asfalten - til patch huller i vejbanen er bump eller depressioner, ser som forsyningsselskaber prøve. Hvis man plitochki knække, vil fraktur ikke længere ned end resten.

På grund af det faktum, at størrelsen af fliser er forskellige, kan de bruges til mange forskellige formål - fra små stier udsmykning til en fuld dækning for køretøjer. Vejbelægning dem er ikke let, men små områder - parkeringspladser, for eksempel, vil være lettere og billigere.

Hvad afgør, hvilken type flise du skal tage for et bestemt websted

Det faktum, at størrelsen af fliser, der først dukkede op på den post-sovjetiske rum, ikke anderledes sort - var der kun omkring et dusin arter. Nu området er meget bredere, og forskellige typer af fliser kan være et dække for fortove, parkeringspladser biler, lastbiler indgange. Den vigtigste parameter, der skal tages i betragtning - er belastningen på dækningen. Jo højere tal, bør tykkere belægningen være. Da antallet af skattede millimeter - den vigtigste parameter er det rigtige valg, som vil gøre det muligt for høj kvalitet og i lang tid til at vende overfladen til en fuld bane, hvor du trygt kan gå til både voksne og børn.

Typer af brolægning fliser

Den enkleste form for fliser - "mursten".

Det kræver ikke overholder udvælgelse og mønster eller ornament. Standardstørrelse "mursten" brolægning fliser - 210h105h60 (eller anden værdi tykkelse). Men andre værdier er mulige - afhængigt af producenten.

Ud over denne type, der er mange andre former for styling, som mange generende, men resultatet er langt mere interessant:

"Coil"

"Scales"

"Kløver"

Samt "celle", "Gzhelka" eller kvadratiske fliser med forskellige mønstre, såsom "net", "chokolade", "web", "bølge", "gulvbelægning" og mere. En interessant udførelsesform er en brolægning flise brolægning.

Hvis tidligere under belægningssten betød hugget natursten, men nu er der et design beslutning i lyset indstilling, der hjælper til at opnå effekten af "antikke". Dimensioner brolægning fliser, kan brosten være 100x100, 100h200, 200x200 med forskellige hastigheder af tykkelse (sædvanligvis fra 40 til 80 mm).

Fodgænger områder og områder for motorkøretøjer - nogle flise arbejde i begge tilfælde?

Sådanne steder er også forskellige karakter af belastningen. For eksempel sporet i den private have eller i parken. I det første tilfælde vil fliserne gå relativt sjældne og det meste værter. For det andet - vejen bliver nødt til at modstå en langt større antal mennesker, samt vægten af cykler og knallerter. Fordi for det første tilfælde egnet flise tyndere, mens i parken, henholdsvis bedre vælge en stor værdi af tykkelse.

Dybest set dimensioner brolægning fliser (navnlig deres tykkelse) er i området fra 20-60 mm. Den tyndeste egnet til sporet individuel brug - i gården, i haven, som absolut ikke vil rejse tung transport. A 60 mm - det er fliser, som er egnet til brolægning vejbaner veje, der kan understøtte vægten af multi-ton maskiner.

Hvad er tykkelsen af fliser

I almindelighed er der sådanne grundlæggende tykkelsesværdier for brolægning fliser 20, 30, 40, 45, 60 mm. Der er også varianter med 80 mm fliser, som naturligvis holder længere, kunne modstå store belastninger, men også er dyrere, fordi det er nødvendigt at beregne forholdet mellem den ønskede udsættelse af materialet og pris.

Resten af dimensionerne af fliser (længde og bredde) er vigtigere for nem installation. Så hvis du ønsker at dække et lille område, kan du finde tid til at rode med små fliser. For større områder mere egnede brolægning plader af stor størrelse. Bredden og længden af en flise starte med 300x300 og gå op til 1000x1000, mens der er også firkantet, og formede produkter.

Bane fliser: størrelse, vægt og prisdannelse

Vægt flise afhænger af dens størrelse og det materiale, den er lavet, og farve. For eksempel fliser i store størrelser, lavet af armeret beton, har følgende parametre:

300h300h60 - 13,5 kg (produceret enhed);

500h500h40 - 25 kg;

500h500h70 - 44 kg;

1000h500h50 - 66 kg;

1000h1000h80 - 200 kg;

1000h1000h100 - 240 kg.

Vægten af fliser af lille størrelse indikerer per kvadratmeter. Således kvadratmeter "mursten" 55 millimeter tyk og vejer 125 kg. I samme tykkelse "kløver" - 102 som kvadratiske fliser med ornamental - 120 kg. Naturligvis vil de tyndere fliser vejer mindre. Square 30 mm fliser "California" vejer 62 kg.

Derfor vil prisen på fliserne afhænge af dens størrelse, samt farve ordninger. For eksempel vil en kvadratmeter af fliser "Wave" med dimensionerne 237h103h60 i grå udgave koster 400, og farven - 480 rubler. Kvadratmeter af flise "California", som er en firkant med et mønster med dimensionerne 300h300h30 i grå udgave koster 330, i farver - 400 rubler. I lighed med den tidligere "Spider Web" med dimensionerne 400h400h50 (forskel - 20 mm tykkelse og mønster) grå værd 380, og farve - 460 rubler.

Samme på omkredsen, men en anden tykkelse fliser, og malet i en anden end grå farve, vil det koste mere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.