Selv-dyrkningPsykologi

Magiske grønne øjne, karakter, eller overtro?

Det har altid været, at grønne øjne giver dem ejeren af magien i hans øjne, mysterium i menneskelig adfærd.

Og ja, der er noget magisk over dem. Grønne øjne i naturen som sådan ikke eksisterer. Han er dannet ved at sammenlægge to farver: gul og blå. Hvis der er skjolder af farve, vises det grønt under visse lys øjet i iris i øjet.

Hvis i stedet for blå iris indeholder indeslutninger af grå - rige grønne farve vil ikke fungere. De fleste mennesker i vores land, det har grå øjne og grå-blå. Grøn - en sjældenhed. Fordi de forårsager så mange følelser, så meget overtro, meget glæde. Og altid folk forsøger at give visse egenskaber grønne øjne. Karakteren af grønne øjne piger og drenge, der er beskrevet som mystisk, charmerende, kæphøj, undertrykkende og indbydende, og de selv - som en magisk skønheder og drenge.

Desuden menes det, at hver farve højdepunkter bringer en vis karaktertræk: gul - uforudsigelighed, opfindsomhed, kunstneriske, brun - alt fra brun-eyed karakter samt blå og grå.

At lytte til de mennesker, til den gængse opfattelse, besluttede psykologerne at bevise, om der være en sammenhæng: grønne øjne - karakter.

Den konklusion, som de kom, overrasket. Mennesker med forskellig øjenfarve virkelig ejendommelige typiske træk, der forbinder de blå-eyed medlemmer af vores jord, grønne øjne, grå-eyed og karieglazyh. Imidlertid er dette forhold sandsynligvis forklares med de særlige forhold i den nationale (at forskerne har endnu ikke finde ud af). Og alle de identificerede "typiske" funktioner i den brune øjne, blå øjne, og den anden - ikke så typisk. Men i nogle situationer er præsenteret nedenfor specifikationer kan tjene som værdifulde oplysninger.

Indehavere af blå øjne er ejendommelig: rolig, rolig, målt livsrytme. Brune øjne: energi, indsigt, Will. Grey: flid, pålidelighed, intelligens, holdt i kommunikation.

Grønne øjne: den karakteristiske

Også, de grønne øjne, har karakter af en bestemt form. Kvinder med dette aspekt har altid været betragtet som standarden for skønhed, kvindelighed. Dette er en reel forførerske - de tror gennemsyrer, hypnotiserende, gør mænd gyse. Sådanne kvinder er overbeviste, myndig og humørsyg, simpelthen fordi de har råd til det. Alle grønne øjne stædige (især damer), selvhævdende, hidsig. Og alligevel er de sande ledere (ikke ønsket om ledelse, og hvis det er muligt at være så), fordi det indtryk, de gør på mennesker, der spiller ind i deres hænder.

De fleste magi i dem - er transformation. Ikke underligt alle de forfattere som klassikere, og skaberne af den moderne genre, konstant nævnt i sine karakterer ændre øjenfarve under indflydelse af følelser. "Tænder i kulsorte" - vrede, "pludselig vendte blå, farven på himlen, og ren som en tåre" - lykke ... Hver reinkarnation giver indehaveren grønne øjne særstatus, særlig holdning til dem omkring ham. For eksempel, nøddebrune øjne. Karakteren af en mand er originalt, er det beskrevet som uorganiserede, men patienten, er det let at tilpasse til alle forhold. Disse mennesker virkelig er gode samarbejdspartnere for lederne takket være sine kvaliteter. Grå grønne øjne kan føje til karakteren af sin ejer - omsorgsfuld, ømhed, empati, men også hensynsløse med hensyn til dem, der følger ham i trods.

Der er ingen mennesker, der ville hade grønne øjne. Ingen kan være ligeglade, at se på dem. De har altid været betragtet som den smukkeste. Binde de grønne øjne, naturen, vi tænker sjældent over den videnskabelige gyldighed af disse forudsætninger. Vi er styret af personlige følelser, og nogle gange de ikke bringe os ...

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.