SundhedMedicin

Midler til beskyttelse af sundheden. Kollektive og individuelle midler til beskyttelse af sundheden

I dag er der er et vanskeligt og endda farligt for sundheden af miljøsituationen, så det bliver et must for at beskytte dit helbred såvel som deres kære. For at gøre dette, er der en række foranstaltninger til effektiv brug af beskyttelse af sundheden. De er nødvendige for at forebygge og reducere de negative konsekvenser på kroppen af skadelige stoffer borgere og til at yde lægehjælp i akutte situationer. Det skal bemærkes, at alle medicinske faciliteter for at beskytte befolkningen opdelt i klasser og typer. Lad os tage et nærmere kig på klassificering og finde ud af, hvordan du kan beskytte dem ved hjælp af dit helbred.

Klassificering og den nødvendige ansøgning

I sin anvendelsen af retsmidlerne er opdelt i:

 • formuleringer beskyttelse, der anvendes i radiologiske ulykker.
 • Midler til beskyttelse af sundheden, som er i kraft på tidspunktet for kemiske ulykker og husholdningsartikler forgiftninger giftige og giftige stoffer.
 • De stoffer, der anvendes til destruktion af smitsomme sygdomme og benytte under epidemier.
 • Midlerne anvendes til beslaglæggelse og destruktion af de udsatte områder af giftige og skadelige kemikalier.

Ved hjælp af sundhedsbeskyttelse omfatter tøj og førstehjælp kit. Dette er den mest enkle løsninger, der på pålidelig vis kan beskytte sundhedsarbejder under udførelse af officielle pligter. Men i mere komplekse situationer eller ulykker skal være mere seriøs tilgang til spørgsmålet om personlige værnemidler officerer, der leverer førstehjælp eller er direkte involveret i fjernelsen af de negative konsekvenser af smitte med virus og bakterier. Desuden kan en sådan kit hjælpe på forskellige forgiftning i den hjemlige sfære og på et højere organisatorisk niveau. For eksempel er sådanne kits meget udbredt i hæren.

Typer og karakteristika for beskyttelsesudstyr

Der findes flere typer af medicinske retsmidler, der effektivt anvendes afhængigt af situationen og graden af risiko for menneskers sundhed og liv af mennesker. Først og fremmest midler til beskyttelse leveres af sundhedspersonale og medlemmer af redningstjenesterne. Midler til individuel beskyttelse af sundhedsarbejdere, afhængigt af situationen, kan være standard eller forstærket. Den standard sæt af sundhedspersonale retsmidler omfatter førstehjælpskasse og særlig beklædning. For mere komplekse situationer, hvor der er risiko for en epidemi, udstedt forbedret sæt særlige tøj, sko, tilbehør og make-skift. De mest almindelige tilbehør er af specielle beskyttelsesmasker, handsker, hætter, og andre.

Midler til beskyttelse af medicinsk personale

Lad os beskyttelse af medicinsk personale i flere detaljer. I første omgang er sundhedspersonale forsynet med beskyttelsesbeklædning, som er i stand til at beskytte dem mod de registreringer under blod sprøjt, biologiske stoffer og giftige stoffer. Paramedicinere er forpligtet til at iagttage god personlig hygiejne, og bære personligt beskyttelsesudstyr. Lad os se på dem i flere detaljer. Til medicinsk udstyr omfatter:

 • Gummihandsker bruges til at beskytte de udsatte områder af hænderne. Det skal bemærkes, at for at kunne arbejde i forhold med øget risiko for to par handsker bør anvendes på samme tid.
 • Beskyttelsesbriller, masker eller særlige skærme til akut lægehjælp.
 • Magnet til løft fra gulv de faldne nåle.
 • Gips eller finger barnesenge til at håndtere de nedskæringer eller skrammer.
 • Kirurgisk kjoler og laboratorie jakkesæt.

Sundhedsarbejdere føler ofte indflydelse af giftige stoffer i forskellige løsninger til desinfektion, moderne vaskemiddel formuleringer og midler til dekontaminering. De vil blive beskyttet mod almindelig stof eller lavet af gaze maske, men i dag deres præstationer rejser nogle tvivl. Meget sikrere i dag bruger engangsmasker, ikke-vævede materialer, der tjener som en fremragende beskyttelse mod giftige stoffer, der transporterer luftbårne dråber, og ikke hindrer den proces af menneskelig åndedræt.

Overalls medicinsk personale

Til medicinsk udstyr omfatter også tøj af personale. Den passerer vasken og desinficere vaskeri medicinsk institution med hjælp af specialværktøj og løsninger. Hver af dem skal være i tilstedeværelse af medicinske hudplejeprodukter. Helt uacceptabelt, at sundhedspersonalet har arbejdet uden beskyttelse, samt uniformer vasket hjemme.

Medicinsk personlige værnemidler, deres mangfoldighed og formål

Det er ingen hemmelighed, at medarbejdere i sundhedsinstitutioner hver dag sætter deres liv i stor fare, så de er designet specielt til den personlige beskyttelse af sundhedsarbejdere, som meget effektivt kan hjælpe personalet sparer ikke kun sundhed, men nogle gange deres liv. På arbejdspladsen, er de tvunget i kontakt med syge patienter med risiko for ordregivende infektioner, til at arbejde med til tider farlige og giftige stoffer. Anvendelse af sundhedsbeskyttelsen spiller en stor rolle. Hvordan har så vanskelige betingelser for at beskytte sig selv og reducere den negative indvirkning på din krop? Selvfølgelig skal du bruge den medicinske beskyttelse. Her er vejen til virkelig være i stand til at beskytte sundhedsarbejder under udførelsen af sit hverv.

Så, hvad der menes med udtrykket "forstås af medicinsk beskyttelse"? Antyde behovet for dets anvendelse og? Hvad er deres klasser?

Vi er interesseret i det medicinske personlige værnemidler, som er ansvarlige for sikkerheden af medicinsk personale. Disse omfatter særlige faciliteter til desinfektion og dekontaminering, medicinske forsyninger og materialer, førstehjælp kit, særlig beklædning og tilbehør.

Og nu må vi hylde sundhedssystemet i vores land. I dag er vores medicinske institutioner til fuldt ud at have midlerne til individuel beskyttelse af sundhedspersonale, såvel som midler til desinfektion, rengøring og desinfektion af lokaler. Midler til særlig behandling af medicinske instrumenter og udstyr. Alle medarbejdere i klinikker og mobile hold ambulance fuldt udstyret med moderne medicinsk udstyr til at yde førstehjælp til ofrene.

Regler for arbejde med førstehjælp kit

I en tid hvor det medicinske personale får personlig beskyttelse, bør man kontrollere indholdet af førstehjælpsudstyr udstedt til det, læse vejledningen og lære reglerne for brug. Af sikkerhedsmæssige årsager, ikke anbefale uden et særligt behov forsætligt at videregive førstehjælp kit, flytte og åbne skabe, hvor pillerne er gemt. Det er strengt forbudt at åbne eller bryde integriteten og integriteten af pakken med forbindinger og emballering af kemisk beskyttelse. De vigtigste funktioner i den individuelle førstehjælp kit:

 • Gennemførelse af gensidige aktiviteter.
 • Hjælp offeret i forskellige typer af sår.
 • Hjælp under produktionen af frakturer, forvridninger og andre skader.
 • Assist med stærk beruselse eller kemisk forgiftning.
 • Nederlaget af radioaktive stoffer.

Førstehjælp kit er en rød firkantet plast tilfælde, hvor alle de nødvendige medicin og relaterede værktøjer. kits vejer 130 gram. Alle præparater er i plastbeholdere og anbringes i særlige nicher. De kaldes også "apotek reder." I posen, foruden af narkotika, er også en individuel anti-gas pakke og materialer til forbindinger. Alle er her til medicinske retsmidler er beregnet til akutte medicinske foranstaltninger.

Formål og anvendelsen af anti-gaspakken

Den individuelle anti-gas pakke indeholder et hætteglas med væske polidegaziruyuschey og sæt bleer. Disse elementer bidrager til en effektiv rensning af huden, borgerne i tøjet er ikke under en alder af 7 år. Det bør erindres, at den væske, der er i pakken, er giftig, er det nødvendigt at behandle det meget nøje og forsøge at sikre, at det ikke ramt i øjet og slimhinder. Materialer fra denne pakke kan også anvendes under den bakteriologiske behandling.

Fremgangsmåder til anvendelse af materialer til bandagering

Dressing pakke er udstyret med en steril forbinding med to antiseptiske pads. Det bruges til forbinding til sår ramt, for at stoppe blødningen fra sår. Også fastgjort til emballagen af detaljerede instrukser om, hvilke regler for brugen af alle materialer.

Den grundlæggende regel i at arbejde med dressing pakke er at opretholde sterilitet, da materialerne er i kontakt med åbne sår.

Kollektive sundhed retsmidler og deres anvendelser

Med individuel sundhed, alt er klar: disse omfatter midler, der er nødvendige for at sikre ikke blot sikkerheden for sundhedspersonale, men også at fremme det til fuldt ud at bistå ofre, for at tilbringe hele spektret af nødvendige medicinske tiltag. Men hvad med den anden form for hjælp af beskyttelse af sundheden? Hvad skal omfatte, og hvor effektive de er i ansøgningen? I hvad der skal bruges sager? Davyte os se, hvad der er de kollektive medicinske retsmidler og hvad deres opgave? I nogle situationer er det nødvendigt at bruge dem, og hvad betyder sundhedsbeskyttelsesniveau i forhold til et stort antal mennesker?

Kollektiv medicinsk beskyttelse og midler til forebyggelse omfatter levering af førstehjælp til ofrene for den masse forgiftning med giftstoffer og kemikalier, vaccinationer, vaccinationer og andre forebyggende foranstaltninger, der har til formål at forhindre spredning af epidemien, masse kemiske og stråling forgiftning, udfører aktiviteter i forbindelse med virus karantæne. De omfatter også foranstaltninger til fuldstændig destruktion af farlige og giftige stoffer, desinficering og desinfektion.

Under masse epidemi trussel lægebehandling til tilskadekomne arbejdere i afdelingen for Medicin for katastrofer. I stedet for en mand, der har lidt, kan medarbejderne udføre en række foranstaltninger for at stoppe blødningen, behandling og forbandt såret og på den resulterende af en ulykke forbrændinger. Ofre, der modtog frakturer, kan være førstehjælp i form af ortoser og smertestillende medicin injektioner, støtte kvælning, udført hjertemassage. Efter at have modtaget en form for præhospitale pleje, bliver offeret derefter transporteret til et hospital eller en klinik.

Midler til beskyttelse af befolkningens sundhed - karantæne

Hvad er den karantæne? Hvad er en medicinsk løsning demonstrerer dens effektivitet? Under påvisning af kilderne til infektioner sådanne farlige sygdomme som kopper, miltbrand, pest, beslutning kolera på udførelse af det forurenede område af karantaeneforanstaltninger. Kort sagt, det annoncerede karantæne i området.

Først organiseret en cordon af infektion udbrud, de fleste af de paramilitære styrker. Folk er forbudt at bevæge sig til fods ud over fjernelse procedure. Gå ud over den cordon muligt, at have tilstrækkelig lægeundersøgelse og få en særlig tilladelse. Alt sundhedspersonale, der arbejder i karantæne zone bør gælde forbedret medicinsk personlige værnemidler for deres egen sikkerhed. Disse omfatter primært en særlig karantæne trop. Afhængigt af hvilken type af spredningen virus eller bakterier fagfolk de sundhedsmæssige kan bruge Anti virus eller kulør.

Især viral kulør medicinsk arbejdstager

Medicinsk personlige værnemidler omfatter forskellige former for arbejdstøj. En sådan meget effektiv middel er en viral kulør i præparatet, som omfatter elementer:

 • Anti trop.
 • Buksedragt og hætte.
 • Den dressing til ansigtet.

Takket være dette værktøj, til medicinsk beskyttelse af arbejdstagerne i karantæne zone kan maksimalt beskytte dig mod farlige infektioner.

Effektive karantaeneforanstaltninger er muligt under de følgende betingelser:

 • Operationel isolation af smittede mennesker i karantæne zone.
 • Observation.
 • Oprettelse af en karantæne område med en cordon.

En vigtig rolle i ødelæggelsen af foci for infektion og epidemier spille beskyttelse og forebyggelse sundhed, som i mellemtiden anvendes i en passende mængde. Den mest effektive foranstaltning til bekæmpelse af miljømæssig giftige forgiftning miljø omfatter desinficering. Et sæt af foranstaltninger med henblik på neutralisering af giftige og farlige radioaktive materialer, bakterier på overfladen af jorden, personlige ejendele, genstande af beskyttelse. Desinficering kan være af to typer:

 • Komplet.
 • Delvis.

Som en delvis behandling af området er forurenet med farlige giftstoffer og stråling? Det er nødvendigt at foretage meget hurtigt, straks ved ankomsten til det forurenede teritory eller efter at have forladt den stråling ramte områder. Så den første ting at gøre - tage off hendes øverste tøj og ryste dem et par gange at ramme gulvet radoaktivnye partikler. Udfør denne procedure skal være vinden. Så fjerne de ting, du har brug for at lægge på og til at slå med en pind eller andre materialer ved hånden. Yderligere er det nødvendigt at skylle overfladen af ansigt og hænder under rindende vand. Derefter alle udsatte overflader, der skal behandles via desinfektionsmidler.

Fuld desinfektion indebærer vaske alle dele af kroppen med varmt vand og sæbe, transporterer lægehjælp til alle ofre for arrangementer, hvor det er nødvendigt - anvendelsen af sundhedsbeskyttelsen, ispolzuyutemyh i sådanne øjeblikke.

En effektiv middel dekontamineres. Det kompleks af foranstaltninger for at fjerne de inficerede partikler fra jorden. Under denne procedure meget udbredt række specielle pulver og sæbeopløsninger og naturligvis anvendes almindeligt vand. Også, at de nødvendige foranstaltninger, som er en del af et sæt værktøjer bekæmpe radioaktiv, kemisk forurening eller epidemier er dekontaminering og desinfektion. Hvad betyder disse to definitioner? Hvad er deres rolle? Afgasning sætter opgaven med at fjerne den flygtige kemiske stoffer og desinfektion - behandling er rettet mod den fuldstændige ødelæggelse af virus og toksiner, der er farlige for mennesker, dyr og miljø.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.