ComputereNetværk

Mystisk ordet "Schipper". Hvad er det og hvor kommer den fra?

Hvis du læser denne artikel, så højst sandsynligt et eller andet sted i den enorme mængde af internettet på de kommentarer, du kom på tværs af ordet "Schipper". Hvad er det mystiske begreb, og hvor det kom fra?

Fanfiction: hvordan du hurtigt blive forfatter

Har du nogensinde haft den følelse efter at have læst bogen, at der faktisk skulle det ikke ende sådan? Hvad helte skal gøre andet, eller til at interagere med andre karakterer og dermed vende historien den anden vej?

Så i dagens internet kultur, der er sådan en ting som en fanfic - fra udtrykket "fan fiction" eller ventilator litteratur. Det er som regel, hans korte værker, som er skabt af fans baseret på originale manuskripter. Og fanfic kan skabes ikke kun af bogen. Modtagelige over for ændring også film, tv-shows, anime, tegneserier og endda computerspil. Fanfiction forfattere er som regel lagt på niche sites. For eksempel i de fora eller i grupper dedikeret til originale værk.

Hvorfor gør folk skriver fan fiction, og hvad betyder ordet "Schipper"? Hvad er dette behov skubber folk til at skrive historier baseret på kendte værker, er let at forstå. Alle har brug for kreative udtryk. Det er meget lettere at skrive noget, der er baseret på en eksisterende plot, end at opfinde fra bunden. Men er det altid kun tilfældet i den kreative impuls?

Kreativitet i form af ventilator fiktion og personlige liv

Ofte er genstand for fanfic er mellem relationer tegnene. Forfatterne af fan fiktion, som regel er en piges personlige liv, der ikke er for fuld af følelser. De vil altid til alt hvad der sker mellem de tegn, blev dækket i stor detalje. Derfor er de fleste fanfic - en genindspilning af ethvert arbejde i kvindernes roman. Her er der, hvor ordet forekommer, "Schipper". Hvilken slags kvinder prosa uden dypning i de følelser og erfaringer de tegn, uden lidenskaber og kærlighedsaffærer?

Fanfic forfattere legemliggøre i sit arbejde den mest sofistikerede fantasi, begrænse og opdrættet i kærlighed drejninger af karaktererne. Historier af deres værker kan ikke have noget at gøre med de begivenheder, der beskrives i den oprindelige. Desuden ofte forfatterne til fanfiction ikke er opmærksomme på selv kønnet på tegnene. Ukonventionelle forhold - et hyppigt fænomen i fanfic. Hvis der er en uskreven regel om, at alle tegn kan være "Schipper".

Betydning af ordet "Schipper"

Når forfatteren beskriver fanfic forhold mellem de tegn, på internettet jargon siger vi, at det er dette par af "afskibere". Selv du kan se ordet "Pare" eller "peyringovat" - fra det engelske ord "damp". A "Schipper" på sin side er afledt af navneord, som angiver et forhold, der er "forhold".

Grunden til dette kan tjene som et etableret forhold mellem karaktererne, og enhver tilfældig fingerpeg i teksten, skyldes som læseren får en let antydning af en mulig romance. I sidste ende, kan der ikke være nogen anden end forfatterens egen fantasi-fic grund.

Hvorfor har vi brug "Schipper"?

Så gjorde du hører ordet "Schipper". Hvad er det ord giver os mulighed for at tale om dem, der bruger det? Udvikling temaet fremmede, selv om fiktive forhold komponerer fanfic dermed udfylder et tomrum i deres personlige liv og opfylde deres behov. Interessant er det ofte af interesse shipperstvom engageret studerende, der netop ikke har modnet til et rigtigt forhold.

Der er et andet svar på spørgsmålet om, hvad det betyder at "afskibere". Det er ikke kun processen med at skabe et par i produktet. Unge mennesker kan bruge ordet i det virkelige liv. Når en teenager siger, at han "Schipper" nogen, betyder det, at fungerer som en matchmaker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.