SundhedAllergi

Allergi behandling laurbærblad for sundheden.

Traditionel medicin i hans sparegris har en masse interessante opskrifter. Vi er alle bekendt krydderi - laurbærblade, har også fundet sin plads blandt de terapeutiske midler. For folk, der har lunge problemer med fordøjelsen eller gør ondt dårlig appetit, nogle gange det gør ikke ondt at bruge et laurbærblad. Desuden var det ham, der kan prale af antipyretisk, stramning, anti-inflammatorisk og tonic, antiseptisk, antimikrobielle effekt.

Ofte, folk ikke ved, at du kan bruge, når allergi vises. Behandling laurbærblad bliver det bedste værktøj, du kan bruge, der ikke involverer kemiske midler. Der er mange opskrifter, der er testet tid, såkaldte bedstemors opskrifter. Dette er især vigtigt, når det kommer til sundhed små børn ikke at få et barn til at gøre værre.

Mange børns organismer på vedtagelsen af nye lokker, et overskud på saft eller nogle komponenter af lægemidler reagerer udslæt, en allergisk reaktion. Når diatese manifesterer sig i børn, behandling af laurbærblad er en af de lange anvendte metoder til at overvinde denne sygdom. Et kompleks af en sådan behandling er intet andet end det, det kommer meget billige og helt naturlig. For hurtigt at løse dette problem, kan du bruge følgende opskrift:

Ti gram laurbær skal anbringes i en beholder med en emaljebelagt. Denne mængde er nødvendig for at hælde en halv liter vand, dække og kog i cirka to minutter. Efter afkog leafs allergi insistere ostuzhennoy indtil fuldstændig. Når suppen er afkølet, er det nødvendigt at filtrere gennem en fin Calico, ikke komme til små stykker af blade. Anvend denne drikkevand måde en gang om dagen, med en dosis på 1-3 dråber af et lille barn, og op til 10 dråber af barnet er ældre. Endvidere set allergibehandling laurbærblad, mere præcist den bouillon, som allerede anvendes til ekstern applikation. Du skal bare have et sted at våde udbrud.

Det er bemærkelsesværdigt, at disse helbredende blade er vigtigt ikke kun for den ovennævnte problem, men også meget udbredt i diabetes, psoriasis, kræft i halsen. Det vigtigste er at få en laurbærblad, ikke at forveksle det med den laurbær-lignende udseende, hvilket er ganske giftigt for den menneskelige krop. Anvend ingen opskrifter indeholder laurbærblade, er det nødvendigt at huske, at det ikke kan anvendes under graviditet.

Denne krydderi hjælper ikke kun, når allergi opstår. Behandling af laurbærblad er ekstremt nemt at bruge og fremstilling. I diabetes, er de tre kopper kogende vand hældes ti blade af laurbær og insistere 03:00. Brug denne infusion tre gange om dagen ½ kop. 10-15 dage bør gives en to-ugers pause og om nødvendigt søge igen.

Hvis konfronteret med et sådant problem, såsom kræft i halsen, så for at gøre tinkturer nødt til at tage et glas knust laurbærblad, det inden for to uger bliver nødt til at insistere på en halv liter vodka. Alt dette tidspunkt infusionen skal være i en varm, mørkt sted. Fra tid til anden, skal indholdet rystes, og efter to ugers stamme. Påfør tinktur i 30 minutter før måltider tre gange om dagen på en spiseskefuld.

Som vi kan se, om der er en allergi - Behandling af laurbærblade hjælper til at klare ikke kun med sygdommen. Selv i oldtiden de kloge hoveder været opmærksom på det utroligt nyttige egenskaber. Hippokrates hævdede, at bugten olie hjælper mod stivkrampe, Galen og laurbær anbefales i urolithiasis. Masseanvendelse leafs anvendes til at forebygge kolera, dysenteri, og af malaria. I dag er laurbærblade også ofte brugt i folkemedicinen, som for mange år siden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.