BilerBiler

Den nye "Mazda 3" (sedan): anmeldelser, beskrivelser, prøvetur. Hvordan laver tuning Mazda 3

Den opdaterede version af bilen, som "Mazda 3" (sedan), var meget forventet. Især er vi venter på sin release fans af den japanske bilproducent. Hvis det er tilfældet version af 2006, og den dag i dag er i efterspørgslen, så kan vi tale om en ny opdatering!

eksterne ændringer

Så hvis vi taler om de ændringer, der har lidt en bil, den første ting, jeg gerne vil berøre dens udseende.

Du kan se, hvordan forvandlet kofangere - nu bilen ser endnu stærkere og solidt. Næppe nogen vover at kalde den nye "Mazda" kvinders bil, og faktisk havde sådanne udsagn blev hørt ganske ofte.

Der var en gitter og tåge lamper - nyttig og nødvendig tilføjelse. På trods af, at den forreste optik har undergået mindre ændringer, er de stort set ændret udseendet af bilen. Mere på siderne af en opdateret version dukkede yndefuld fin linje, skyldes som "Mazda 3" (sedan) begyndte at se endnu mere præsentabel og elegant. Ved synet af denne "japansk" er skabt af den selvsikre følelse af, at designerne omhyggeligt har arbejdet ud hver detalje, selv de mindste, og hvor nogle gange synes ubetydelige.

praktisk komfort

På trods af, at den "Mazda 3" (sedan) ser eksternt endnu mere aggressivt, i sport, i en meget flot ophold. Den indvendige og udvendige af bilen - det er altid vigtigt. En person bør føle sig godt tilpas væsen bag rattet i hans trofaste jern ven. Ingeniører og udviklere er godt klar over dette princip og sat i forgrunden. Det er derfor, i de sidste kvalitetsmaterialer og alle elementer perfekt supplerer hinanden blev brugt.

Du kan ikke frygte, at nogle små ting lavet i ond tro - alle delene passer nøjagtigt, men om at løse foretaget på samvittigheden, og alt hvad du kan sige noget. Særlig opmærksomhed bør bemærkes instrumentbræt. Hun syntes at være "blink" krom anvendes i sin udsmykning, og alle knapper er arrangeret på en sådan måde, at føreren var praktisk at bruge dem. Af den måde, de krom indsatser har ikke blot en æstetisk funktion. de stadig beskytter instrumentbrættet mod utilsigtet kontakt med hånden. Japanerne gennemtænkt næsten alt. Det er overflødigt at sige, selv farven på instrumentets belysning er blevet hvid, ikke rød (som var i den tidligere version), fordi det er meget mere behagelig for øjet.

Plads og kapacitet

Den opdaterede bil salon "Mazda 3" (sedan) en masse steder, men ikke kun han var mere rummelige. Et par ord skal siges om bagagerummet. For en bil i denne klasse, er det meget store - så meget som 430 liter. I samme sag, hvis det er nødvendigt at transportere eventuelle store emner og belastninger, stammen kan omdannes .... Faktisk kan det blive ændret! Dette kan gøres, hvis du tilføje op de bageste sæderække. Inde vil være en én gang i dobbelt så meget plads til ting. Af den måde, en anden nyskabelse - kan bagagerummet let åbnes ved hjælp af en speciel touch knapper, der ligger i bremselys. Det ser ud til, at det ikke er så vigtige ændringer, små ting, men erfaringen viser, at det er et sådant tillæg er meget lettere livet for en bilist.

Styrke og magt

Den nye "Mazda 3" (sedan), blandt andet er blevet mere og mere kraftfuld. Men først er det værd at huske på, hvad powertrains have glædet den tidligere version, originalen. Overalt i verden, "Mazda 3" (sedan) findes i otte varianter, der alle dem, selvfølgelig, forskellige motorer.

Indeks for den mest magtfulde af dem når op på 260 hestekræfter, mens størstedelen af bilisterne standsede stadig på versioner med 150-hk motor. Dette er en middelvej, den gyldne middelvej, som er egnet til næsten alle. Og hvad kan vi sige om den nye version? Gamma power enheder af sedan blev lånt af udviklere på intet mindre magtfulde hatchbacks. Den er repræsenteret ved sådanne udførelsesformer, som en 2-liter til 150 liter. c., 1,6 liter til 104 liter. s., og 1,5 liter til 120 liter. a.

Der er ingen grænse for perfektion

Det er en gammel ordsprog og effektiv. Specifikationer, interiør udseende - alt dette selvfølgelig interesserede bilejere "Mazda 3" (sedan). Tuning - det er, hvad der er normalt udsat for alle de ovennævnte, hvis ejeren pludselig fandt, at hans bil ikke var god nok. I virkeligheden er denne eksponeret mange biler. Men en sådan lave omkostninger, som "Mazda", meget ofte. Selv om det har god vej ydelse, pålidelighed og holdbarhed, noget, som mange tror, er det ikke nok.

Dørtrinsbeskyttere med belyst, carboxylsyre gitter, lister, spoilere, støddæmpere, stivere, luftindtag, forbløffer, reflekser - der bare ikke blive ejere af den "Mazda", for at forbedre bilen! Selv om nogle af dette spørgsmål er ikke noget problem. Men hvad nu, hvis du vil have en lidt for at forbedre denne bil som "Mazda 3" (sedan)? Tuning vil komme til undsætning, selv om dette ikke altid er en simpel procedure. Men processen er en kreativ, der kræver manifestationer af fantasi, så der vil ikke blot forbedre den korrekte fremgangsmåde køretøjet og gøre det helt unikt, ikke som de andre. Generelt, hvis der er ekstra penge, er det bedre at sætte dem på en professionel indstilling - stadig mestre ved hvordan man gør alt korrekt. Selvfølgelig kan nogle af detaljerne udskiftes og hans egen, men hvis du planlægger at seriøst arbejde, er det bedre ikke at risikere det, ellers så nødt til at betale ekstra.

Håndtering og vej adfærd

Det er vigtigt, at bilen "lytte" til chaufføren på vejen. Test Drive "Mazda 3" (sedan) er vellykket, og testkørsel viste, hvad det egentlig pålidelig maskine. Med vrider det klarer nemt, især hvis det er firehjulstræk diesel-versionen. Med det, vil chaufføren altid være i stand til at holde, hvad der sker på vejen under hans personlige kontrol, uanset hvor ujævn vej overflade kan være, og hvad gaden var heller ikke vejret.

Af den måde, god håndtering påvirket ABS og stabilitet kontrolfunktion. Generelt testkørsel dokumenteres, at bilen på vejen føler sig overbevist. Det er ikke uden ulemper, selvfølgelig - skulle færdiggøre lydisolering. Ved høj hastighed, bliver kabinen for tydeligt høre motoren. Mange tror, det er en alvorlig mangel. Men, hvis du mener løfterne om producenterne af denne minus andre modeller vil blive skånet.

driftserfaringer

"Mazda 3" (sedan) får gode anmeldelser, selvom der er nogle klager. Især de vedrører en mangel på hvilken der er sagt ovenfor - lydisolering. At være objektiv, i almindelighed, denne bil - en god kombination af lave priser og en god præstation. Den mest korrekte vurdering bil - fire, og mange ejere har det på samme måde.

På den positive side, bilister mærke den økonomiske brændstofforbrug, der sikrer, at japanerne i denne henseende har ingen lige. Hvis du ønsker at købe en sportsvogn, men denne form for køb kan ikke råd til det, så er der en løsning - du kan købe en bil "Mazda 3" (sedan). Anmeldelser mest inspireret til at købe denne stilfulde bil med fremragende frihøjde og elegant interiør. Generelt bilen bare i moderate mængder, og det for mange mennesker er det vigtigste. Den gyldne middelvej har altid været i prisen.

udgifter til

På baggrund af ovenstående, kan man forestille sig, hvordan en bil "Mazda 3" (sedan). Pris - et par ord skal siges om det. Hvis du køber en model, der blev produceret indtil 2011, vil det ikke mere end 780.000 rubler. For eksempel kan en bil i 2006 frigive en kilometer på mere end 100 tusind kilometer vil koste 360 000 rubler, da det vil være næsten perfekt stand.

Mange undrer sig, hvor meget bedre "Mazda 3" (sedan). Ny pris på denne bil er omkring en million rubler. Så hvis du ønsker at købe noget nyere og der er en økonomisk mulighed, så er denne bil vil være et godt valg.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.