BilerBiler

"Kia Rio" -2013 - anmeldelser af ejerne. Fordele og ulemper ved bilister mening

Bil "Kia Rio" i 2013 er skabt til dem, der sætter pris på kvalitet kombineret med elegance og komfort. Dette er en bil i moderne tid. Hendes nye krop trækker simpelthen stirrer. Opgraderede specifikationer er i stigende grad opmuntrende bilister og tiltrække nye ejere. I betragtning af alle funktionerne i en sedan, kan vi roligt sige, at det er udmærket for kørsel på indenlandske veje. Design model er designet med smag, det har en sofistikeret look.

Den velkendte køretøjsinformation

I SNG-landene, denne model solgt siden dens udgivelse, og det er en succes. Bil "KIA Rio" -2013, som gennemgår ejerne siger, at denne bil er praktisk i brug, er baseret på "Hyundai Accent". Dette indebærer tilstedeværelsen af en kraftig motor. Sedan fås i fire udstyrsniveauer: base, midten, med forbedret komfort og en top (den dyreste).

Biler fra producenten kan males i forskellige farver. Dette giver dig mulighed for at vælge den maskine til dine præferencer. Der er også modeller med forskellig motorstørrelse. Nogle er tilgængelige med en 1,4 liters motor. En anden model - "Kia Rio" 1,6 anmeldelser, som de siger, at bilen accelereres til høj hastighed i en kort tid. Denne kvalitet sedan yderligere øger efterspørgslen efter det. Maksimal brændstofforbrug under køretøj kørsel med den blandede cyklus er 7 liter pr 100 km. Transmission i biler "Kia Rio" manual, men der er modeller med automatisk gearskifte system, der er ideelt til kvindelige bilister. Sedan accelereret til 100 km / t for 10 sekunder.

"Kia Rio" på farten

Skaberne af modellen tog hensyn til muligheden for at anvende maskinen i forskellige vejrforhold, forskellige årstider, og bilen var udstyret med en speciel batteri. Dette giver dig mulighed for at bruge bilen, selv i alvorlige frost. Driften af køretøjet kræver ikke mange penge, da reservedele til "Kia Rio", et billede af som er præsenteret i denne artikel, er billige, og maskinen er implementeret med langsigtet garanti.

Karosseriet galvaniseres, som beskytter den mod ydre mekaniske skader (små sten, fortov fragmenter). Kabinen praktisk funktionalitet varme, når lufttemperaturen udenfor er lav, og cool, når varmen udenfor. I spredning af bilen ikke skaber ryk og hurtigt når den ønskede hastighed.

Fordele, som bør tage hensyn til, når de køber bilen

Bil "Kia Rio" -2013, anmeldelser ejerne af, som er positive, er designet til maksimal komfort under enhver tur (kort eller lang). Selv i basisversionen af køretøjet er tilgængelig med aircondition, en sensor, der kan bruges til at finde ud af niveauet af en vaskevæske til vinduer, el-spejle.

Kabinen sæder er polstret stof kvalitet, snavs og uld som fjernes hurtigt og nemt ved hjælp af en almindelig støvsuger. Trunk (til sedan) helt store, er det let at omfatte personlige ejendele, tasker, kufferter, tasker med byggematerialer og meget mere. Bilen har fremragende lydisolering. Dette gør det muligt for føreren under kørslen ikke bliver træt af støjen, som udgiver køretøjet.

Hvad gør ejerne af køretøjet?

Bil "Kia Rio" -2013, som gennemgår ejerne siger, at det fortjener opmærksomhed, kommer på markedet til relativt lave priser. Når denne model er velegnet til både mænd og kvinder. Messen sex notat, at driften af bilen de vigtigste faciliteter er:

  • nem betjening (udføre forskellige manøvrer ubesværet - sving, parkering, etc.);
  • opvarmet rat, så du kan holde førerens hænder varme;
  • tilstedeværelsen af armlænet, inden i hvilken små genstande kan lagres (for eksempel en pung eller nøgler);
  • store bagsæde, hvor tre voksne (eller to og et barn autostol) er placeret frit.

Mænd er tilfredse med det faktum, at "Kia Rio" sedan (2013), som gennemgår bekræfte det opvarmes i 4 minutter, selv under en hård frost, og det faktum, at maskinen har en stor frihøjde.

reparationer bil

Så hvordan i verden er ingen perfekte ting, problemer i driften af maskinen er der stadig. Nogle af disse ejere eliminere selv. For eksempel, når klimaanlægget fløjte, der er kølemiddel lækage, og find fejlen placering enheden er opladet igen. I tilfælde af forringelse af bilens højttalere værd søge årsagen til dette:

  • ændre i det nødvendige tryk i motorens cylindre,
  • indgangspassagen trækker luften ,
  • tilstoppet udstødningssystem.

For at undgå alvorlige skader, skal maskinen periodisk diagnosticeret, når, at holde sig til anbefalinger vedrørende dets anvendelse, samt brug af brændstof af høj kvalitet (fylde op på gennemprøvede stationer).

Standard tuning

Aerodynamisk suspension er de grundlæggende ideer til at forbedre udseendet af bilen. Alt nødvendigt udstyr findes i sættet, såvel som hver for sig. Det omfatter: beskyttelsen tærsklerne stoylery og deflektorer. Derudover tilgængelige tilbehør: etuier og covers til reservehjul, håndtag og grill. Bil "Kia Rio" -2013, af ejerne af hvilket bekræftes, for forbedret udsyn i sving natten udstyret med ekstra belysning. Indvendigt ændre døren trim og sæder med syntetisk læder på indersiden af bilens dør kant monteret belysning.

Forbedring kapaciteter

Den mest effektive måde at opgradere firmwaren på denne model er elektronisk udstyr. Dette giver dig mulighed for at forbedre ydeevnen af indlejret software ved at sætte forskellige individuelle tilstande under rækkefølgen af ejeren. Som et resultat, at køretøjet forbruger mindre brændstof, og motoren får mere magt. Ændring eller justering nogle fabrikken programmer gør det muligt at tilpasse maskinen til forskellige vejrforhold og klimaer. I tilfælde af en konstant drev på en dårlig vej overflade er bedre at bruge indstillingen bilens elektroniske system, så det giver uafbrudt drift af motoren.

Hvor kan man købe "Kia Rio" sedan?

Denne model er meget kendt og populær. Det kan købes i næsten alle byer i Rusland og i udlandet. For hvert køretøj installeret udstyr sit værd. "Kia Rio", hvilket svarer til kvaliteten prisen er garanteret i op til 5 år. Bilen opfører sig godt på forskellige veje, hvilket gør det muligt at operere i alle situationer - til rejser med familie eller venner for byen for at arbejde, fiskeri, jagt, camping. Hvis det er nødvendigt rejser over lange afstande, bilen er en pålidelig bil. Noble design og høj kvalitet udstyr gør modellen "Kia Rio" konkurrencedygtig. At købe en bil kan være et lån med favorable renter. I dette tilfælde bilen udarbejde en lovpligtig forsikring. Eftersom sedan opfylder alle krævede standarder, afskrække en køber, kan han simpelthen ikke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.