FormationHistorie

Den første stenkirke Ancient Rus er et tempel?

Symbolet for den ortodokse kultur i oldtidens Rusland har altid været kirker. Den skønhed og storhed af religion begynder med kirken liv center - ortodokse kirker.

Fra træ til sten

Den overflod af skove i Rusland påvirket forekomsten af trækonstruktion. Træet blev betragtet som en billig materiale, og vanskeligheden ved udvinding af bygningssten påvirker også dens værdi.

History of Ancient Rus beskriver, at træ havde næsten alle bygninger: tårne, paladser, huse af bønderne, såvel som kirken. Log er det vigtigste element i ethvert design. Kreative designs var begrænset. Kun få vovede at desperate forsøg skal bruges på jagt efter et alternativt materiale. Klassisk design af bøndernes hytter var firkantede bjælkehytter. Mere komplekse sammensætning er den fyrstelige tårne, afvalmede kirke.

Det er på grund af den skrøbelige meget af byggemateriale af gammel arkitektur gik tabt.

sten byggeri

Med Dåb Rus tilsluttet sten byggeri. Den første stenkirke Ancient Rus er den, der blev bygget i Kiev Konstantinopels arkitekter. Historikere mener datoen for begivenheden 989 th år. Forud for dette, også, var templerne, men den træstruktur.

Hvis du mener de krøniker, blev opførelsen af templet færdigt i 996 th, men det blev så indviet.

Symbol af tro og tradition

Forholdet mellem troende til templerne har altid været speciel i ortodoksi. Ofte opførelsen af den nye kirke fandt sted den donationer.

Forankret tradition går i Det Gamle Testamente. Ifølge de krøniker det konstateret, at den første stenkirke Ancient Rus er kirken den hellige Jomfru, eller en anden - Kirken af tiende. Efter dåben Rus, i de første år, det var begyndelsen på opførelsen af kirken storhed traditioner byzantinske og bulgarsk arkitektur. Grundlæggeren af en ædel sag var Prins Vladimir, gav en tiendedel af omsætningen.

Til denne dag det mislykkedes at fastholde den første sten tempel oldtidens Rusland i sin oprindelige form. Den blev ødelagt af mongolerne under erobringen af Kiev. Restaurering arbejde begyndte i det XIX århundrede. Imidlertid er udformningen af kirken væsentligt afspejlet i arkitekturen i kirker over hele Rusland.

På den første stenkirke

Den første sten tempel oldtidens Rusland fik sit navn fra de tiende doneret af prinsen til at bygge. Og fastgør det med definitionen af historien - Kirken af tiende.

Utvivlsomt, den første stenkirke Ancient Rus er en struktur, som kan betragtes slotskirken. Fra resterne af en mursten fundament historikere har draget konklusioner, der blev bygget ved siden af palads bygninger. Betydelig ødelæggelse kan ikke gendanne deres oprindelige arkitektoniske udseende, men ved afslutningen af eksperter var det ceremonielle lokaler.

Residential palads lokaler var træ del af anden sal i en sten palads, eller støder op til den første sten tempel oldtidens Rusland. Det er en historisk kendsgerning, at Kiev skiller sig ud blandt de andre byer i sten og mursten arkitektur. Statens hovedstad bød på en monumental bygning.

God viser indflydelsen af de græske mestre i arkitektoniske udformning af Transfiguration katedralen.

I tider med Fyrstendømmet Mstislav og Yaroslav landet blev delt. Så begyndte den næste fase af byggeriet. I hovedstaden i Chernihiv begyndte opførelsen tidligere. Mstislav lagde i begyndelsen af grundlaget for Frelserens Katedral.

Den nøjagtige dato for starten på byggeriet ikke kan spores i de skriftlige kilder. Det vides, at i 1036 væggene i katedralen begyndte, per definition, "som det er i hånden af dosyaschi heste umagen værd", hvilket betyder "meget høj". I historien om den dato markerede død Prins Mstislav.

I Kiev, Sankt Sophia Katedralen blev bygget senere Chernihiv Frelser Katedral. Analyse af den politiske situation og nogle af de historiske data, den periode, hvor den stenkirke blev rejst, kan betragtes i 1037. Hagia Sophia afspejler ønsket om at gentage de byzantinske design. Dette er den største kirke Kievan Rus' er taget som en model som en cross-hvælvet struktur i opbygningen af katedraler i Novgorod og Polotsk.

I 1073 grundlagde han Assumption Cathedral af Kiev Caves Kloster. Denne kirke har spillet en væsentlig rolle i udviklingen af russisk arkitektur. I "Crypt Paterikon" er den rekord: "... Master of kirke 4 mænd" - beskrevet ankomsten af arkitekterne for opførelsen af bygningen af Konstantinopel. På sammensætningen af kirkebygninger i Kiev-Pechersk kloster også påvirket Kiev Sofia. Kompleks historie ortodokse Cathedral of the Assumption overbeviser i troens kraft - katedralen blæst op i 1942, blev restaureret i 1990'erne.

I slutningen af XI århundrede, en stor gammel russiske by Pereslavl bliver militær og politisk betydning. Bag dens vægge Kiev jord, og alle Dnepr-floden fandt ly i at invadere Polovtsian. På grund af denne store by udfoldet konstruktion "Stone City" - Michaels Kirke. På initiativ af Prins Vladimir Monomakh og biskop Efraim kom til gaten af Gate Church of Theodore. I 1098 ved prinsens domstol begynder opførelsen af Vor Frue Kirke.

Ifølge de krøniker nævner, uden for byen der var spor af en lille kirke på floden LTE. Desværre ortodokse mennesker og historikere, pereyaslavlskie monumenter er ikke blevet bevaret til dato.

Værdien af kirken - fra skole til kongelig titel

Templerne i det gamle Rusland påvirket bestemmelsen af navne på gader, veje og byer. Alle objekter, der blev forbundet med det hellige sted, hurtigt vedtage navnet på templet, kirken.

Mellem Gamle Rusland kirker var et sted for foreningen. Den nye forlig begyndte med opførelsen af templet - centrum for alles liv. Tilbedelse dengang indsamlede næsten alle indbyggerne i landsbyen. Vigtige aktiviteter af hver familie holdt ceremonier: bryllupper, dåb, begravelser, velsignelser.

Temple spillede en vigtig rolle i den ortodokse kult. Udsmykningen af lokaler, ritualer, ikoner givet til den troende håb for at frelse sin sjæl. Derudover kan alle nyde skønheden i templet.

Betydelig fremdrift, ortodoksi bliver kunst. Deres udvikling fandt sted inde i templerne. For den troende, kirken var altafgørende i hele kulturen og tilbedelse. Derfor er nogle af de vigtige begivenheder, der ikke er relateret til livet i kirken, der blev afholdt under kuplen af helligdommen. Disse omfatter: salvelse konger på tronen, sidste olie, annonceringen af Kongens edikt. Glem ikke om den lille betydning af templer i at undervise folk færdigheder.

I sin rolle som et socialt fænomen i livet for mennesker i det gamle Rusland, klostre og templer var det sted, hvor uddannelsen var organiseret, dokumentere arkiver, værksteder, bibliotek. Lidt senere, fra det nittende århundrede, det blev den første til at blive godkendt af den tid skoler, snæversynet skoler.

Perfekt dekoration til gavn for eftertiden

Enkelt indretningsarkitektur kirkebygning Ancient Rusland - et karakteristisk træk af perioden. Klassisk præstation var lave alter partition, så du kan se den øverste del af alteret i templet området.

Hver tilbeder visuelt tættere på centrum for tilbedelse. Det var vigtigt for en ortodoks person til at se det guddommelige rum, der forener det jordiske og det himmelske Kirke.

Den interne udsmykning af kirken under den mosaik stil kom fra den byzantinske tradition. Decor lys og let design symboliserer enheden af himmel og jord.

Templerne i det gamle Rusland bar funktionen af museer, der overførte relikvier af helgener, ikoner, relikvier med historisk værdi. Her de sendes til sikkerheden af gamle manuskripter og vigtige dokumenter. Takket være det arbejde, som præster og ministre i kirken, historien om det gamle Rusland kan spores er bogstaveligt talt i årevis, og mange historiske begivenheder har åbnet samtidige som ubestridelige beviser indsamlet i kirken.

Blessing at beskytte russiske lander

Kirken ledsaget soldater til tjenesten eller kamp. Undertiden årsagen til opførelsen blev højtideligholdelsen af de dræbte i kamp. Sådanne kirker blev rejst på slagmarken, som et tegn på taknemmelighed til soldaterne for sejren.

I fredstid blev de kirker og templer opført til ære for de store fester de hellige. For eksempel Ascension af Kristus Frelseren.

At ære det hellige - den aktuelt fordel

For den troende, har kirken altid været vigtigt i mit liv. Derfor er konstruktionen kun tilladt opskalere master-arkitekter. Bazaar områder, sammenkomster og møder af borgere blev afholdt i nærheden af kirken, som det fremgår af kortet over det gamle Rus.

Byggeri er ikke komplet uden at investere en masse penge. Oprettelsen af offer eneste gode ting: materialerne, jord. I betragtning af, at kirken blev bygget på en bakke, eller, som forfædrene sagde, "på en rød plet," det tjener som et referencepunkt, hvor kortlægning af det gamle Rusland, planområdet.

visning af arkitekten

Konstruktion af tag design teknikker giver stenen arkitektur skyggen af træ arkitektur. Dette er især udtalt i eksemplerne til templet bygninger. Tag fortsat med at gøre gavl og afvalmede.

I små landsbyer, hvor kirker blev bygget beskedne, blev murværk udført af typen af en bonde hytte, når fundamentet gik til kronen (fire bjælker). Når de kombineres, danner de en offentlig rektangel. Resultatet er en struktur af en række kranse - frame.

Mere kompliceret design, men for en given princip til at bygge kirker. Rektangulær ramme ændret på en ottekantet ramme. Princippet om at kombinere skæpper ottekantede og flyttede til Rusland og sten arkitektur bevaret i dag.

Telt kirker fordelt i Rusland efter type af to- og etagebyggeri. For at forbinde de enkelte bjælkehytter, blev de forbundet med hinanden passerer i systemet (gallerier, verandaer).

Sætte kirkens bygninger på sten sokler, bygherrer placeret under forlader jorden gulve af kældre, kældre og relevante for den tid tunneler.

Ødelæggelsen af templer og genoplivning

Et halvt århundrede har stoppet udviklingen af gamle arkitektur efter invasionen af tatarerne. Af forskellige årsager flyttet ind i Horde skibsførere, malere og bygherrer af de kirker og templer blev ødelagt.

Afrejse fra byzantinske modeller, de gamle templer i Rusland i det 12. århundrede fundet de oprindelige funktioner, bestemme udviklingen af russisk arkitektur.

Alt du behøver at vide om livet som studerende i gamle Rusland, der er fastsat i de undervisningsmaterialer til Grade 6. Oldtidens Rusland - historien om vores forfædre, dannelse, kamp, sejr i vores stat, som alle bør vide russisk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.