HobbyHåndarbejde

Hvordan til at binde sommerkjole?

Når der henvises til sommer sundress, det er mere almindeligt billede af produkter fremstillet af tyndt stof, hvis længde næsten når gulvet. En sådan beklædning er meget populær i løbet af sommeren, og mange af dets køb for en tur til tropiske lande. Nu i glittede magasiner og på forskellige niche-sites kan finde oplysninger om, hvordan man laver en sommer sundress. Du kan købe det for et stykke klæde, og kan købes to silketørklæder. Det vigtigste her mønster, så det færdige produkt er perfekt til enhver form for tal.

Imidlertid kan en sådan en raffineret element i en kvindes klædeskab fremstilles ved en anden metode. Hvis du binder sommerkjole med deres egne hænder, så selvfølgelig, du vil være i stand til at tiltrække opmærksomhed og beundrende blikke ikke kun en stærk halvdel af menneskeheden. Sådanne produkter har længe besat hæderspladsen i modeverdenen, at realisere de mest dristige design ideer og ønsker. Du vil finde billeder af modeller, der på ideen om designeren nemt, klædt i strikkede ting.

Før du begynder at omsætte til praksis deres ideer, skal du beslutte, hvordan du vil strikke sommerkjole. Hvis du vil have det færdige produkt var så tynd som muligt, bør du give præference til egerne. Og hvis du ønsker at have i sin garderobe smukke Lacy ting, der vil også holde sin form perfekt, vælge krogen. Hertil kommer, at i dette tilfælde, skal du vælge strikning teknik: Hele klud, tape, eller irske kniplinger. Hvis du ikke har en måde med en krog, skal du give præference til den første metode. De to sidste giver dig mulighed for at skabe en unik ting, som ikke er i garderoben af en hvilken som helst kvinde.

Nu er det nødvendigt at vælge en tråd. For at gøre dette, skal du vælge mønster og stil af det færdige produkt. Hvis din sommerkjole vil have en kjole, jo bedre for ham at hente tråden, ved ejendom identisk bomuld-stretch. For resten af produktsammensætningen af tråd efter eget valg, selvfølgelig kan du bruge en tråd sammensætning og farve strikning. I dette tilfælde er du nødt til at hækle meget nøje følge de dimensioner af mønstret, som det færdige produkt vil være en dårlig træk, og dermed til at gøre din kropsform. Ud over sammensætningen af opmærksomme på farven. Ikke nødvendigvis gøre et sådant produkt er ensformigt, især hvis du har besluttet at binde ham til en lille pige. Du kan altid finde en smuk kombination af kontrastfarver.

Ud over den tråd bør også købe materialer til efterbehandling. Det kan være satin bånd, perler og andre elementer. Hvis det færdige produkt vil sidde stramt på figuren, skal du sørge for at købe lynlåsen.

Når de nødvendige værktøjer og materialer, kan du begynde at strikke sommerkjole. Hvordan og i hvilken rækkefølge du gør det, det afhænger af stil og teknikker til strikning. Meget ofte Hækl hele klud starter øverst. I et sådant tilfælde den nederste kant af det færdige produkt vil have en smuk gennembrudt formular. Hvis sundress pasform i teknikken eller irsk bælte blonde, til at begynde med skal binde det nødvendige antal elementer, som derefter forbundet via en gennembrudt net eller tværbinding almindelig sytråd. Alt vil afhænge af din fantasi.

Når Strikkepinde til strik produkt kan være både over og under, da efterspørgslen stil. Ofte er der to retninger i et enkelt produkt. I dette tilfælde strikningen begynder ved taljen i begge retninger. I denne linje sæt af løkker skal være en måde at dekorere. Den nedre kant af det færdige produkt, associerede eger binde krogen til forebyggelse af dens udbredelse i færd med sokker.

Derfor skal vi ikke tro, at du bare kan sy sundress. Et sådant strikket produkt kan være stolte af enhver fashionista!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.