ComputereComputerspil

Manovar - skib i Minecraft: anmeldelse, historie og interessante fakta

Hvad skal man gøre, hvis man lykkedes at besøge overalt i Maynkraft. Vi så alt muligt, vi lavede den bedste rustning og våben, dræbte Edge Dragon, og nu ved du ikke, hvad du skal gøre selv? Det er på tide at begynde at bygge ikke en almindelig tilflugt, men et smukt slot eller en villa. Antag at du kan bygge dit eget skib Minecraft - Manovar. I dag vil vi se på, hvordan dette kan gøres.

Vis færdighederne hos en ægte skibsbygger og lav en uovervindelig manovar (skib). Corsairs eller pirater kunne næppe have fanget en så majestætisk struktur, selvom de eksisterede i spillet. Men det er bedst ikke at trivialisere og bygge alt på én gang og vende den vilde verden af spillet, fyldt med farer og vanskeligheder, ind i dit eget kontrollerede område.

Hvorfor er det endda nødvendigt?

Først og fremmest er Manovar en eksponentiel struktur opført nøjagtigt med dine egne hænder i din egen spilverden, hvilket giver det vitalitet og farve. Du kan vandre langs dæk på et skib, der er helt klar både ude og inde, skibet, beundrende at se på det fra en afstand eller i et ekstremt tilfælde at sprænge, hvis du ikke fortryder de anstrengte indsatser. I sidste ende, hvorfor bygge på Meincraft?

Men du kan gå videre og bygge et storslået slot på jorden og omkring - området med boligindrettede huse. Du kan befolke dem med almindelige beboere, genskabe en analog af en rigtig eksisterende havn nær vandet, og på selve vandet begynder at bygge majestætiske skibe. Som følge heraf får du en rigtig levende by, som ikke vil være så kedeligt at spille, og du kan føle dig som en konge. Men hvorfor skibe? Manovar vil være et effektivt slag i floden af den skabte stat. Derudover vil det understrege din status og muligheder.

Hvad er Manovar?

Lad os se på, hvad skibet er. Manowar er et krigsskib, bevæbnet med kanoner og drevet af sejl. For første gang begyndte sådanne fartøjer at blive brugt i Atlanterhavet i det 16. århundrede. De havde stor popularitet i den britiske flåde. Det mest interessante er, at Manovar ikke er en bestemt klasse, det er kun det talte navn på de største krigsskibe, der har rustning.

Guns, hvoraf der var op til 120, var placeret langs siderne i 3 rækker på specielt udpeget til dem dæk. Sådanne skibe blev bygget i form af galenes med en forskydning på op til 5000 tons.

Ofre og omkostninger

For at genskabe et sådant skib vil det ikke kun tage en enorm mængde ressourcer, som for det meste skal skoves konstant, og tidsmæssigt spildes det for at bygge, kontrollere, omorganisere om nødvendigt og skabe, men også nerver. Det er ikke så nemt at give et skib en visuelt mere eller mindre afrundet form i et firkantet spil.

Hvis du stadig har besluttet, skal du ikke kaste denne opgave. Over tid vil alt vise sig, og så vil det kun være at rose sin egen dygtighed og udholdenhed.

Photorealistic skib

Realistisk præstation er næsten umuligt - de vigtigste problemer vil være blokke og pixelitet af spillet. Men under alle omstændigheder studerer du fotografier og tegninger, kan du bygge en manovar i et forhold på ca. 1: 1 og være stolt af det udførte arbejde, vis det til venner og bekendte. Nogle elementer vil selvfølgelig være fraværende eller af tekniske grunde have en radikalt anderledes form og form, men det er bagateller.

Den majestætiske udsigt over det færdige skib kompenserer for alle de små grimme øjeblikke og detaljer. Men vær forberedt på, at Manovar - skibet er på ingen måde lille, og dets dimensioner i spillet skal fastlægges helt fra begyndelsen.

Våben om bord

Da manovar er et skib bestemt til militære formål, er genskabelsen af skibkanoner en obligatorisk egenskab. Træ kan ikke komme ud, de har brug for et stort antal metalblokke. Og lad dem være bare kulisser, da i "Maincrafter" ikke er muligt at lære dem at skyde, lad dem ikke være helt runde, men giv skibet en imponerende og genkendelig karakter. Ser man på det, kan man ikke tro, at forfatteren, der ønskede at gøre en fornøjelse yacht, blev båret væk og lidt overdrevet med dimensionerne.

Sejle som det mest komplicerede element

Formningen af sejl er måske den vanskeligste del af skibsbygningen. Den er lavet af almindelig uld, som let kan lånes fra harmløse får. Men med sejlens form vil der være en lang tinker, der konstant ser sit udseende langt væk. En ekstra blok vil negativt påvirke skibets udseende og symmetrien.

Du kan ikke dispensere med et så komplekst element, for Manovar er et sejlskib. Men fortvivl ikke, for der er altid en vej. Den bedste mulighed er at finde en guide på internettet, og efter at have læst oplysningerne fra andre spillere og lyttet til rådgivning, skal du begynde at lave et sejl med grundlæggende viden, opbygge din egen og bruge den færdige version vist af andre mennesker. Det vigtigste er ikke at glemme tilstedeværelsen af vind, der blæser ind i sejlet. Med hjælp fra kreativitet og sort uld kan det fremtidige skibs sejl dekoreres med et kraniet billede, der introducerer piratsymboler.

Monstre og vejen til at bekæmpe dem

Om natten vil et stort antal mobs altid gyde - på selve kortet og i alle værelser, der vil forsøge at dræbe dig eller smadre din manovar i splinter. Skibet skal beskyttes omhyggeligt og med al dets magt, fra det øjeblik det blev oprettet. Den enkleste løsning er belysning. Og der vil være fakler eller lamper - det er ligegyldigt. Det vigtigste er at forsyne skibet med et fuldstændigt fravær af mørke steder, fordi det er hvor mobben ser ud. Og hvis vi lægger Jacks lampe i stedet for fakler, kan vi antage, at de ikke er bange for lys, men af græskar.

Dette slutter vanskelighederne. Udenfor kommer mobben ikke at nå, skibet er bygget på vandet, og disse modstandere kan ikke svømme. Under alle omstændigheder ved de ikke hvordan. Hegnet i vandet omkring skibet og belysningen ud for overskydende vil dog ikke.

mangler

Manovar vil være helt og fuldstændig dekorativt, så det er umuligt at surfe på havene og oceanerne. Og hvorfor? I spilverdenen vil der være for lidt plads til en så stødende maskine. Men hvis du virkelig ikke kan vente med at føle dig som en rigtig kaptajn, kan du kigge efter den rette mod, og så går dit skib.

Men kvaliteten af sådanne mod'er efterlader meget at ønske: styringen af skibets kurs er ubelejligt, og selve skibet glider gennem luften, end det flyder. Kort sagt, en fuldstændig mangel på realisme eller hints om ham. Nyd den fulde svømmetur vil ikke fungere, der vil kun være en lille smag af skuffelse, da det ikke virker. Eller som en mulighed kan vi forvente, at forfatteren af "Maynkraft" før eller senere satte i spil mulighed for at svømme på store skibe.

Og alligevel ...

Er det umagen værd? Absolut - ja. Maynkraft er trods alt et spil, hvis essens ikke ligger så meget i at forske i den fortryllende spilverden, som i opførelsen af komplekse strukturer med arkitektonisk og designeregenskaber. Og det er bedre at lave et majestætisk imperium med indbyggerne og flåden med dine egne hænder og derefter bo i denne by end formålsløst at oprette små tomme huse på forskellige steder på kortet, med jævne mellemrum at besøge dem.

Og i tilfælde af sortier udenfor byen bliver det lettere at navigere på grund af opførelsen af et fyrtårn - en ultrahøj bygning hvilende på himlen. Og følelsen der vises, når du vender tilbage, når du ser din by og skibet fra fjernt, er uvurderlig. "Maynkraft" er et spil for folk med en god fantasi og et ønske om at bygge noget, ikke begrænset til den etablerede ramme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.