ComputereComputerspil

Spil passerer Venus Hostage

Computerspil - det er en kunst, der er givet ikke for alle. Desværre, et stort antal projekter, der er født i dag er ringere og ikke fortjener særlig opmærksomhed. Hvad kan vi sige om den hjemlige igroproma der behager projekter af høj kvalitet med få års mellemrum ... Så de eneste mennesker, til hvem det er håbet - er uafhængige udviklere, der har råd til at redde situationen. For eksempel kan du gøre opmærksom på en temmelig usædvanlig projekt Venus Hostage. Denne første-person shooter med elementer af puslespil, arkade og stealth, som vil tage dig mere end en time af spilletid, men på samme tid til at stramme. Passage af Venus Hostage er usandsynligt, at volde dig alvorlige problemer, fordi spillet er ganske enkel.

Hvad er det spil?

Så hvad er det Venus Hostage? Passage af spillet, som det er blevet sagt, tager ikke mere end en time, og det skyldes i høj grad det faktum, at din hovedperson ikke ved, hvordan du kører, det vil sige, han går altid til fods. Det betyder, at spillet stadig er strakt - faktisk måtte hun låne ikke mere end fyrre minutter. I første omgang var det tænkt som en erotisk handling, men senere skiftede mening og udviklerne har forladt kun et par sexscener så eksplicit model af kvindelige karakterer. Resten af projektet flyttet ind inden for andre genrer, som var ganske vellykket - passage af Venus Hostage efterlade dig med et uudsletteligt indtryk, fordi plottet er smart snoet, og scenen med begrænsning af 18+ vil også finde deres kærester.

Start af spillet

Hvordan har passagen begynder Venus Hostage? Du accepterer på en date med en pige i et chatrum, som med succes møde virkeligheden og tilbringe en stormfuld nat af kærlighed. Men i morgen, at vågne op alene i en fremmed rum, du vil finde et videobånd, der fortæller dig, at du blev involveret i en meget ubehagelig situation. Du i reel fare, så er du nødt til hurtigst muligt at finde en vej ud af lokalet. Her begynder hovedkortet af spillet - næsten alle niveauer indeholder puslespil baseret på fysik, at du skal løse. Det vil sige, du bliver nødt til at kigge efter emner, bruge dem på andre genstande, der tidligere ved hjælp af enhver enhed - og først derefter kan du åbne døren eller bryde låsen. Generelt for passage af Venus Hostage løfter være spændende.

Videreudvikling plottet

Som det er blevet sagt før, vil du nu nødt til fremskridt gennem historien, desværre, til fods. modstandere vil blive leveret til dig, som du vil løse en række forskellige måder. Nogle gange vil det være nødvendigt at fjerne dem forsigtigt, vil ikke blive gjort i andre tilfælde ingen betingelser, så du kan bruge alle våben at vælge imellem. Selvfølgelig stammerne i spillet er ikke så meget - en times gameplay er ikke alt besluttet at accelerere. Men du vil finde flere typer af våben kortrækkende, såsom et bat eller et rør, samt skydevåben, som også kan bruges mod fjender hindrer dig. Efter at have gået gennem et par sexscener, nok til at ødelægge fjender og løse mange svære gåder, vil du finde dig selv i ansigtet af den endelige cut-scene.

utrolig slutning

Det er værd at bemærke, at spillet i mange henseender trækker slutning, fordi det er virkelig imponerende. Du finder dig selv holdt som gidsel af de vigtigste skurk, som du stadig havde en scene 18+. Du når til en pistol, da hun vendte sig bort, og derefter døren kommer din første kæreste med hvem du mødte i starten af spillet og forsøger at gemme hele tiden. Hun bar en pistol, hun fører ham og trækker på aftrækkeren. Men det dræber nogen? Dette skal du vide, at have dette projekt. Det tager den time af liv på Venus Hostage, - passage af ucensurerede, selvfølgelig vil være meget sjovere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.