Af teknologiMobiltelefoner

Hvor på "Android" klippebordet og hvad er det?

Hvor på "Android" clipboard? Før besvarelsen af dette spørgsmål, er det nødvendigt at forstå, hvad det er, og hvordan man betjener. Moderne mobile enheder udvikler sig meget hurtigt og næsten lige så god som computeren begyndte at nul år i deres egenskaber. Denne hvirvelvind af hastighed og kompleksitet kræver, at enheder, til trods for at fabrikanterne hævder ellers. Og nu at besvare spørgsmålet: "clipboard" "Hvor" Android

Hvad er det her

Klippebordet er normalt at kopiere data fra en kilde til en anden. For eksempel, du har brug for at kopiere teksten (billeder, fotos) fra internetbrowseren og indsætte det i et program designet til at kommunikere på sociale netværk. Lignende teknologi anvendes i lang tid.

Hvordan fungerer denne her

Mange tror, at klippebordet - dette er nogle enkeltstående program eller en tredjepart program. Men dette udsagn er ikke helt rigtigt. clipboard, som regel, er en tjeneste, og en del af operativsystemet, uanset hvilken type enhed foran dig. Han er i computere, smartphones, tablets og muligvis andre mekanismer, der anvender indtastning af data.

Funktionsprincippet er forbundet med styresystemet, samt RAM. De data, du kopierer, cached, og med andre ord, er skrevet i RAM. Hvis ikke for dybt ind i de tekniske aspekter og computer, sådan operation giver ydelse og dataudveksling mellem forskellige applikationer.

Hvor på "Android" clipboard?

Nå, her kommer vi til det vigtigste svar på spørgsmålet. Det er vigtigt at huske på, at de fleste af nutidens smartphones har touch-skærme. Derfor, for at bruge denne funktion, skal du holde nede i teksten på skærmen, og så vil være et særligt område, der giver mulighed for at fremhæve bestemte dele. Efter de fragmenter blev isoleret, behøver kun at trykke på skærmen igen. Som et resultat, vises en menu med forslag: "Kopier tekst", "Indsæt tekst", "Cut tekst", etc. Så, nu ved du, hvor klippebordet på "Android" ... "Samsung" denne eller en anden producent - det gør ikke noget, at princippet om at fungere på alle identiske.

Afhængigt af versionen af Android ikoner kan vises i form af ikoner, tekst, forskellige ikoner. De kan også variere i størrelse, form, og så videre .. Nogle Android-smartphone kan have en tjeneste, der giver dig mulighed for at se klippebordet ved hjælp af den ekstra menu og data i den ikke overskrives, og gemme de enkelte fragmenter. Nogle teksteditorer på pc'er har en lignende funktionalitet.

resultater

Således har vi besvaret spørgsmålet "Hvor" Android "clipboard?". Som en opsummering er muligt at vende tilbage til emnet for andre enheder.

Mest sandsynligt, er du daglig bruger denne funktion på en personlig computer eller en bærbar computer, som er en banal kopiere og indsætte tekst. For eksempel, på Windows, kaldes det holdene «Ctrl + c» og «Ctrl + v». På en lignende princip fungerer udklipsholderen telefon "Android", hvor der i stedet for en mus og tastatur kommandoer, touch input, og giver yderligere skærmmenuen.

Hvis du ikke forstår det med din smartphone, så den bedste løsning er at besøge den officielle hjemmeside for producenten og for at blive fortrolig med den instruktion, der følger med enheden. Der er behov for flere detaljer malet funktion klippebordet, samt alle hold til at bruge det.

Mest sandsynligt, at størstedelen af læserne, og så forstår at bruge denne funktion, men vidste bare ikke, hvad det hedder. Men mange af os lære forskellige gadgets intuitivt, uden at tænke, og meget sjældent åbent instruktion.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.