Af teknologiMobiltelefoner

Gennemgang af GSM-telefon Nokia 8210: beskrivelse, features og anmeldelser

Helten i denne artikel vil ikke bare en anden moderne smartphone, og en sand legende - Nokia 8210. Mobiltelefon Review vil afsløre alle de vigtige punkter. Usandsynligt at mødes mindst én person, der kender noget om denne model. På det tidspunkt, hun var den salgs-leder. I første omgang, købere følte, at modellen af den finske producent er mere egnet til kvinder. Denne beslutning har påvirket et stort udvalg af farvevalg. Men med tiden, skal mobiltelefonen kaldes universel, fordi det behagede købes som repræsentanter for de svage og stærke køn.

Som en del af denne gennemgang vil blive diskuteret i detaljer ikke kun udførelsen, men også fordelene ved telefonen. På manglerne i øjeblikket taler korrekt, fordi mobile enheder har ændret sig dramatisk i 10 år.

Valgmuligheder

Hævder, at de finske produkter er ikke kun kvaliteten, men også elegant, er det usandsynligt, nogen vil. Bare se på telefonens emballage Nokia 8210. Den er lille, let, lavet af tykt pap. På forsiden af producenten sætte en meget smuk foto: dreng og pige på baggrund af den brusende flod. Nokia etiket, lavet i blå og hvide farver, er beliggende i nederste højre hjørne. Og det er alt, hvad der præsenteres på forsiden.

På jagt efter oplysninger om telefonen er nødt til at bruge tid. For eksempel er navnet på modellen udskrives kun på sidefladen. Og vi henlede læserens opmærksomhed på, at fabrikanten har brugt seks forskellige sprog, blandt hvilke der er russisk. Af denne grund, kan vi roligt gå ud fra, at den interne køber ville være vanskeligt at forstå instruktionerne. Men alt er ikke så slemt. I boksen er en lille bog på russisk. De oplysninger, som den er offentliggjort, vil vi tale senere. Det er vigtigt at forstå, hvis dette ikke findes i sættet Russified instruktion, maskinen er en "grå", dvs uoriginale.

Lad os håndtere fuldfører elementer. Ud over den dokumentation i kassen har også et udskifteligt batteri, ekstra aftagelige paneler Xpress-On og oplader.

Kendskab til instruktionerne

I øjeblikket kunder sjældent bruger den vejledning, tillidsfuld din intuition. Men før det første møde begyndte med en undersøgelse guide. Book en lille, dekoreret ganske pænt.

Før en indholdsfortegnelse indeholder et afsnit, der præsenterer enheden Nokia 8210. Det kaldes "Hurtig og nem". Den sammenfatter oplysninger om, hvordan at låse din enhed, foretage et opkald, skal du holde telefonnummeret og andre grundlæggende manipulation. Efter få kendskab til det, kan du se indholdsfortegnelsen. Ved hjælp af det er forholdsvis let at navigere oplysningerne i denne manual. Det er muligt at finde et svar på alle de spørgsmål, der ikke kun gælder for arbejde med enheden, men også brugen af optioner.

Især boliger og design

Hvad købere se Nokia 8210? plastikkabinet er en typisk candy bar. Fordelen ved modellen er en bred vifte af udskiftelige paneler. Køberen kan vælge en af seks eksemplarer: rige grønne, frisk mynte, lys gul, hvid med krystal glitre, mokka og orange med ingefær nuance. Lidt senere i salget var der en blå udgave.

Ved fremstillingen af de boliger udviklere nægtede at rethed. I det område af skærmen er klart synlig rundhed. Den øverste ende er flad, hjørnerne er skarpe. Ved bunden af kroppen bliver en lige linje, så nær tastaturet bliver det meget smallere. Dimensioner på Nokia 8210 er lille, især når man sammenligner med de enheder for 10 år siden. På højden af telefonen er næsten 10,2 cm, bredde lig med 4,5 cm Med hensyn til tykkelsen, ved moderne standarder, er det helt store -. 1,7 cm.

Nu er det nødvendigt at overveje udformningen af frontpanelet. Den består af to dele. På toppen er der en sort pasta i dråbeform, som er placeret under den lille skærm. Over det - en højttaler og logoet. Nedenunder er der et kontrolpanel, som består af fire individuelle og en tvilling knapper. Deres placering er ganske original.

Nokia 8210 bagsiden indtager 2/3 af hele panelet. Det viser virksomhedens logo og slottet. På venstre side på siden af en åbning til stroppen og svejset knap til lydstyrkeregulering. Stik til en batterioplader og en mikrofon udgang til den nedre ende. Placering on / off-knappen er standard for anordninger af den finske producent. Til hendes udvalgte sted i den øvre ende. Ejerne hævder, at det er muligt helt at eliminere tilfældig knap på det, fordi nøglen er helt forsænket i kroppen.

display Egenskaber

Nokia 8210 grafiske display. Dens størrelse er ganske lille. Når du skriver en SMS-besked på det er placeret kun 5 linier. Ifølge producenten har at stor kontrast. Ejerne bekræfte disse oplysninger. Når du tænder telefonen, samt baggrundsbelysningen er aktiveret under drift. Takket være hende, alle oplysninger er let at læse. Udendørs, især i det solrige vejr, kan det ses som skærmen svinder. Kontrasten er reduceret, men ikke kritisk.

tastatur

Det numeriske tastatur består af enkelte taster. Alle af dem er elegante dråbe form af en lille størrelse. På grund af det faktum, at designerne har gjort dem adskilt, bruge telefonen ganske belejligt.

Også at bemærke er, at knapperne er næppe til fordel for den generelle linje i kroppen, hvilket reducerer risikoen for utilsigtet betjening. Udviklerne har givet og tastatur lås. Det tændes, når du trykker på den venstre tast og "*". Til fjernelse af låsevirkningen skal gentages i samme rækkefølge. At være i stand til at arbejde med telefonen på et mørkt sted, forudsat hvid baggrundsbelysning nøgler. Ifølge brugerne af dens magt er nok.

Nokia 8210: karakteristika for batteriet

For autonomi i den finske mobiltelefon opfylder batteriet BLB-2. lithium polymer teknologi er blevet anvendt ved fremstillingen. Batterikapacitet - 830 mAh. Sådanne karakteristika bringer 150 timers standby tid og ca. 3,5 dele aktiv samtale.

Hvis du studerer bedømmelser af ejerne, kan du være sikker på, at maskinen er under stor belastning vil arbejde fejlfrit i mindst 3 dage. Og først efter denne periode kan kræve genopladning. Genskaber batterilevetid til 100% tager cirka 1,5 timer.

Fordele ved telefonen

Beskriver den legendariske model af telefonen, skal du separat identificere sine styrker. Hverken ejeren aldrig bemærket, at Nokia 8210 mister netværk. Signalet niveau er altid høj. Denne enhed er i kommunikation, selv om de andre var allerede magtesløse. I dette kriterium er det næsten helt enestående. Alsidighed telefon også kan sikkert tilskrives fordelene. De er bekvemt at bruge som et barn og en ældre mand.

Ifølge brugerne fordel er tilstedeværelsen af den infrarøde port. Det bruges til at overføre data trådløst. Desuden har denne maskine er perfekt synkroniseret med en pc. Et stort antal af positive anmeldelser, der afsættes til ergonomi og brugervenlighed. Bær det meget behageligt i lommen eller i tasken. Mange forsikre, at den mest bekvemme måde - klip. Det eneste, det bliver nødt til at købe deres egen.

For at opsummere

Når man overvejer modellen legender, når det bliver klart, at for at sammenligne det med moderne smartphones giver ingen mening. Alle de egenskaber ringere end moderne telefoner monokrom Nokia 8210. Batteriet kan kaldes en undtagelse, da varigheden af batteriets levetid er meget længere end de "kloge" gadgets. Men sådanne resultater er påvirket af andre nuancer beskedne display, begrænset funktionalitet, og andre.

Men hvis du bruger din mobiltelefon til sit formål (opkald, meddelelser), kan du fuldt ud nyde pålidelighed og nem administration. Overraskende, selv et årti senere, det virker fint og kan bruges som et ekstra håndsæt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.