Af teknologiMobiltelefoner

Smartphone HTC EVO 3D: funktioner, beskrivelser og anmeldelser

Indtil for nylig, leder i segmentet af mobile gadgets med support avtostereoskopii betragtes LG «Optimus» 3D. Men virksomheden var i stand til at flytte NTS indbildske rival, med meget godt med et skud på markedet for HTC EVO 3D smartphone.

Både devaysa meget vel passe ind i den moderne tendens, som kan beskrives som «3D hvor det er muligt." Efter udgivelsen af de store kreationer Dzheymsa Kemerona "Avatar", samt den hidtil uset succes af filmen og af 3D-teknologi i særdeleshed, producenter af forskellige former for indhold og teknologi hovedkulds haste til at udvikle den hidtil stod i stagnation regionen stereovision.

Berømte maleri af den legendariske instruktør har vist, at folk er villige til at betale gode penge for 3D, hvis det vil behage deres underholdning. Producenter af mobile gadgets har draget fordel af denne situation og begyndte at udstyre deres enheder hver slags 3D-funktioner (og ikke billige), selv om de ikke er forpligtet af brugeren. En pioner inden for dette segment var til mærket LG, og HTC har hentet en bølge af hans "EBO".

Se på, hvordan det går, at selskabet med sin nye gadget. Så HTC EVO 3D smartphone: egenskaber, funktioner og fordele devaysa sammen med de mangler - temaet for denne artikel. Beregningen vil blive taget synspunkter specialister på dette område og anmeldelser de menige af gadget ejere.

Pakkens indhold

Modellen sælges i temmelig beskedne (af standarder for design) og en kasse med hvidt pap. Emballage er relativt lille, men det forhindrede ikke producenten at placere på det alle nødvendige oplysninger: beskrivelse af enheden, og en kort beskrivelse af de vigtigste elementer i enheden.

Inde i kassen finder du:

  • Jeg ejer en smartphone;
  • AC oplader med USB-port, med synkronisering med en pc;
  • batteri;
  • beskyttende briller til smartphones NTS (variabelt);
  • hukommelseskort 8 GB;
  • stereoheadset med yderligere foringer;
  • detaljeret manual på russisk;
  • garantibevis.

I princippet ikke noget særligt - indstillet som en enhed. Men nogle gange kan det falde substandard opladning (hlyupkie og lyuftyaschie) eller ingen beskyttende glas til HTC smartphones, så du skal ikke være doven til at åbne boksen i butikken og kontroller indholdet.

udseende

Hvis du kunne sammenligne denne smartphone med bilen, ville de "EBO" har været en klassisk SUV. Det er ikke i den forstand, at det nemt kan tage på en off-road og øde, og de indtryk af designet.

Den smartphone har en massiv, tung og troværdig. Nej, gadget ikke overstige den sædvanlige rammer af komfort efter vægt eller dimensioner - det bare giver konkurrenter snørklede af sagen og måske i lethed. Ikke desto mindre gør HTC EVO 3D kroppens karakteristika ikke tillade os at kalde det en "mursten" eller anden krænkende ord.

Devaysa udseende har en streng og noter, som det er tilfældet med modeller af HTC, det tiltrækker din kunde. Mørk-grå og ren sort tone plast tjene som nøglen til hjerterne hos potentielle kunder, at reagere på erhvervslivet og seriøs ekko.

På grund af sin tykkelse model med misundelsesværdige ergonomi i hånden, i modsætning til de subtile nymodens gadgets. Ikke desto mindre, vægten og størrelsen angiver, at indehaveren af devaysa at være en mand, og for den smukke køn er bedre at finde noget mere acceptabel vægt og "munter" i form af farve, men nej, nej, ja, og du vil se på kakoy- en pige en helt ny HTC EVO 3D.

Korps af kvalitet plast ser monolitisk. Sølv skær i det ydre model opfylder minimum: kamera bezel, logo og et par nøgler. Vi bør også nævne bagsiden af coveret af din smartphone - en højtydende bølgepap Soft Touch, visuelt minder om taktile gummi. Faktisk, at dømme efter de anmeldelser af ejerne, at efterlade fingeraftryk på en enhed er yderst vanskeligt, kun hvor det er muligt at have HTC EVO 3D - skærmen. På grund af belægningen visning af støv, snavs og små ridser er mindre skræmmende, for det samme eller LG "Samsung".

I udseendet af den forreste del af smartphone umiskendeligt mærkevarer stil af brandet. Hvor mange bil virksomheder er bekymrede dekorere radiator falshreshotku og NTS år efter år for at være deres egen stil. Dette er især mærkbar på kappen af ørestykket i toppen af gadget på touch taster, og for hele kroppen.

grænseflader

Bagklap devaysa betegner dækker helt gribende omkredsen af hele anordningen. Lidt over midten af gadget kan ses parret massive blok kameraer med to flashenheder på højtydende LED'er.

På venstre side er kun én mikro-USB-stik. På højre side kan du se din smartphone kamera kontrol knap, volumen rocker og en switch optageindstillinger (2D / 3D). Den øvre del af gadget er forbeholdt en konnektor til en hovedtelefon og et headset (3,5 mm) og en effektstyring nøgle, samt dublere mikrofonen. Nedenfor beliggende fordybning til at fjerne låget og HTC EVO 3D primære mikrofon.

Karakteristik af boliger og design af modellen som helhed efterlader positive følelser. Mange ejere i deres kommentarer ikke finde fejl designere af en sådan størrelse og vægt, og endda tværtimod, siger, at en sådan tyk og tung gadget er meget mere bekvemt at bære det på grund af sin eksterne data: altid føler, hvor den ligger, og anvende med den ene hånd denne model er meget mere komfortabel.

HTC EVO 3D Display

skærmstørrelse er ganske imponerende: en af de bedste og mest succesfulde matricer såsom "Super LCD-» med en acceptabel opløsning på 540 af 960 pixel. Store tal kan kun ses på "æble" -serien display "Retina". ppi indikator også glad punktstørrelse er så lille, at en normal menneskelige øje er simpelthen ude af stand til at skelne de enkelte pixels.

betragtningsvinkler

Billedet på skærmen ser ganske klare, masser af nuancer og moderat lys. Det eneste negative, der er gentagne gange blevet nævnt i en gennemgang af brugere - er et lille område af behagelig at se på. Hvis du vipper din smartphone lidt til siden, 3D-effekten begynder at forsvinde, så afprøve nye teknologier i selskab med ligesindede vil ikke virke - "egoistisk" gadget kom

kamera

Begge kameraer på bagsiden af gadget er udstyret med en hurtig autofokus funktion. Stereomatritsa på fem megapixel at tillade mere end 2560 til 1920 pixel ikke kan være, men i de fleste almindelige tilfælde er mere end nok.

Hvis det ønskes, kan du skifte til standard eller 3D-skydning. Arbejde i tre-dimensionelle tilstand kræver visse færdigheder, så inden du tager det er nyttigt at omhyggeligt læse instruktionerne.

produktivitet

Under præstationer opfylder velafprøvede Qualcomm MSM8660 chip Snapdragon, der kører på to kerner med en taktfrekvens på 1,2 GHz. For grafisk komponent ansvarlig videoyadro "adrenerg" 220 Series.

På HTC EVO 3D bord (firmware 3.28.401.1) har 1 GB hukommelse og det samme for at lagre brugerdata. Om ønsket kan det indre volumen forøges på bekostning af SD-kort (op til 32 GB). Samlet set en god præstation, grænsefladen fungerer uden bremser og friserne, men "tunge" applikationer vil synke mærkbart på FPS.

Stand-alone drift

Enheden er udstyret med en middelmådig batteri på 1730 mAh kapacitet. Med sin vigtigste opgave klarer det, og eventuelle kritiske kommentarer fra brugerne i deres anmeldelser ikke forlader. Åbningstider af "all inclusive" mode - omkring 3,5 timer, og i bunden af energibesparende indstillinger og bruge din smartphone som et middel til kommunikation er batteriet holder i flere dage.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.