Af teknologiMobiltelefoner

Smartphone Huawei Y5C: anmeldelser, specifikationer, beskrivelser, funktioner og priser

Huawei Y5C er en smartphone med en lille skærm, men gode funktioner. Operativsystemet "Android" i denne model giver dig mulighed for hurtigt at starte vigtige applikationer. Opløsningen af denne enhed er 854 x 480 pixels.

Hovedkameraet er indstillet til hele 8 megapixel, så smartphone Huawei Y5C Black anmeldelser er gode. Dimensioner på modellen har følgende: længde - 129 mm, bredde - 66,3 mm, og tykkelsen er nøjagtigt 10 mm. Med dagens standarder betragtes dette som helt normalt. Men den største fordel ved modellen er selvfølgelig prisen. Det er værd at denne smartphone på markedet omkring 7500 rubler.

Fyldning af enheden

Ud over en højkvalitetsprocessor skal det noteres i denne smartphone nokså en produktiv modulator. Hvis du mener tilbagemeldinger fra forbrugerne, så bruges kontakterne i det med beklædningen. Filtrene er af duplex type.

Signalet modtager en enhed som en omformer. Den er installeret i en forbindelsestype model. Tyristorblokken påvirker også systemets ydeevne. I dette tilfælde giver den en kvalitet, så smartphone Huawei Y5C Black anmeldelser er positive.

Værktøjer til kommunikation

I denne smartphone er signalet for behagelig kommunikation fanget godt. Hvis du tror på forbrugernes anmeldelser, er mikrofonen i enheden indstillet af høj kvalitet. Også til kommunikation understøtter modellen højhastigheds-internet. I dette tilfælde kan du bruge en hvilken som helst browser. Som standard har den indsendte forekomst "Google Chrome". Om nødvendigt kan brugeren bruge bogmærker uden meget besvær. Ejeren har også mulighed for hurtigt at navigere gennem siderne. Hvis du mener anmeldelser af forbrugere, er grænsefladen med browseren meget praktisk. Standard meddelelser fra telefonen sendes nemt.

Også Huawei Y5C Black anmeldelser er gode, fordi modellen understøtter flash SMS. Hvis det er nødvendigt, leveres fabrikantens indsætning af adressaten. Denne model gør det også nemt at sende billeder i meddelelser. Teksten overføres hurtigt nok.

En anden Huawei Y5C anmeldelser bliver positivt for muligheden for at hente e-mails fra korrespondance. Særlig opmærksomhed fortjener en kvalitet bluetooth. Med det kan du overføre filer med forskellige størrelser. Ejeren kan ændre sine parametre gennem udstyrets faneblad.

Hvilket kamera er installeret?

Af funktionerne i kameraet bør bemærkes en god flash. Lysstyrken af modellen kan justeres. Hvidbalancefunktionen i enheden er til stede. Kontrasten kan justeres via kameremenuen. I fanen Effekter kan brugeren justere billedets klarhed. Forhøjelsen i billedet i dette tilfælde er givet. Separat opmærksomhed fortjener mikrofonen i enheden. Lyder han skriver temmelig godt

Hvad siger de om kameraet?

For kameraets smartphone Huawei Y5C anmeldelser bliver det meste godt. Hænger i enheden er sjældne. I dette tilfælde udføres overgangen til videokameraet uden problemer. Om aftenen er billederne klare. Landskaber kameraet giver dig mulighed for at skyde gorgeously.

Også Huawei Y5C anmeldelser er positive for tilstedeværelsen af ansigtsgenkendelse. Således er skarpheden af billedet ret godt. Ulemperne kan kun tilskrives den langsomme bevarelse af billeder. I dette tilfælde kan videoer, der varer mere end 20 minutter, forsvinde overhovedet.

Mediespillerfunktioner

Medieafspilleren i denne telefon har alt hvad du behøver for at lytte til sporene komfortabelt. Først og fremmest er det vigtigt at bemærke en interessant grænseflade. Personsøgningsfunktionen er tilgængelig for modellen. Samtidig er det også tilladt at adskille melodier efter størrelsen. Lister brugeren er i stand til at danne efter genre. Om nødvendigt kan du downloade nye spor. Betjeningsknapperne på afspilleren er ret store på skærmen.

Hvad er anmeldelserne om medieafspilleren?

For spilleren Huawei Ascend Y5C anmeldelser bliver gode. De visuelle billeder af modellen har evnen til at vælge. Også spilleren blev forelsket i den hurtige indlæsning af spor. Lister er også dannet hurtigt. Tiden for sangene ses fra displayet. Find din yndlingsmusik fra listen kan nemt og hurtigt.

Også Huawei Y5C anmeldelser er gode for det faktum, at hængeren af afspilleren er sjælden. Videoklip med denne enhed kan også ses. For at aktivere afspilningstilstanden i tilfældig rækkefølge, skal du gå til afspillerens indstillinger. For at gentage sangen er der en speciel knap.

Hvad er der i sættet?

Til telefonen er i dette tilfælde fastgøreren, samt opladning under batteriet. Hvis du tror på købernes mening, er instruktionerne til smartphone medtaget klart. På grund af det svage batteri, er smartphone Huawei Ascend Y5C anmeldelser ikke særlig gode. Der er ingen omslag i det præsenterede kit. I dette tilfælde er hovedtelefonerne i boksen standard. Ifølge ejerne adskiller de ikke særlig lyd.

Generelle indstillinger

Denne model giver dig mulighed for at betjene næsten alle processer i telefonen. Især kan brugeren se sikkerhedsoplysningerne på enheden. I dette tilfælde leveres synkroniseringsparametrene, så telefonen Huawei Y5C-anmeldelser er positiv fra forbrugerne.

Direkte melodier for opkald til download fra brugeren har mulighed for. Oplysninger om ubesvarede opkald kan ses. Kontakter lister i telefonen er præsenteret i en bekvem form. Hvis du mener anmeldelser af forbrugere, så juster parametrene for bluetooth er ret simpelt.

Separat opmærksomhed i modellen fortjener muligheden for automatisk modtagelse. Det er som standard installeret i dette tilfælde. Om nødvendigt kan du tænde for opkaldsspærringer. For internettet har telefonen forskellige konfigurationer. Til hovedtelefoner er der tilstande at vælge imellem. Adgangspunkter vises på fanen Enhed. Parringfunktionen i enheden er tilgængelig. Brugeren kan vælge signaler til grupper fra hukommelseskortet.

Skærmindstillinger

Den præsenterede smartphone har alt hvad du behøver for at konfigurere panelet korrekt på skærmen. Baggrund i dette tilfælde kan indstilles til enhver størrelse. Tilpasningsfunktionen til denne enhed er tilvejebragt. De vigtigste applikationer på displayet kan flyttes. På samme tid ser ikonerne ud på det. Hvis du tror på tilbagemeldinger fra forbrugere, forekommer der meget sjældent skærmhænger.

Device Organizer

Arrangøren i denne telefon består af et ur og en kalender. I dette tilfælde er konverteren tilgængelig med forskellige måleenheder. Uret i den præsenterede smartphone justeres via hovedmenuen. For kalenderen Huawei Ascend Y5C Black anmeldelser har forskellige. For at forstå hans noter tager du tid. Hvis du tror på købernes mening, så er stopuret meget nemt at bruge.

apps

Applikationer denne enhed har en hel del. Internet butik i telefonen er forudsat. Foruden anti-virussystemet kan brugeren selvstændigt teste enheden. Til dette giver modellen "Edishen". I mastering er denne applikation ret simpel. Det er meget hurtigt at teste med det.

Andre applikationer til at verificere den understøttede smartphone-understøttede model. Hvis vi taler om filhåndteringen, leveres den i enheden "Astro". Med den kan ejeren nemt overvåge alle løbende applikationer. I dette tilfælde tillader kommandoer til at annullere "Astro". For kommunikationsprogrammerne "Facebook" og "Twitter" bruges. At udveksle data med deres hjælp er ret simpelt. Hvis vi taler om overførsel af store filer, er det mere hensigtsmæssigt for ejeren at køre Superbim-applikationen. Med det kan du sende musikfiler til venner med høj hastighed. Billeder er tilladt i forskellige formater.

Hvordan laver man firmware?

Disse smartphones har ofte brug for firmware. I betragtning af dette, får Huawei Y5C-anmeldelser nogle gange negative fra ejerne. Der er behov for firmware på grund af enhedens lavere produktivitet. Dette skyldes normalt skade på systemfiler. Men deres sædvanlige opdateringer kan ikke hjælpe i denne situation. For at løse dette problem anbefaler mange eksperter at installere et særligt program "One". Det blev oprettet for at erstatte systemfilerne på smartphone. I dette tilfælde har du brug for en god personlig computer. Men i første omgang skal du forbinde enheden via USB-kablet. For at sikre, at firmwaren ikke afbrydes, skal batteriet kontrolleres før tilslutning. Det anbefales også at slette alle filer fra enheden. Når du har tilsluttet telefonen, skal du starte programmet "One".

Derefter skal enheden testes. For at gøre dette er der en tjek-knap i programvinduet. Tager en telefon tidstest i højst to minutter. Der er dog undtagelser fra reglerne. Når du har kontrolleret systemet, kan du begynde at blinke det. I denne situation er der også risici. Hvis systemfilerne ikke er installeret korrekt, kan det være, at smartphoneen muligvis ikke tændes. I dette tilfælde vil det være umuligt at genoptage de tidligere parametre.

For at starte firmwaren er der en startdisk i bunden af programvinduet. Så skal du bare vente på, at installationen er færdig, og fjern apparatet sikkert. Så skal du tænde telefonen og tjekke den selv. Hvis der opstår problemer, anbefales det, at enheden overleveres til et servicecenter eller et værksted for yderligere at undersøge årsagen til fejlen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.