HjemlighedKonstruktion

Hvordan til at lægge laminat trægulve: Anbefalinger

Laminat er en stor gulvbelægning, som er fremragende til beboelse og kontorer. Det er populært blandt forbrugerne, fordi det har et smukt udseende, fordi det er lavet af naturlige materialer. Til denne etage tjent til ejeren så længe som muligt, er det nødvendigt at nærme spørgsmålene om sin styling med stort ansvar. Nogle gange opstår spørgsmålet: "Hvordan til at lægge laminat på et trægulv?" Det er værd at overveje denne situation så fuldstændigt som muligt.

Hvis vi sætter laminat træ gulv, er det nødvendigt at udføre alt arbejde effektivt uden unødig hast, efter en bestemt rækkefølge. Så du kan undgå yderligere spild af tid og mulige ændringer.

Arbejdet bør starte med udarbejdelsen af overfladen, som skal være helt flad. For at gøre dette, skal du frigive de reparerede lokaler alle unødvendige elementer, fjerne fodlister, så rengøre gulvet mod støv og snavs. Tale om, hvordan at lægge laminat trægulv, skal det bemærkes, at tilstedeværelsen af betydelige defekter på den eller meget store højdeændringer nødvendig nivellering for at anvende plader af spånplader. De bør placeres løst på væggen, og hver efterfølgende ark stak med et lille hul. Pålidelig fiksering ark er opnåeligt skyldes skruning skruer eller ved anvendelse af søm.

At tale om, hvordan man lægge laminat træ gulv, er det nødvendigt at sige, at det bør sættes under en særlig substrat, i stand til at levere høj kvalitet lyd og varmeisolering. Den er placeret på tør basis, betyder det ikke at bruge lim. I øjeblikket er der flere typer af underlag. Sælg dem til rullerne i form af måtter. Den mest praktiske visning er polstret kork, da den ikke synke og har fremragende isolerende egenskaber, det er således økologisk i højden. Plader af krydsfiner er også i stand til at hjælpe med spørgsmålet om en maksimal samlet gulv nivellering. Sikker kan være med skruer.

Så bliver du nødt til at beregne, hvor meget plads du har brug for på det reparerede laminat. Dette gøres ved at måle det rum, der er længden multipliceret med bredden kræves for at beregne arealet. Opkøb kunne lide coveret, er det vigtigt at være opmærksom på metoden til sammenføjning paneler. Normalt anvendes i panelerne snap lås, som ville kræve en hammer og træbjælker. Når man arbejder med dem behøver ikke at lægge en stor indsats for at undgå chips og revner i materialet.

Laminat lagt på trægulv kun i områder, hvor temperaturen er på mindst 15 grader Celsius. Du bør begynde ved døren, og derefter udføre stabling i Extension. Lyset fra vinduet skulle falde parallelt med sømmene af pladerne. Omkring væggene bør være en afstand på 10-15 mm, som vil blive dækket med en sokkel.

Sokkel installation - er den sidste fase af arbejdet. Det skal fastgøres med skruer. Nu hvor du ved, hvordan at lægge laminat trægulv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.