HjemlighedKonstruktion

Kontrol af byggearbejder - nøglen til at sikre kvaliteten af byggevarer

Opførelse af bygninger er en lang og kompliceret proces. Kvalitetskontrol af det udførte arbejde under opførelsen af objekter udføres af offentlige myndigheder, repræsentanter for kunder, entreprenører, designere.

Lad os tale mere om de organer, der udfører teknisk tilsyn i byggeriet.

Der er to primære former for tilsyn af værkerne:

  • intern kontrol;
  • ekstern kontrol.

Intern kontrol af anlægsarbejder

Denne type af teknisk inspektion på byggepladsen selve entreprenører involveret i processen med at opføre bygningen. De pas på forarbejdede produkter, der er angivet dets overensstemmelse med de krævede standarder.

Indgående inspektion resultat er bekræftelse af overensstemmelse med de kvalitative og kvantitative egenskaber ved ankommer til byggepladsen materialer, strukturer, komponenter og dokumentation.

udføres Operationel kontrol under produktionen af visse typer arbejde, eller umiddelbart efter dens afslutning ved måling eller teknisk inspektion. Alle resultater registreres i særlige og journaler.

Accept inspektion af visse former for byggeri arbejde indebærer bekræftelse af overensstemmelse med den endelige kvalitet af produkter og en beslutning om muligheden for udnyttelse af produktet. Denne form for kontrol udføres ikke kun entreprenører, men kunden og designeren, så det kan tilskrives ekstern kontrol.

Ekstern styring af bygge- og installationsarbejde udføres en række agenturer og tjenester.

  • Tekniske tilsyn af kunden. Det er holdt under hele byggeperioden. Kunden kontrollerer overholdelsen af alle de skjulte værker på en byggeplads, gør accept af de grundlæggende strukturer og elementer, der indgår i accepten udvalget. Ved afvigelse på kvalitet i arbejdet, overtrædelse af byggeteknik og andre uoverensstemmelser tekniske tilsyn på den del af kunden er berettiget til at suspendere arbejdet med at rette alle fejl.
  • Kontrol af anlægsarbejdet på den del af designeren kaldet forfatterens tilsyn. Han har også opretholdt i hele byggeperioden. I processen med tilsyn felt udføres kontrol med gennemførelsen af designløsninger og lovgivningsmæssige krav. Kontrol af designeren er en betalt tjeneste (efter aftale mellem kunden og forfatteren af projektet).
  • Af de offentlige myndigheder kontrollerer byggeriet bærer staten Arkitektonisk og Byggestyrelsen Tilsyn (GosArhStroyNadzor). Denne krop er det vigtigste styrende element i processen med tekniske tilsyn til byggeri. Han fungerer på de stadier af ingeniør-undersøgelsen, design og konstruktion af selve objektet. Det GASN godkender projektet, udstede en tilladelse til at udføre byggearbejder, overvågning rigtigheden af deres adfærd på banen. Han har ret til at stoppe byggeprocessen, at kontrollere for eventuelle tekniske dokumenter, blive pålagt en bøde for manglende overholdelse af standarder og krav, at indlede en straffesag, og så videre.
  • Fire inspektion kontrollerer overholdelse af konstruktionen med ild sikkerhedskrav.
  • Sanitær inspektorat udfører sanitære-epidemiologiske kontrol og byggepladsen tilsyn og håndhæver foranstaltninger til beskyttelse af miljøet.
  • Sikkerhed kontrol deltagere i byggeprocessen og overholdelse af arbejdsmarkedslovgivningen udføres teknisk inspektion af fagforeninger.
  • Styring af bygge- og anlægsarbejder udføres ved hjælp af obligatoriske certificeringstjenester i bygge- og produktion.
  • Licens til undersøgelsen, design og anlægsvirksomhed er obligatorisk for organisationer, der udfører disse aktiviteter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.