SundhedStomatologi

Hvad holder hævelse efter ekstraktion: årsager og behandlingsmuligheder karakteristika

Under livet af hver enkelt af os har at bede om hjælp i en tandklinik. Og ikke alle situationer kan ikke gemme en dårlig tand. I denne artikel vil vi lære om, hvordan operationen og hvad der holder hævelse efter tandudtrækning. Overvej også nogle af de nuancer, der er nyttige at kende alle.

udvinding tand

Denne operation kan kaldes en af de mest almindelige manipulationer, der udføres af en tandlæge. Den resterende fænomen, der opstår som et resultat af at besøge en læge, kan levere en masse besvær for patienten. I dag vil vi diskutere en konsekvens af kirurgisk procedure, som hævelse af det omgivende væv. Dens årsager og placering kan være anderledes.

Normal reaktion eller komplikation?

Slagværktøj kirurg involverer ofte skade af omgivende væv i mundhulen. Et øjebliks uopmærksomhed på farten, overtryk, virkningerne af anæstesi - kan alle disse faktorer udløser kvældning af kinden eller gummi væv. Det er nødvendigt at forstå, hvilken slags fænomen betragtes som normal fysiologisk reaktion. Ja, i dette tilfælde, vil patienten ikke brug for behandling. Det er også vigtigt at bemærke, at synes næsten altid hævelse efter fjernelse af visdomstand. Hvordan holdes? Dette vil blive diskuteret nedenfor. Tja, er det vigtigt at være i stand til at genkende en situation, der udgør en trussel mod patientens helbred.

kroppens fysiologiske respons

Hvad er hævede tandkød, eller for eksempel kinden efter kirurgiske indgreb, kan kaldes en naturlig reaktion. Interventionen af en læge, en krænkelse af integriteten af væv er allerede kaldt operationen. Efter fjernelse af tanden, især i vanskelige tilfælde, orale læsioner dannet. Det er ikke overraskende, at de kan svulme op og forårsage smerte. Hvor meget er holdt kind hævelse efter tandudtrækning? Standarder væv reparation bagefter, forudsat at der ikke var nogen komplikationer, siger, at efter 3-5 timers hævelse skal reduceres i størrelse. Intensiteten af smerter bør gradvist falde.

Den inflammatoriske proces

På grund af det faktum, at patienterne ofte er sat ud gå til tandlægen på grund af frygt for sådanne handlinger fører til øget smerte og forekomsten af betændelse i de bløde væv omkring tanden. Under fjernelse af opgaven med eksperten er også inkluderet for at neutralisere de ubehagelige symptomer. Udviklingen af den inflammatoriske proces indebærer en risiko for brøndene efter interventionen af kirurgen. Infektionen trænger dybt inde. Derfor bør fjernelsen i sådanne tilfælde udføres meget omhyggeligt, mund - omhyggeligt desinficeret. Hvis patienten ikke behandles i tide sygdom, skal det forstås, at en sådan hævelse efter operationen hurtigt gennemløb. Ud over en fuldstændig helbredelse tumoren vil medføre ubehag til sin ejer.

komplekse operationer

Hvor mange dage holdt hævelse efter tandudtrækning i vanskelige tilfælde? I en tandlægepraksis er der situationer, hvor en tand fjernelse kan blive forsinket i et par dage. I dette tilfælde virkningen af lægen leverer en hel del af smerte. For eksempel skal en person åbne slimhinden. Det er nødvendigt at fjerne ratinirovannogo eller dystopiske tænder. Selvfølgelig, i sådanne tilfælde, postoperative symptomer på 4 timer vil ikke passere. De kan forstyrre patienten i flere dage. Men hvis såret ikke er smittet, skal det bløde væv i munden hurtigt begynde at helbrede. Derfor er det vigtigt at overholde hygiejne hulrum efter operationen.

Virkningen af anæstesi

Tilgængelighed af smertestillende medicin kan kvalitativt og uden unødig stress til at udføre operationen fjerne de syge enheder for patienten. Især den måde anæstesi er nødvendig, når du har brug for at trække tænder eller visdom, som det kaldes, tandlæger, tredje molar. Efter påføring af anæstesi eksperter advarer af ubehagelige fornemmelser, der opstår efter nogen tid (3-5 timer). Ryk smerter og hævelse provokerer kauteriserede.

infektion brønde

Meget farlig faktor, der fremkalder en stærk hævelse af det bløde væv i de gummier, kinder, stiger ind i sårinfektion. Det er bydende nødvendigt, at patienter har rettidig bistand. Ellers ødem udvikler sig til en byld på infektion baggrund. Anerkend den pågældende situation for at hjælpe symptomer såsom fremkomsten af en høj temperatur og generel svaghed. Hvis der er mistanke om, at karakteren af ødem er en smitsom karakter, skal du straks kontakte en specialist for at få hjælp. Kun han kan korrekt diagnosticere situationen og ordinere den korrekte behandling. Hvor meget er holdt kind hævelse efter tandudtrækning, efterfulgt af infektion brønde? Her er alle individuelt. Anyway, det begynder at stilne af, indtil, indtil den er neutraliseret ved hjertet af den inflammatoriske proces.

Hvordan holder hævelse efter fjernelse af cyster af tanden?

Næsten altid fremskreden sygdom eller ukorrekt behandling kanaler i sidste ende fører til fremkomsten af tumorer på spidsen af rødder. Disse omfatter cyster og granulomer. Tilstedeværelsen af sådanne tumorer såvel som deres fjernelse er ofte ledsaget af hævelse af det bløde væv. Cyste kaldet hulrum, der er fyldt med væske. Årsagerne til dannelsen af tænder stikker traumer, infektion, parodontose og den forkerte medicin. Den lange periode med dannelse og vækst af cyster er umærkelig for patienten, da der ikke er tydelige symptomer. I tilfælde af mikrobiel indtrængen udvikler en inflammatorisk proces. Detect forekomsten af cyster er kun muligt med hjælp af røntgenundersøgelser.

For nogen tid siden blev tumoren fjernet sammen med tanden. Moderne teknologi og behandlingsmetoder gør det muligt at bevare enheden i kæben bue. Men her er en metode til behandling lægen vælger, afhængigt af de særlige kendetegn ved tumorer. Hvis cyste fjernelse passerer uden komplikationer, ødem og derefter begynder at synke på den allerførste dag. Med hver dag, der går det falder.

Faktorer, der angiver komplikationer

Hvis det bløde væv hævelse er tydeligt markeret, men tænderne gør ikke ondt, kan det være en konsekvens af dårlig behandling af rodkanaler.

 • Den mindste stykke nerve, forlod inden tandlægen kan forårsage tilbagefald pulpitis. I nogle tilfælde er det cyste dannes. Hvordan holder tandkød hævelse efter tandudtrækning i dette tilfælde, har vi allerede diskuteret. Det hele afhænger af operationernes kompleksitet og kvalifikationer lægen.
 • Straks du har brug for at gå til lægen, hvis der er problemer med at trække vejret, rødme af det væv, og takykardi. Dette kan være et angreb af allergi forårsaget af indførelsen af anæstesi. Hvordan holder hævelse efter tandudtrækning? I dette tilfælde skal det neutraliseres hurtigst muligt. Faktisk kan en allergisk reaktion føre til alvorlige konsekvenser.
 • Norm læger mener, at når smerten sensation gradvist aftager. Hvis, derimod, intensiteten stiger, i løbet af dagen, du har brug for at se en specialist.
 • En stigning i kropstemperaturen tilstand, den kraftige forværring af den generelle sundhedstilstand - symptomer indikere en infektion af tiltrædelsen.
 • Fremkomsten af en skarp lugt.
 • Forekomsten af smerter under synkning og kæbe bevægelse.
 • Hævelse er væk, men efter et stykke tid dannet igen.
 • Tumoren er begyndt at sprede sig til den forreste del.

Hvis opdages mindst en af de ovennævnte situationer, skal du straks besøge en tandlæge eller medicinsk facilitet. Hvordan holder hævelse efter tandudtrækning med en komplikation? Forudsat, at støtten vil blive leveret i rette tid, begynder han hurtigt at falde. Også processen med behandling og nyttiggørelse perioder direkte relateret til patientens helbredstilstand, tilstedeværelse af kroniske sygdomme, arbejde immunitet. Efter alt, har vi alle individuelle karakteristika.

Hvad kan der gøres?

Eksperter altid advare patienten, at han efter operationen skal være forsigtig. For at undgå potentielle komplikationer, huske en række begrænsninger.

 • Må ikke ryger og drikker alkohol.
 • Det er forbudt at drikke under anvendelse af et sugerør.
 • Rengør ikke de ramte områder med en tandbørste.
 • Det er forbudt at besøge dampbad.
 • Det er umuligt at lægge pres på det skadede væv (tygge nippe og så videre. D.).
 • Tryk såret med hænderne eller sprog er forbudt.

Ved at følge disse enkle tips, kan du beskytte dig mod komplikationer efter operationen. Hvordan holder hævelse efter tandudtrækning? Vi besvaret dette spørgsmål. Som regel, alt går meget hurtigt (efter 3-5 timer). Det er meget vigtigt at være opmærksom på forebyggelse af sygdom. Pas på dit helbred! Og lad denne artikel nyttige for dig kun til orientering!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.