HjemlighedKonstruktion

Byg og reparation i harmoni med naturen

I naturen er alt går efter deres én gang for alle etablerede love. Solopgange og solnedgange, årstiderne og strømmen af floder. Alt er i harmoni og alt er underlagt dens rytmer. Hvorfor ikke udforske disse rytmer, og vi, folket, at anvende dem til forskellige lejligheder og aktiviteter? Det viste sig, at hvis du bygger i overensstemmelse med månens rytmer i harmoni med naturen, så resultaterne vil være meget højere og kræfter brugt mindre.

De bygherrer, der er et gammelt ordsprog: "Det første år i det nye hus skal leve fjende i den anden - en, ja, den tredje - bygherre" Det vil tage en årrække, at det nye hus sluppet af sin barndom sygdom, og primært på restfugtighed af væggene, tilføje her og gasser med moderne maling og imprægnering.

Men de fleste af de problemer kan være, det er at undgå, hvis konstruktion og reparationsarbejde at være opmærksom på rigtigheden af den valgte tid.

Kun få mennesker ved, at der er virksomheder, der er involveret i opbygningen af biologiske hjem. Dette refererer til opførelsen af enkelte boliger og kræver mere tid til at bygge et hus, men selve huset vil stå i mange år fremover og glæde beboerne deres kvaliteter.

For eksempel træ, fældet efter månens rytmer kan være mange år, ikke ødelægger og uden at kræve iblødsætning eller maleri.

Det har længe været den månekalender, som viser alle de skilte, varigheden af et varemærke og en kort beskrivelse af det.

Så udgravning fremtidige hjem bør ikke starte med den unge månen og undgå vand tegn (Cancer, Scorpio, Fiskene), så grundvand vil ikke sive ind i din kælder. Optimal til sådant arbejde skal aftagende måne og Jordens tegn (Taurus, Jomfruen, Stenbukken).

For grundlaget for en sådan streng graduering ikke, ved at hælde fundamentet i de dage af vand, vil det være en lang og ujævn tørring.

Kældervægge er bedst at bygge i de lyse og varme dage i ild og luft tegn, så formen vil aldrig blive vist i din kælder. I tilfælde er det muligt at udføre disse arbejder og i de dage af udgravning tilhørende ekstrem nødvendighed, men strengt undgås vand.

Fyld over kælderen kan udføres i en hvilken som helst anden end den dag i Leo dag, da betonen tørrer meget hurtigt, derfor kan du ikke undgå revner.

Støtte til vægge rejst på den aftagende måne i nogen tegn. Men glem ikke, at de betonvægge bringe en person træthed og sygdom, er det bedre at gøre det fra en fysisk, "åndbart" materiale.

Spær på den aftagende måne sat under Stenbukkens tegn eller Taurus, men kræften er absolut kontraindiceret.

Fliser, der er lagt i en ung måne, holder dårlige forrykkes eller går itu fordi for hende den bedste tid - aftagende måne i lyse og varme Tegn på Air og ild. Hvis det blev sat i vand tegn, skal du ikke blive overrasket over, at snavs og mos er hyppige gæster på det.

Gips fungerer bedre til den aftagende måne på alle dage, undtagen for Kræft og Leo.

VVS arbejde skal udføres i de dage af vand og derefter vandet vil altid være frisk, rust og korrosion set ikke beskadige røret.

Træ vinduer, døre og trapper installeret på den aftagende måne i de dage af Stenbukken. Selv uden at vide, når træerne blev fældet for at producere disse strukturer, sætte dem i disse dage, kan du undgå mange problemer.

Enhver gulve planke optimalt aftagende måne på. Så vil de ikke svulme fra fugt eller ekstreme temperaturer.

Maling, lak, imprægnering og indsætte, uanset det er naturlige eller menneskeskabte materialer, det er nødvendigt i den aftagende måne, undgå vand mærker, hvor det værre vil være tør og dagene af Leo som luftvejene i dette tilfælde får masser af giftige stoffer.

Træet, der anvendes i konstruktionen af huset kræver ordentlig skærende tid. I gamle dage, vi meget opmærksom på det tidspunkt, fældning træet på, hvad hvert træ havde sin tid. Behandlet og konstrueret, at afspejle disse vilkår. Det er fordi vi nu kan se hytterne og lader, der er flere hundrede år uden nogen form for behandling, og uden at miste dets egenskaber. Den optimale tidspunkt for at fælde træer for at tælle dagene mellem den 21. december og 6. januar. Der er et sæt regler for clearing og rydning af træer, komponeret af Ludwig Weinhold i 1912, men til denne dag, disse regler er relevante.

Selvfølgelig, bygge et hus for alle ovenstående regler vil kræve mere tid, men huset vil være meget længere. Dit hjem og du vælger, hvad der er mere vigtigt for dig: tid eller kvalitet, i harmoni med naturen, eller på trods af elementerne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.